سلام مهندس
اخه F11 هم کار نمی کند .
خواهش میکنم به صورت کامل منو راهنمایی کنید .
ممنون.
سلام مهندس
اخه F11 هم کار نمی کند .
خواهش میکنم به صورت کامل منو راهنمایی کنید .
ممنون.
اگر F11 کار نمی کند ، دیسک ریکاوری هم نساخته اید ، بیخیال ویندوز اصلی اش شوید.
و یا بدهید بازار براتون ریکاوری مجدد کنند با هزینه بالای 20.000 تومان
باید دیسک ریکاوری می ساختید و آن را تست می کردید![]()
سلام من امروز اومدم با نرم افزار paragon پارتیشن بندی کنم سیستم هنگ کرد و من ریستارت کردم وحالا سیستم بالا نمیاد و این پیغام میده
interruped operation: insert recovery cd other recovery media and reboot your pc.....
شانس بدم ریکاوری هم نگرفتم حالا چیکار کنم کمک کنید
درایو سیستم ات قابل خودندن نیست ... پرید ...
باید بزنید فرمت صفر کنید و یا با دیسک ریکاوری فرمت و اطلاعات را بازگردانی کنید
سلام دوستان من dvd ریکاوری گرفتم و تو همیین نرم افزار paragon پارتیشن بندی کردم و طوری کردم که ویندوز اصلی نپرید و درایو ها هم قشنگ ساختم تا این که خاموش کردم رفتم ناهار الان اومدم دیدم ویندوز بالا نمیاد و همه زحمتام به باد رفته الان گذاشتم factory reset بشه چه جوری پارتیشن بندی کنم که اول وینوز اصلی نپره دوم یع دراو primary بغیر از back up و درایو c یه درایو دیگه واسه ویندوز 7 میخوام و بقیه هم بکنم یه درایو حالا یه اموزش چیزی بزارید که من این کار ها رو بکنم من پست اول خوندم و انجام دادم ولی نمیدونم چرا پرید حالا به نظرتون چی کار کنم خواهشن سریع کمکم کنید اخه شنبه دارم میرم دانشگاه و تا فردا باید همه چیز روش نصب شده باشه و فیلم هم کپی کرده باشم روش اون جا حوصله م سر نره
نرم افزار Acronis Disk director نسخه بوت رو از بازار بخر (من توی DVD JB Tools 2009 خریدمش 2 تومن) و با اون راحت کار کن ... خیلی ساده است
![]()
من دسترسی به این نرم افزار ندارم میشه partion magic درست کرد کار ها رو ؟
پارتیشن مجیک که اصلا ... پاراگون هم نسخه بوت خوبه نمیشه باهاش پارتیشن C را دست زد ... بعد روی هارد های توشیبا اغلب هنگ میکنه این پاراگون
تنها نرم افزار عالی acronis هست
اگر اینترنت پرسرعت داری فایل ایمیج iso رو دانلود ، رایت و استفاده کن :
Description:
This bootable CD can be used to make partitions, backup a partition, clone one hard drive to another hard drive, and even setup a computer with a boot manager to handle dual-booting.
Includes:
Acronis True Image Workstation [Safe Version]
Acronis True Image Workstation [Full Version]
Acronis Disk Director Full Version
Acronis Disk Director Safe Version
Acronis OS Selector Activator
Acronis OS Selector Setup
Acronis Bootable Agent [Full Version]
Instructions:
1. Burn the ISO to CD-R using Alcohol 120%.
2. Make sure your BIOS is set to boot with CD/DVD-Rom first, then hard drive.
3. Boot with the CD.
4. Choose what you want to do.
87 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
____
لینک دوم :To Install:
Quote:
Simply burn this iso to a cd! I know if you open the iso with winrar it tells you it will be 0 bytes extracted, and even after it is burnt onto a cd it shows up as nothing on it, but 50mb used. Despite this it still works, my guess is that the files are just hidden for some reason.
Once you have burnt it onto a cd, make sure your computer is set to boot from cd first and then pop in the cd and reboot your pc.
Use a program like nero, or imgburn.
Note this cant be run from windows, only by booting into it. However, you can still run it by booting into it on a pc with windows installed.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by REGISTERED USER; 24-09-2009 at 14:35.
سلام به همه عزيزان اقا هر كسي لپ تاپ sony vaio fw 490 jab داره و تونسته بدون عوض كردن ويندوزش پارتيشن بندي كنه خواهشن بيا به ما هم بگه سپاس گزارم
سلام اكه ميشه اين برنامه رو Paragon HDD manager در يا سايت ديگه اپلود كنيد ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)