این هم یه نقشه دیگه از شهر کیش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه نقشه دیگه از شهر کیش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.دوستان گوشل 5800 رو هماضافه کنید.من دارم ازش استفاده میکنم و GPS خیلی خوبی داره.درضمن یه گوشی E65 داشتم فقط GPS Data داشت اما سخت افزار GPS رو نداشت
سلام دوستان یه چیزی که من در نضب این نرم افزار بهش برخوردم مشکلش با N96 که اصلا کار نمیکنه همچنین n95-8g و N82 با ورژن 30 اون هست که دیگه خبری از پوشه های نرم افزار نیست یعنی معلوم نیست Map ها رو باید کجا ریخت اصلا جواب هم نمیده حالا دوستان راه حلی پیشنهاد دارند ا اینکه تست کردند؟؟
دوست من فایلهای نقشه ( با پسوندهای ogf2 و map ) رو باید درمسیر مموری کارت پوشه DATA و بعد هم پوشه Smartcom و بعد map کپی کنید .....
سلام عزیزان
این بحثی که دوستمون مطرح کردند مربوط به مسائل نقشه برداریه. اون حالتیکه به صورت درجه،دقیقه و ثانیه هست حالت درجه و اونیکه بصورت کاملا اعشاری گراد هست که یه فرمول ساده برای تبدیل داره
(درجه / 360) = ( گراد / 400 )
برنامه ای هست که مختصات x,y محل رو بده؟ یا اینکه با استفاده از مختصات دکارتی بجای طول و عرض جغرافیائی نقشه هارو کالیبره کرد که خیلی دقیقتر در میاد؟
دوست عزیز میدونم ولی مشکل اینه که همچین پوشه ای وجود نداره و اگر هم بسازی و فایل بریزی کار نمی کنه![]()
چرا باید کارکنه ... منم مثل شما دفعه اولم بود که برنامه رو نصب و استفاده کردم .....
از همین مسیر هم رفتم ...
شما یه بار دقیقاً مسیری رو که میری بگو ببینم اشکال کجاس ..؟
باید حداقل یکبار برنامه رو اجرا کنید
بعد از اولین اجرا پوشه ها ساخته میشن
دوست عزیز نقشه ساز نقشه ی کرمانشاه را بساز با کمال احترام ....
لینک های دانلود مشکل داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)