ساخت چین و بسیار نامرغوبه . من سوزوکی 125 رو پیشنهاد می کنم . هر چند مدتیه که اینهم نسخه چینی اش تو بازار هست . ولی کیفیتش بنظرم بهتره
ساخت چین و بسیار نامرغوبه . من سوزوکی 125 رو پیشنهاد می کنم . هر چند مدتیه که اینهم نسخه چینی اش تو بازار هست . ولی کیفیتش بنظرم بهتره
دوستان من سری اول پولسار رو سوار شده بودم
ولی الان که پالس ها رو میبینم نمیدونم چرا ولی حس می کنم قدرت و شتاب کمتری داره (نسبت به پولسار)
شایدهم به خاطر صدای اگزوزش که خفه هستش میباشه ؟
نظر شما چیه ؟
مهران داداش،درست میگی،پالس نسبت به پولسار سرعت کمتری داره،البته در مورد شتابشون میشه گفت که تقریبا یکی هستند ولی توی جاده پالس به گرد پولسار نمیرسه.من هم پالس سوار شدم و هم پولسار،ولی اینو فراموش نکن که پالس سواریش بهتره،اونم به دلیل کمک های نرمتر،صدای کمتر،تسلط بیشتر بر روی فرمون،و قدرت مانور بیشتر،کلا نسبت به پولسار هم زیباتر و هم راحت تره.
ممنون
همونی که فکر میکردم از اب در اومد در هر صورت چون پالس جدید تر هستش حتما یک سری تغییرات نسبت به پولسار داره و بعضی از ایراداتش گرفته شده
حالا راهی هست که بشه صدای اگزوز پالس رو تغییر داد ؟ چون من از صداش اصلا خوشم نمیاد انگار داره جون میده
مهران جون در حورد تغییر صداش من اطلاعاتی ندارم ولی شنیدم که یسری ها میرن و منبع جلوش رو بر میدارن ولی نمیدونم صداش چه تغییری میکنه،ولی صداش رو میشه زنبوری کرد،البته اگه از صدای زنبوری خوشت بیاد.
ولی صدای خودش خوبه هاااا،صدای کمی داره،اینطوری اعصاب آدم موقع موتورسواری هم راحتتره.
سلام به همه
میدونید میشه آپاچی 160 رو تقویت کرد؟
چقدر تموم میشه؟
یا ظاهرشو اسپوت تر کرد؟
ورزشکاري از آمريکا فاتح رقابتهاي پرش با موتور نمايشي لندن شد
گروه بین الملل: مقام قهرماني دور پنجم رقابتهاي پرش با موتور نمايشي جهان در انگليس به ورزشکاري از آمريکا رسيد.
به گزارش خبرخودرو ، در دور پنجم رقابتهاي پرش با موتور نمايشي جهان که در حضور هجده هزار تماشاگر در حاشيه رود تايمز در لندن برگزار شد نيت آدامز از آمريکا به مقام نخست رسيد. پس از آدامز، کيوي لوي شروود از نيوزلند دوم شد و داني تورس از اسپانيا در جايگاه سوم قرار گرفت.
با اين عنوان قهرماني آدامز همچنين با کسب شصت امتياز توانست پس از يکسال رتبه نخست رده بندي جهاني رقابتهاي پرش با موتور نمايشي جهان را نيز تصاحب کند.
در رده بندي کلي جهاني پس از آدامز، رابي مديسون از استراليا و ايگو ساتو از ژاپن به ترتيب دوم و سوم هستند.
در جريان اين رقابتها مت ريباود موتور سوار سوئيسي به خاطر حادثه ترکيدن لاستيک موتورش تعادل خود را از دست داد و دچار مصدوميت شد.
پیشرو 70 سی.سی
بله موتورهای آپاچی رو به دلیل اینکه چهارسوپاپ هستند میشه تقویت کرد،البته نه زیاد ولی یکی از دوستان که اینکار رو کرده بود موتورش تو جاده کفی 140 تا پر میکرد.
در مورد قیمتش بستگی به اون تعمیرکار داره،چون استاندار خاصی نداره اینکار،بستگی به اون تعمیرکار داره که چقدر میخواد بگیره ولی دوست من که سمت چهار امیریه تقویت کرده بود فکر کنم زیر صد تومن خرج کرده بود(البته من دقیقش رو نمیدونم)
اگه 160 معمولی داری میتونی ظاهرش رو مثل 160 اسپرتش کنی،اگه هم 160 اسپرت داری که به نظر من نیازی به اسپرت نداری دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)