تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 122 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آمريكن بلكس

پيش فرض recover partition

سلام
    من يه هارد maxtor 80 دارم كه كلي اطلاعات و 5 تا پارتيشن داره.
    الان بعد از چند ماه روي سيستم نصب كردمش هارد رو ميشناسه ولي هيچ پارتيشني نداره. مثل اينكه يه هارد نو هستش.
    هارد رو ميزارم كنار يه هارد ديگه و ويندوز رو بالا ميارم. اين هارد رو ميشناسه ولي درايوهاشو نشون نميده.
    از acrive partition recovery for windows استفاده کرد و super scan رو میزنم ولی وقتی که اسکنش تموم میشه و میخواد listen partition بکنه تا سکتور 1700 تا از 4000 تا بیشتر نمیره و برنامه هنگ میکنه و هیچ یک از قسمتهای برنامه کار نمیکنه و حتی stop رو هم میزنیم کار نمیکنه.
    من فکر کنم اطلاعات هاردم خیلی بهم ریخته هستش که وقتی اسکن تموم میشه برنامه هنگ میکنه یا اطلاعان بازگردانده شده رو نمیتونه نشون بده.
    از get data back for fat هم استفاده کنم خوب هستش؟ ولی چون یکی از درایوها ntfs هستش نمیدونم چی کار باید بکنم.
    از get data back for ntfs استفاده کنم پارتیشن های fat رو هم بر میگردونه؟
    اصلا getdataback پارتیشن هارو بر میگردونه؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

GetDataBack تا جایی که یادمه کارش ریکاوری فایلهاست. پارتیشن برنمیگردونه. شایدم من اشتباه می کنم.

شما Active Partition Recovery رو که استفاده کردید. TestDisk رو هم امتحان کنید. اگر نتونست پارتیشن هارو برگردونه و گیر کرد, بهتره با برنامه های مثل HD Regen هاردتون رو از نظر داشتن خرابی و Bad Sector چک کنید. سپس اقدام به ریکاوری پارتیشن با نرمافزارهای فوق کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آمريكن بلكس

پيش فرض

test disk نرم افزار ريكاوري هستش؟
    قبل ازينكه ريكاوري بكنم اگه بدسكتور رو درست كنم براي اطلاعاتم مشكلي پيش نمياد؟

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت اساتید
    میخواستم بدونم آیا امکان ریکاوری فایلهای rewrite شده وجود دارد یا خیر ؟
    اگر امکان دارد با چه برنامه ای ؟
    آیا کسی این کار و انجام داده؟
    متشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

test disk نرم افزار ريكاوري هستش؟
    قبل ازينكه ريكاوري بكنم اگه بدسكتور رو درست كنم براي اطلاعاتم مشكلي پيش نمياد؟
    بله. نرمافزار ریکاوری پارتیشن هست.

ممکنه بخش بسیار جزئی از اطلاعاتتون حذف بشه. ولی خوب این بخش همین الانش هم دیگه سالم نیست. در ضمن امکان ریکاوری که الان ندارید. بالاخره باید کاری کنید که امکان ریکاوری پارتیشن بوجود بیاد.

همونطوری که گفتم اول نرمافزارهای دیگر ریکاوری پارتیشن رو امتحان کنید. اگر نشد دیسک رو چک و ترمیم کنید.

به نام خدا
    سلام خدمت اساتید
    میخواستم بدونم آیا امکان ریکاوری فایلهای rewrite شده وجود دارد یا خیر ؟
    اگر امکان دارد با چه برنامه ای ؟
    آیا کسی این کار و انجام داده؟
    متشکر
    سلام.

اگر فرض کنیم اطلاعات فایل قدیمی کاملا بازنویسی شده. دیگه نرمافزاری ممکن نیست. حتی نمیشه بخشی از فایل رو برگردوند.

هرچند باید سخت افزاری و با روش های تخصصی ممکن باشه. اگر هم به نرمافزارهای نابود کننده اطلاعات هم دقت کنید درجات امنیتی مختلف دارن. مثلا برای امنیت شدید اطلاعات فایل رو 7 بار ReWrite می کنند. که مارو به این فکر میندازه مگه ریکاوری فایل بعد از رونویسی تک تک بایت هاش ممکنه؟ چرا باید بیش از 1 بار رونویسی کرد تا مطمئن بشیم فایل ها ریکاوری نمیشه.

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gizlly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا کمک من درایو d اشتباها فرمت کردم آیا میتونم اطلاعاتشو برگردونم اگه میشه بهم بگین

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

هرچند باید سخت افزاری و با روش های تخصصی ممکن باشه.
    بازم سلام
    ضمن تشکر از توجهتون
    توی این روش سخت افزاری چه کار ی انجام میدهند
    آیا توی ایران هم انجام میشه (البته بصورت گسترده)

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام
    لطفا کمک من درایو d اشتباها فرمت کردم آیا میتونم اطلاعاتشو برگردونم اگه میشه بهم بگین
    سلام دوست عزیز
    این همه اطلاعات در مورد ریکاوری اطلاعات ارائه شده شما صفحات قبل را بخوانید کارتون راه میافته
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

بازم سلام
    ضمن تشکر از توجهتون
    1- توی این روش سخت افزاری چه کار ی انجام میدهند
    2- آیا توی ایران هم انجام میشه (البته بصورت گسترده)
    1- روش ها کاملا تخصصی هست و اطلاعات عمومی زیادی در این باره پیدا نمیشه. بیشتر شایعه ها هم در مورد توانایی سازمان های جاسوسی در این امر هست که باید خودشون بیان جواب بدن و صحبت ماها در موردش بیشتر به سرگرمی میبره.

مثلا گفته میشه وقتی بیت 0 یک شده باشه, حاصل نزدیک به 1 هست نه دقیقا خود 1 مثلا 0.98 یا وقتی روی بیت 1 دوباره مقدار 1 نوشته میشه حاصل کمی بیش از 1 مثلا 1.03 هست و به همین ترتیب. اینجوری میشه به اطلاعاتی که قبل از اطلاعات فعلی وجود داشته و حتی کاملا رونویسی شده دست پیدا کرد. با داشتن الگوی کامل و دقیق این مقادیر میشه به اطلاعات حتی تا چند مرتبه قبل دست پیدا کرد. لازمه بدونید که هدی که در خواندن اطلاعات با این هدف استفاده میشه ده ها بار حساس تر از هد هارد دیسک های معمولی هست و اختلاف های جزئی رو هم در میاره.

2- در آگهی های مراکز تعمیر تخصصی هارد در ایران نوشتن می تونن. احتمالا امکانات لازم رو دارن و بحثی در این نیست. فقط باید دید در چه حد می تونن.

سلام
    سلام.

اگر فرمت Quick کردید با نرمافزارهای Recovery فایل براحتی بر میگرده. البته ممکنه نام فایل ها و Attribute هاشون رو از دست بدید. به همین خاطر توصیه میشه هیچ وقت اطلاعات حساسی در نام فایل و خواصش ننویسید.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

دوستان برنامه هایی که واسه برگردوندن فایل هست کدوماست و کدوم از همه قوی تره و فایلهارو بر می گردونه

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •