تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 607 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اگر دقیقا بفرمائید منظورتون از طرح تقرب چی هست بهتره چون تا اونجا که بنده میدونم هر چند نوع تقرب در برنامه شبیه سازی شده! البته توضیحات اضافه برج مثل اختار ها نه اما همینقدر هم کافیه. اگر هم از fs2crew استفاده میکنید که دیگه هیچ مشکلی نیست.
    باور بفرمائد اصلا محاسبه ای نیست که سخت هم باشه! فقط کافیه بدونید محدوده هوائی که قصد دارید واردش بشید حد اکثر ارتفاء مجازش چقدر هست مثلا داریم وارد حریم هوائی مهرآباد میشیم که میگه حد اکثر ارتفاء 13000 پا و ما در 35000 پائی هستیم یعنی باید 22000 پا ارتفاء کم کنیم! پس 22 ضرب در 3 میشه 66 یعنی از فاصله 66DME از مقصد شروع به کم کردن ارتفاء میکنیم و هر 3DME مقدار 1000 پا ارتفا کم میکنیم تا بعد از 66DMEبه 13000 پائی برسیم به همین سادگی!

اما برای اینکه بدونیم با چه سرعت عمودی باید نزول کنیم تا هر 3 DME 1000 پا ارتفا کم بشه سرعت زمینی رو در عدد شش ضرب میکنیم و مقدار VS بدست میاد که اگر با اون سرعت عمودی پرواز کنیم به ازای هر 3DME مقدار 1000 پا ارتفا کم میشه!

اصلا کار سختی نیست. از بابت توضیح نامناسبم که شاید محاسبه رو پیچیده جلوه داده بود عذر خواهی میکنم.

پاینده باشید.
    منظورم اين نقشه هست كه بهش ميگن طرح تقرب فرودگاه رشت(مثلا).بيشتر از اين نقشه ها كه انواع مختلفي رو داره براي فرود كور به جاي ILS استفاده ميكنن (چون خودت ميدوني بعضي از فرودگاها به ILS مجهز نيستن) . تقريبا بعضي هاشون پيچيدست. هالا اين يكي رو كه گذاشتم ساده ترينشونه. اينم بگم كه خودم هنوز زياد بهشون وارد نيستم و هنوز دارم آموزششو ميخونم.

در ضمن توضيحات شما زياد هم پيچيده نيست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منظورم اين نقشه هست كه بهش ميگن طرح تقرب فرودگاه رشت(مثلا).بيشتر از اين نقشه ها كه انواع مختلفي رو داره براي فرود كور به جاي ILS استفاده ميكنن (چون خودت ميدوني بعضي از فرودگاها به ILS مجهز نيستن) . تقريبا بعضي هاشون پيچيدست. هالا اين يكي رو كه گذاشتم ساده ترينشونه. اينم بگم كه خودم هنوز زياد بهشون وارد نيستم و هنوز دارم آموزششو ميخونم.
    در ضمن توضيحات شما زياد هم پيچيده نيست.
    خوب منظور شما چارت هست.
    بنده منظورتون رو از طرح تقرب نوع تقرب به باند برداشت کردم.
    چارتها که نیازی به شبیه سازی ندارن ؟ کافیه یه پرینت ازشون بگیرید و استفاده کنید .
    البته تو شبیه ساز هم فکر میکنم بشه یه جاهائی وارد کرد اما باید برای بازبینی مدام شبیه ساز رو نگه دارید.
    شخصا از پرینت استفاده میکنم جلوه بیشتری داره!

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 20-08-2009 at 12:38.

3. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

میشه یه لیست کاملی از معروف ترین addonها و expansion های flight simulator Xرو برام بزارید؟
    در ضمن کسی هواپیمای توپولوف داره؟
    Last edited by babak_deghat; 21-08-2009 at 00:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

میشه یه لیست کاملی از معروف ترین addonها و expansion های flight simulator Xرو برام بزارید؟
    اجازه بدید بدون اغراق (درست نوشتم ؟) عرض کنم (جالا چی ؟) برای 2004 و x چیزی حدود 17 gig افزودنی دارم اما هر بار که سر میزنم نا امید میشم که هیچی ندارم!!! البته خیلیاشون از کرک های آکروباتیک خودم بهره میبرند (مثل محصولات ایران خودرو و سایپا . پراید با موتور هیوندای.. پژو با موتور پیکان.. یا پیکان با موتور پژو!! یا شاید ژیان با موتور چمن زن!) همه چیز رو قاطی کردم و خیلی چیزها رو هنوز نامطمعن و نصفه استفاده میکنم!
    اگر دقیقا بفرمائید به دنبال چه هستید دقیقا میگم کجا میشه پیداش کرد.
    توپولوف برای 2004 هست اگر میتونید دانلود کنید فکر میکنم لینک دادم اگرم امکان دانلود ندارید آدرس بدید (pm) براتون میفرستم.

البته جساراتا برای اینکه از دوستم یاسر کتک نخورم هزینه پست رو به عهده بگیرید. به روی چشم. اگر هم کمی صبر کنید لیست کامل همه اون چه رو که لازم دارید و تقریبا دارم رو میگذارم. نهایاتان 2-3 روز دیگه.

پاینده باشید

6. 3 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

با سپاس از شما.سوالات و درخواست های پست قبلی من هنوز باقی است.
    اینم یه صفحه که من پیدا کردم و توش پر از هواپیمائه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن:
    هواپیما که دانلود می کنیم چجوری باید تو fsx نصبش کنیم؟
    لینک دانلود نسخه ی کامل و کرک شده ی fspassenger xرو برای fsxخیلی گشتم پیدا نکردم کسی داره؟
    Last edited by babak_deghat; 21-08-2009 at 13:14.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که خیلی وقته شبیه سازم کار نمیکنه.
    مثل عقابی میمونم که بال هاشو چیده باشن!!!

داره خودمونی میشه Harry.Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من برنامه FSpassenger X را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
    وقتی که برنامه را نصب میکنم این ارور را میده: Setup is unable to find FSX dll.xml file
    در ضمن من از شرکت نوین پندار (همراه با کتابش) خریدم
    اگر کسی FSpassenger داره که سالمه لطفا بگه از کجا پیدا کرده
    با تشکر

داره خودمونی میشه Harry.Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی از شما Multiplayer بازی میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

کسی از شما Multiplayer بازی میکنه؟
    مولتی پلایر ؟ تصور میکنم بله چند نفری هستند اما چطور ؟ البته مهمه که منظورتون پرواز از طریق سرور های مخصوص شبیه ساز باشه یا سرور هائی که همه نوع بازی رو پشتیبانی میکنند مثل Gspy . به امید خدا همین روز ها یک قرار پرواز گروهی میگذاریم.
    یکی از دوستان قبلا با مشکل پسنجر شما برخورده بودند چند تا فایل مشابه براشون فرستادم نمیدونم مشکلشون رو حل کرد یا نه .
    دنی فلایت

اگر کمی صبر کنید احتمالا مطلبتون رو میخونند و گزارش میکنند مشکلشون چطور حل شد. اگر به اون فایل ها احتیاج باشه براتو آپ میکنم.

دوستان لطفا سعی کنید نسخه هائی رو خریداری کنید که محدودیت نصب نداشته باشند. این اصلا منصفانه نیست.

پاینده باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

هواپیما که دانلود می کنیم چجوری باید تو fsx نصبش کنیم؟
    لینک دانلود نسخه ی کامل و کرک شده ی fspassenger xرو برای fsxخیلی گشتم پیدا نکردم کسی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •