چقدر پیچیده بود !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من دو ساعت پیش بعد از یه ماه و نیم اشتراک سه ماهه 128 با محدودیت 6 گیگم تموم شد.
بعدش اینترنتی 5 گیگ حجم خریدم.
ولی از اون موقع احساس میکنم سرعتم پایینتر اومده ! مثل قبل سریع باز نمیکنه یا تو دیدن فیلم از youtube کندتر از قبل عمل میکنه!
ممکنه خودشون کند کرده باشن ؟
درست شد فکر کنم.اولش هر دو دفعه یعنی چه وقتی تازه اشتراک جدید گرفتم و چه وقتی حجم خریدم سرعت پایین بود.بعد درست شد.
خوشبختانه من فعلا مشکلی با آسیاتک ندارم!
آسیاتکیا هم فکر کنم مثل من مشکل ندارن که نمیان تاپیک !
بقیه تاپیکا روزی دو صفحه از مشکلاتشون میبینم !
سلام.باز هم آسياتك بازي جديد درآورده.ما هميشه قبض پرداختي را فكس مي كرديم و مشكلي هم پيش نميامد و بتازگي دستور فرمودند كه بايد از طريق سايت شماره سريال قبض را بفرستيد(همچين چيزي).ما چهارشنبه هفت و نيم صبح ؛ مبلغ را پرداخت كرديم و از طريق سايت هم كارها را انجام داديم ولي هنوز كه هنوزه رديف نكردند.هر چي زنگ ميزنم ؛ به هم ديگه پاس مي دهند.هي ميفرمايند كه يك ساعت ديگه رديف ميشه ولي هنوز كه هنوزه رديف نشده.امروز هم كه پنج شنبه هست رفت تا شنبه ساعت اداري دوباره زنگ بزنيم ؛ ببينيم كه چرا شارز نشد.پشتيباني هم كه ميگه ما نمي تونيم و بايد واحد فروش انجام بده.الكي الكي 2 روز اين وسط به ضرر ما ؛ هدر رفت.هر روز يه بازي در ميارند و بعد هم تقصير مخابرات و دولت و........ مياندازند.اگه نيم ساعت دير پرداخت كنيم ؛ سريعا قطع ميكنند ولي بنده الان يك روز و نيم هست كه پرداخت كردم ولي شارز نميكنند و سهل انگاري و كوتاهي ميكنند.حالا خوبه كه شركت خصوصي هست.ممنون
بهترین حالت خرید به نظر من حالت پرداخت الکترونیکه.
باید کارت شتاب داشته باشی.
پرداختش 1 دقیقه طول میکشه و وصلش 2 دقیقه !
قبلا که ایمیل میکردیم یه نیم ساعتی طول میکشید وصل بشه ولی الکترونیک واقعا 5 دقیقه نمیشه.
![]()
عجیبه که برای شما چنین مشکلی پیش اومده. من زمانی که شماره قبض رو زدم و بقیه کارها رو انجام دادم پیام داد که اعتبار شما برای 1 ماه تمدید شد و وقتی که فقط 1 بار dc کردم و دوباره وصل شدم اینترنت وصل شده بود و مشکلی هم نداشتم.
سلام
براي پرداخت حواله اي براي بانك ملت بايد به چه حسابي پول رو واريز كرد؟؟
من هر چي گشتم نديدم كجاي سايت شماره حساب رو نوشته؟؟
اگر لينكي از صفحه اي كه شماره حساب رو نوشته داريد لطفا قرار دهيد.
دوست عزیز
این هم از لینک:
البته فکر کنم فقط شماره حساب بانک ملتشون کار می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشكرم از شما
بله فقط ملت كار ميكنه
سرعت باز شدن صفحات من کم شده یکم. ولی سرعت دانلودم همونه. 57
[[/URL]
پینگم کم شده ولی قبلا که 900 بود بهتر بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)