اقا من ميخوام يه مموري 4گيگ بگيرم چه ماركي بگيرم كه با اين گوشي سازگار باشه سرعتش هم بالا باشه؟
ممنون
اقا من ميخوام يه مموري 4گيگ بگيرم چه ماركي بگيرم كه با اين گوشي سازگار باشه سرعتش هم بالا باشه؟
ممنون
سلام دوست عزیز .
بهترین مارک مموری کارت که خود سامسونگ هم ازش استفاده میکنه سان دیسک هستش . ساخت ژاپن .
بعد از سان دیسک هم کینگ استون خوب هستش . ساخت تایوان .
مخلصیم .
سلام
من توشیبا دارم واقعا خوبه و سریع
كسي لطف نميكنه يك توضيح كوچولو راجع به اين قضيه به من بده ؟؟
فريمور رو گوشيم الان اينه : sw ver> f480xxhe7
samsung جون چرا این چند وقته نبودی واقعا هر دفعه میای دسته پر میای پس بیشتر بیا !....
منم 2تا سوال دارم ! گوشی من فریمورش فارسیه یعنی از اول بود . اگر عوض کنم ممکنه قفل بشه ؟
سایت نرم افزار ندارین ؟
Last edited by Sky1; 31-01-2009 at 13:29.
سلام به همگی .
من یه کد پیدا کردم که نوشته شده گوشیهای سامسونگ رو Unlock میکنه ( بدون تغییر IMEI )
تا الان امتحان نکردم ، شما با مسئولیت خودتون گوشیاتون رو فلش کنین اگر Lock شد من کد بهتون میدم شاید کار کرد .
مخلصیم .
samsung جون بازیه تاچ باحال سراغ داری ؟
سامسونگ جان من موقعي كه با كسي دارم صحبت ميكنم صداش يهو كم ميشه طوري كه اصلا نميفهمم چي ميگه بعدش دوباره زياد ميشه ! اين مشكل رو سايت gsmarena هم گفته
راه حلي داره؟
در ضمن من بدون گارانتي خريدم
منم اولا این مشکلو داشتم ولی بعد که با کد صدای بلندگو رو زیاد کردم تا حد زیادی صدا بهتر شده گاهی مجبورم درجه ی صدا رو موقع حرف زدن کم هم کنم چون کر میشم.لینک مربوط به راهنمای بلندکردن صدا فکر کنم تو صفحه ی 31 آورده شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)