ويروس رو پاك كردم ولي نميدونم با مشكل زير چكار كنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ويروس رو پاك كردم ولي نميدونم با مشكل زير چكار كنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
چندروزپیش یه مموری که فایلهاش به صورت superhiddenدراومده بودن رو وصل کردم به کامپیوتر بعد اینکه فایلها رو اوردم روی یکی کلیک کردم فایل باز شد ولی یهو ناپدید شدن فولدرآپشن رو باز کردم دیدم رفته رو گزینه do not show hidden filesو چک مارک گزینه hide protected files and foldersهم روشن.الان هرچی عوضشون میکنم برمی گرده حالت اولش.درایو هام باز نمیشد از لینوکس درایو هامو دیدم دوتا فایل به نام autorun.inf,96.bat به صورت hiddenهستند.
مقدار show superhiddenهم تو رجیستری صفر شده ولی بقیه درست هستن.
سلام
اون فایل یا فولدر سوپرهایدن شده می تونید با استفاده از دستور زیر اونا برگردونید
این دستور را توی run بنویسید
attrib -R -A -S -H drivr:\name file
به جای drive اسم درایوی که فولدر توش هست را بنویسید و به جای name file نام فایل را بنویسید . در واقع به جای drivr:\name file مسیر فایل را قرار بدید .
به فاصله ها دقت کنبد .
موفق باشید .
اگه مثل من حال ندارین به جای مسیر و اسم یه * تایپ کنید.حتی برای درایو c هم بزنید بعد سیستمیا رو دوباره hiddden کنید
البت توی commandکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
همون طور هم که خوتون گفتید به ویروس autorun.inf دچار شدید .
انتی ویروس نود 32 ورژ3 به شرطی که اپدیت باشه می تونه این ویروس را کامل از بین ببره .
برای رفع مشکل show hidden files هم می تونید از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید به شرطی که اپدیت شده باشه
در این مورد این انتی ویروس عملکرد خوبی داره .
شما کار اشتباهی کردید فایلهایی فلش را به درایوهاتون انتقال دادید . چون با این کار کل سیستمتون را ویروسی کردید .
به ابتدای اموزش رجوع کنید بارها گفتم که وقتی یه فلش را به سیستم وصل می کنید هیچ وقت روی درایوش دابل کلیک کنید حتما راست کلیک کنید و بعد هم open را بزنید .
چون ویروس اتوران با دابل کلیک کردن انتشار پیدا می کنه .
اون فایلهایی هم که میگید غیب شدن در واقع به شکل سوپر هایدن در اومدن . که توی صفحه اول همین تاپیک در موردشون توضیح داده ام .
موفق باشید .
با سلام
چند روزي ميشه که اينترنت اکسپلورر من از کار افتاده يعني وقتي کانکت ميشم و ميخوام به يه سايت دلخواه برم با يه ارور مواجه ميشم.مشکل از چيه؟ممنون
سلام
آقا مهدی به دادم برس.من تا حالا چند بار سیستمم ویروس autorun.inf گرفته که هر بار نابودش کردم.در واقع آدم نا واردی نیستم توی اینجور مسائل.ولی الان چند روزیه که سیستمم ویروس autorun خفن گرفته که همراه یه فایل به نام thumb.dll.vbs توی همه ی درایورهام ظاهر میشه و هرچی هم پاکش میکنم فورا دوباره بر میگرده.من حتی دبل کلیک هم نمی کنم ولی باز ظاهر میشه.از طریق safe mode هم پاکش کردم فایده نداشت.چند تا از این فایلهای با فرمت bat رو هم که خودتون معرفی کردین و قبلا جواب گرفته بودم هم اجرا کردم ولی فایده ای نداشت.نرم افزار autorun eater هم نتونست کاریش کنه.آنتیویروسم هم خیلی وقته update نکردم میدونم اگه بخوام الان آپدیتش کنم حد اقل 15-20 مگی میخواد دان کنه.پس این قضیه هم منتفیه
شما بگین چیکار کنم
سلام من فلشو وصل كردم بعد 3فش بعد 3 تا فيلم تو هاردم كپي كردم وقتي ميخواستم cd كلاسمو وا كنم اين پيغامو بهم دادclick ok to terminate the application
.(the application failed to intialize properly(0xc00007b
سلام
اگه صفحه اول همین تاپیک را خونده باشی گفتم که دیگه پاک کردن دستی ویروس اتوران کار ساده ای نیست . اما اگه وارد باشی باز هم راحت می تونی اونا از بین ببری .
مثلا همین امروز خودم وقتی ویندوزم را عوض کردم دیدم دو تا از درایوها باز نمی شه و اخطار می ده که مسیر این درایو وجود نداره و سریع فهمیدم کار ویروس اتوران هست .
حتی هنوز انتی ویروس هم روی سیستم نصب نکرده بودم . سریع فایلهای مخفی را قابل روئیت کردم و راحت با صبر و دقت پاکشون کردم . در عرض 20 ثانیه .
اما انتی ویروس نود 32 ورژن 3 به راحتی این ویروس را از بین می بره .
الان دیگه پاک کردن ویروس اتوران به صورت دستی کار سختی هست چون این ویروس ها اکثر همراه خودشون فایل های exe را به صورت پیوست شده دارند .
به همین خاطر هست که دیگه اون فایلهای bat جواب نمی دن چون مسیر این فایلهای exe یا vbs که به ویروس اتوران پیوست شدن توی اون فایل bat وجود ندارند . اگه خودتون بتونید اون فایل bat را ویرایش کنید و میسر اونها را اضافه کنید باز هم اون فایلهای bat می تونند کارساز باشند .
اما باز هم باید دست به دامن انتی ویروس نود 32 باشید . اون هم ورژن 3 به بعد .
موفق باشید .
سلام
خب باید اون error را بگید که چی هست .
این طوری نمی شه جواب داد .
موفق باشید .
سلام
جمله شما را درست متوجه نشدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)