تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 1081 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه mahdi_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14 سوال

سلام

من وقتي سيستم را اسكن ميكنم ويروس پيدا نميكنه ولي يك سري فايل را ليست ميكنه و جلوي اونا يك علامت شكل مثلث ميزاره كه زرد رنگ هست معني اون چيه

متشكر

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط م.پ.د
    دوستان از لطفتون ممنونم ، من الان آنتی ویروس6.0.0.299 رو دارم و امشب هم kasp1.9.37_anti-hackeren رو دانلود کردم ، در ضمن اینترنت سکیوریتی kis6.0.0.300en رو دارم ولی نصبش نکردم.
    به نظر شما اینترنت سکیوریتیشو نصب کنم یا اینکه نیازی بهش نیست چون اگه بخوام نصبش کنم باید آنتی ویروسشو پاک کنم.لطفا راهنمایی کنید .
    Outpost Pro رو از تاپیک مربوطه که اتفاقا آخرین ورژنش هم معرفی شده بود امشب دانلود کردم ولی موقع نصب کاسپر نگذاشت نصب بشه چون توش یه تروجان پیدا کرد !!!
    حالا من باید چیکار کنم ؟؟؟
    دوست عزيز چقدر عجولي
    شما اگه آنتي هكر رو گرفتي ونصب كردي ديگه نيازي به اوت پست نداري.چون كسپر با فايروال خودش به مراتب
    سازگار تره و دربعضي موارد اصلا بااوت پست مشكل داره.راجع به اوت پست هم به تاپيك اون برو يه چيزايي
    نوشتم.اينترنت سكيوريتي علاوه بر آنتي ويروس آنتي هكر هم خودش داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdi_61
    سلام

من وقتي سيستم را اسكن ميكنم ويروس پيدا نميكنه ولي يك سري فايل را ليست ميكنه و جلوي اونا يك علامت شكل مثلث ميزاره كه زرد رنگ هست معني اون چيه

متشكر
    مهدي جان اينها مربوط ميشوند به فايل هايي كه براي امنيت بيشتر توسط سيستم شما قفل شده اند يا اين كه
    در زمان اسكن مورد استفاده بوده اند.برخي نرم افزارها مانند ضد جاسوس ها هم براي امنيت بيشتر فايل هاي
    خودشون رو قفل ميكنند.دركل اگه مربوط به محل هاي حساسي در سيتمت نيستند خطرناك نيست.

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    مي خواستم بدونم كسي هست كه مثل من از كاسپر6.0.0.30استفاده كنه و دانلود منيجرش هم DAP(Download Accelerator Plus) باشه يا نه و اگه هست براي چك كردن فايلهاي دانلود شده براي ويروسي نبودن توي برنامه DAP(Download Accelerator در قسمت Download completion بايد آدرس کدام قسمت از کاسپر رو داد.چون دو فايل اجرايي ديده ميشه avp ,user dump
    و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم اگه دوستان صاحبنظر كمك كنند.
    Last edited by sharareh; 08-06-2006 at 23:28.

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    مي خواستم بدونم كسي هست كه مثل من از كاسپر6.0.0.30استفاده كنه و دانلود منيجرش هم DAP(Download Accelerator Plus) باشه يا نه و اگه هست براي چك كردن فايلهاي دانلود شده براي ويروسي نبودن توي برنامه DAP(Download Accelerator در قسمت Download completion بايد آدرس کدام قسمت از کاسپر رو داد.چون دو فايل اجرايي ديده ميشه avp ,user dump
    و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم دوستان صاحبنظر كمك كنند.

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام به همه دوستان ..
    این آپدیت های کاسپر کجا نگهداری می شن.. یعنی تو کدوم پوشه. .اصلا می شه اونا رو مثل ان او دی 32 که برخی پوشه ها رو برمیداشتیم برای دفعه ی بعد که ویندوز نصب می کردیم دیگه لازم نبود از اول بگذاریم آپدیت بشه اینکار رو با کاسپر هم کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

علي جان به صفحه 88 يه نگاهي بينداز و يادت باشه توضيحات مهدي بست عزيز رو هم در پايين همون صفحه بخوني.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sharareh
    با سلام به دوستان عزيز
    و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم دوستان صاحبنظر كمك كنند.
    سلام دوست عزیز

برای اینکار باید از واسطه های خط فرمان استفاده کنی در محل مورد نظر در تنظیمات داونلود منیجر فایل avp.com را

مشخص کن و پارامتر scan %f را اضافه کن:

Drive Name:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.com\scan %f

این کار را در مورد تمام داونلود منیجرها می توان به کار برد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام وي تي ان عزيز
    يه مدت نبودي يا به اين قسمت نمي اومدي واقعا دلم برات تنگ شده بود.
    راجع به اين دوست عزيز هم حالا كه شما پاسخ ايشون رو طبق معمل بسيار عالي و حرفه اي
    داديد به نظر ميرسه انجام چنين كاري اصلا ضرورت
    نداره.چونreal time scannerكسپر خودش به محض اينكه دانلود تموم شد و يا حتي در حين دانلود فايل رو
    چك ميكنه .
    -----------------------------------------
    ساعت 7بعد از ظهر
    دوستان مژده
    همين الان تعداد signaturesهاي كسپر از 200000تا بيشتر شد.
    Last edited by mohammadaz; 12-06-2006 at 19:31.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammadaz
    سلام وي تي ان عزيز
    يه مدت نبودي يا به اين قسمت نمي اومدي واقعا دلم برات تنگ شده بود.
    راجع به اين دوست عزيز هم حالا كه شما پاسخ ايشون رو طبق معمل بسيار عالي و حرفه اي
    داديد به نظر ميرسه انجام چنين كاري اصلا ضرورت
    نداره.چونreal time scannerكسپر خودش به محض اينكه دانلود تموم شد و يا حتي در حين دانلود فايل رو
    چك ميكنه .
    -----------------------------------------
    ساعت 7بعد از ظهر
    دوستان مژده
    همين الان تعداد signaturesهاي كسپر از 200000تا بيشتر شد.
    تایید میشه. حتی اگر Web Anti-Virus کسپر هم نتونه سکن بکنه و از دستش در بره ...اونوقت File Anti-Virus براحتی
    میتونه در هنگام باز کردن فایل فشرده شده و یا در هنگام اینستال و یا حتی با رفتن به داخل پوشه ای که فایل جدید دانلود
    شده ویروس رو شناسایی کنه و اطلاع بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •