سلام
من وقتي سيستم را اسكن ميكنم ويروس پيدا نميكنه ولي يك سري فايل را ليست ميكنه و جلوي اونا يك علامت شكل مثلث ميزاره كه زرد رنگ هست معني اون چيه
متشكر
سلام
من وقتي سيستم را اسكن ميكنم ويروس پيدا نميكنه ولي يك سري فايل را ليست ميكنه و جلوي اونا يك علامت شكل مثلث ميزاره كه زرد رنگ هست معني اون چيه
متشكر
دوست عزيز چقدر عجولينوشته شده توسط م.پ.د
![]()
شما اگه آنتي هكر رو گرفتي ونصب كردي ديگه نيازي به اوت پست نداري.چون كسپر با فايروال خودش به مراتب
سازگار تره و دربعضي موارد اصلا بااوت پست مشكل داره.راجع به اوت پست هم به تاپيك اون برو يه چيزايي
نوشتم.اينترنت سكيوريتي علاوه بر آنتي ويروس آنتي هكر هم خودش داره.
مهدي جان اينها مربوط ميشوند به فايل هايي كه براي امنيت بيشتر توسط سيستم شما قفل شده اند يا اين كهنوشته شده توسط mahdi_61
در زمان اسكن مورد استفاده بوده اند.برخي نرم افزارها مانند ضد جاسوس ها هم براي امنيت بيشتر فايل هاي
خودشون رو قفل ميكنند.دركل اگه مربوط به محل هاي حساسي در سيتمت نيستند خطرناك نيست.
با سلام به دوستان عزيز
مي خواستم بدونم كسي هست كه مثل من از كاسپر6.0.0.30استفاده كنه و دانلود منيجرش هم DAP(Download Accelerator Plus) باشه يا نه و اگه هست براي چك كردن فايلهاي دانلود شده براي ويروسي نبودن توي برنامه DAP(Download Accelerator در قسمت Download completion بايد آدرس کدام قسمت از کاسپر رو داد.چون دو فايل اجرايي ديده ميشه avp ,user dump
و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم اگه دوستان صاحبنظر كمك كنند.
Last edited by sharareh; 08-06-2006 at 23:28.
با سلام به دوستان عزيز
مي خواستم بدونم كسي هست كه مثل من از كاسپر6.0.0.30استفاده كنه و دانلود منيجرش هم DAP(Download Accelerator Plus) باشه يا نه و اگه هست براي چك كردن فايلهاي دانلود شده براي ويروسي نبودن توي برنامه DAP(Download Accelerator در قسمت Download completion بايد آدرس کدام قسمت از کاسپر رو داد.چون دو فايل اجرايي ديده ميشه avp ,user dump
و هيچ كدومشون هم فايل دانلود شده رو چك نمي كنند.يا لا اقل من تنظيمش رو بلد نيستم .البته توي كاسپر5وخورده اي كه قبلا داشتم مشكلي نداشت ولي توي اين يكي درست كار نمي كنه .ممنون ميشم دوستان صاحبنظر كمك كنند.
سلام به همه دوستان ..
این آپدیت های کاسپر کجا نگهداری می شن..یعنی تو کدوم پوشه.
.اصلا می شه اونا رو مثل ان او دی 32 که برخی پوشه ها رو برمیداشتیم برای دفعه ی بعد که ویندوز نصب می کردیم دیگه لازم نبود از اول بگذاریم آپدیت بشه اینکار رو با کاسپر هم کرد؟
![]()
علي جان به صفحه 88 يه نگاهي بينداز و يادت باشه توضيحات مهدي بست عزيز رو هم در پايين همون صفحه بخوني.
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط sharareh
برای اینکار باید از واسطه های خط فرمان استفاده کنی در محل مورد نظر در تنظیمات داونلود منیجر فایل avp.com را
مشخص کن و پارامتر scan %f را اضافه کن:
Drive Name:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.com\scan %f
این کار را در مورد تمام داونلود منیجرها می توان به کار برد.
سلام وي تي ان عزيز
يه مدت نبودي يا به اين قسمت نمي اومدي واقعا دلم برات تنگ شده بود.![]()
راجع به اين دوست عزيز هم حالا كه شما پاسخ ايشون رو طبق معمل بسيار عالي و حرفه اي
داديد به نظر ميرسه انجام چنين كاري اصلا ضرورت
نداره.چونreal time scannerكسپر خودش به محض اينكه دانلود تموم شد و يا حتي در حين دانلود فايل رو
چك ميكنه .
-----------------------------------------
ساعت 7بعد از ظهر
دوستان مژده![]()
همين الان تعداد signaturesهاي كسپر از 200000تا بيشتر شد.![]()
Last edited by mohammadaz; 12-06-2006 at 19:31.
تایید میشه. حتی اگر Web Anti-Virus کسپر هم نتونه سکن بکنه و از دستش در بره ...اونوقت File Anti-Virus براحتینوشته شده توسط mohammadaz
میتونه در هنگام باز کردن فایل فشرده شده و یا در هنگام اینستال و یا حتی با رفتن به داخل پوشه ای که فایل جدید دانلود
شده ویروس رو شناسایی کنه و اطلاع بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)