تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره STALKER چیست؟

راي دهنده
164. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی رویایی بود

46 28.05%
  • خیلی حال داد

55 33.54%
  • بد نبود

20 12.20%
  • اصلان حال نداد

43 26.22%
صفحه 73 از 105 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1048

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

به چه دلیلی مزخرفه؟
    خیلی حرف شما عجیبه..!؟
    به صدتا دلیل...هر گیمری 5 دقیقه این بازی رو انجام بده پشیمون می شه
    اول که بازی رو شروع می کنی هیچ دکمه ای برای کنترل ست نشده.من که مجبور شدم یه بار بازی رو با آلت اف 4 ببندم دوباره لود کنم تا کنترل کیبورد رو از تو آپشن تنظیم کنم.بعد تو بازی اولین نکته که به چشم میاد گرافیکه خیلی خیلی پایین بازیه.تو بالاترین تنظیمات مثل بازی های سه چهار سال پیشه .دیگه گفتن نداره کافیه دوتا بازی روز مثل فار کرای یا کرایسیس بازی کنید تا تفاوتشو متوجه بشید.نمی دونم چرا یاد مدال افتخار پاسیفیک اسولت افتادم.خب نسخه قبل بازی سال 2007 منتشر شده.معلومه که این همون بازیه با داستان جدید.گو اینکه نسخه ی قبلی هم چند سال ساختش طول کشیده و از همین می شه نتیجه گرفت گرافیک بازی قدیمیه.
    بعد قبل از هرچیز شخصیت اول بازی حرف نمی زنه.مثل گوردون فریمن تو بازی هاف لایف با این تفاوت که اون اگه حرف نمی زد دیالوگ هم نداشت اما این بنده خدا حرف می زنه اما تو دلش.فقط باید روی حرفاش کلیک کنی و نفر مقابل هم به صورت تل پاتی می فهمه چی گفتی.وقتی بازی رو شروع می کنی اصلا درست راهنمایی نمی کنه کجا باید بری.مثلا بازی کال آف دیوتی 4 اول بازی خیلی قشنگ راهنمایی می کنه که نقطه هدف روی نقشه با یه ستاره مشخص شده و حتی مینویسه چند متر با مقصد فاصله داری و ...اما تو این بازی فقط روی نقشه یه نقطه قرمز خیلی کوچیک میاد هیچ اشاره ای هم بهش نمی شه.
    بعد باید به چند محل بری و با همون روش تل پاتی و لال بازی با چند نفر صحبت کنی و ناگهان سه تا اصلحه می دن بهت که اصلا یه گیمر حرفه ای به این اسلحه ها نگاه کنه حالش بهم می خوره.اولی یه شاتگانه دوتا تیر می خوره 30 ثانیه هم ریلود کردنش طول می کشه و حتی تغییر اصلحه و سرعت شلیک یا ریلود کردن برای اصلحه ها یکشانه.اما مثلا توی کال آف دیوتی وقتی وسط درگیری تیرت تموم می شه و فرصت ریلود نداری اصلحه رو عوض می کنی و کلت رو انتخاب می کنی که این کار در کسری از ثانیه انجام می شه چون کلت سبکه و برای مثلا "ماشین گان" اینطور نیست و تا اسلحه رو دستت بگیری به دلیل سنگین بودن بیشتر طول می کشه.همچنین یه دکمه جداگانه برای چاقو در نظر گرفته شده که در مواقع ضروری مثلا وقتی یه سگ بهش حمله می کنه با چاقو بکشیش اما اینجا چاقو رو باید مثل یه سلاح انتخاب کنی بعد ازش استفاده کنی.(دیگه این چاقو به چه درد می خوره؟)
    اصلا تو این بازی کافیه یه نگاه روی زمین بندازی.اولش فکر کردم یه نفر کنارم ایستاده بعد فهمیدم این سایه ی خودمه که دو متر جلوتر روی زمین افتاده.انگار که توی هوا معلق هستم که سایه پاهام دو متر جلوتر از خودم حرکت می کنه
    خلاصه بعد از اینکه اسلحه گرفتم تو منطقه به اصطلاح رادیو اکتیو شروع به حرکت کردم یه دفعه کاراکتر بنده خدا پس افتاد دوربین عقب رفت و نوشت گیم آور.بازم یه نگاه به بازی کال آف دیوتی 4 بندازی اونجا هم مناطق رادیو اکتیویته هست که اگه واردش بشی اول ضربانت کند می شه و چشمات سیاهی می ره اگه بیشتر تو اون منطقه پیشروی کنی میمیری نه مثل این یه دفعه میوفته رو زمین بعد هم هیچی نمی گه چی شد مردی جالبه خون هم از بدنش می زنه بیرون مثل اینکه گلوله خورده.بعد هم مردن رو باز با همون کال آف دیوتی مقایسه کنید .اصلا دیگه تو بازی ها گیم آور نمی نویسن یاد بازی ماریو افتادم.حالا از همه اینا بگذریم اومدم بازی رو دوباره ادامه بدم دیدم باید برگردم روی سیوم و سیو هم نداشتم نگو بازی چک پوینت نداره. حالا هی بگید بازی قشنگیه.تو مایه های soldier of furtune اینا هست.باور کنید بازی لطفعلی خان ازین بازی قشنگ تره.هفته دیگه چند تا بازی خوب به دستم می رسه می خواستم بیکار نباشم دیروز رفتم این بازیو گرفتم .انگار امروز هم باید برم یکی دیگه بگیرم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما اگر یک نگاه به صفحه های اول تاپیک بندازین می بینین که گرافیک بازی در چه حدیه
    در ضمن اون مناطقی که شما میگیدمنظورت همونه که وقتی داخلش میری یکدفعه داخلش به چرخش در میای؟
    اگه اونه باید بگم فقط رادیو اکتیو خالی نیست و مثل این میمونه که حالت گردباد های کوچک و پر فشار رو بوجود اورده
    اسلحه های جدید هم توی این بازی وجود داره...شما بخودت زحمت ندادی یکم بازی رو ادامه بدی
    شما یک نگاه به پستها بنداز...همه در بیشتر موارد از این بازی راضی بودن..البته نظر شما هم محترمه
    ولی یکم بیشتر وقتت رو صرفش میکردی بهتر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به صدتا دلیل...هر گیمری 5 دقیقه این بازی رو انجام بده پشیمون می شه
    اول که بازی رو شروع می کنی هیچ دکمه ای برای کنترل ست نشده.من که مجبور شدم یه بار بازی رو با آلت اف 4 ببندم دوباره لود کنم تا کنترل کیبورد رو از تو آپشن تنظیم کنم.بعد تو بازی اولین نکته که به چشم میاد گرافیکه خیلی خیلی پایین بازیه.تو بالاترین تنظیمات مثل بازی های سه چهار سال پیشه .دیگه گفتن نداره کافیه دوتا بازی روز مثل فار کرای یا کرایسیس بازی کنید تا تفاوتشو متوجه بشید.نمی دونم چرا یاد مدال افتخار پاسیفیک اسولت افتادم.خب نسخه قبل بازی سال 2007 منتشر شده.معلومه که این همون بازیه با داستان جدید.گو اینکه نسخه ی قبلی هم چند سال ساختش طول کشیده و از همین می شه نتیجه گرفت گرافیک بازی قدیمیه.
    بعد قبل از هرچیز شخصیت اول بازی حرف نمی زنه.مثل گوردون فریمن تو بازی هاف لایف با این تفاوت که اون اگه حرف نمی زد دیالوگ هم نداشت اما این بنده خدا حرف می زنه اما تو دلش.فقط باید روی حرفاش کلیک کنی و نفر مقابل هم به صورت تل پاتی می فهمه چی گفتی.وقتی بازی رو شروع می کنی اصلا درست راهنمایی نمی کنه کجا باید بری.مثلا بازی کال آف دیوتی 4 اول بازی خیلی قشنگ راهنمایی می کنه که نقطه هدف روی نقشه با یه ستاره مشخص شده و حتی مینویسه چند متر با مقصد فاصله داری و ...اما تو این بازی فقط روی نقشه یه نقطه قرمز خیلی کوچیک میاد هیچ اشاره ای هم بهش نمی شه.
    بعد باید به چند محل بری و با همون روش تل پاتی و لال بازی با چند نفر صحبت کنی و ناگهان سه تا اصلحه می دن بهت که اصلا یه گیمر حرفه ای به این اسلحه ها نگاه کنه حالش بهم می خوره.اولی یه شاتگانه دوتا تیر می خوره 30 ثانیه هم ریلود کردنش طول می کشه و حتی تغییر اصلحه و سرعت شلیک یا ریلود کردن برای اصلحه ها یکشانه.اما مثلا توی کال آف دیوتی وقتی وسط درگیری تیرت تموم می شه و فرصت ریلود نداری اصلحه رو عوض می کنی و کلت رو انتخاب می کنی که این کار در کسری از ثانیه انجام می شه چون کلت سبکه و برای مثلا "ماشین گان" اینطور نیست و تا اسلحه رو دستت بگیری به دلیل سنگین بودن بیشتر طول می کشه.همچنین یه دکمه جداگانه برای چاقو در نظر گرفته شده که در مواقع ضروری مثلا وقتی یه سگ بهش حمله می کنه با چاقو بکشیش اما اینجا چاقو رو باید مثل یه سلاح انتخاب کنی بعد ازش استفاده کنی.(دیگه این چاقو به چه درد می خوره؟)
    اصلا تو این بازی کافیه یه نگاه روی زمین بندازی.اولش فکر کردم یه نفر کنارم ایستاده بعد فهمیدم این سایه ی خودمه که دو متر جلوتر روی زمین افتاده.انگار که توی هوا معلق هستم که سایه پاهام دو متر جلوتر از خودم حرکت می کنه
    خلاصه بعد از اینکه اسلحه گرفتم تو منطقه به اصطلاح رادیو اکتیو شروع به حرکت کردم یه دفعه کاراکتر بنده خدا پس افتاد دوربین عقب رفت و نوشت گیم آور.بازم یه نگاه به بازی کال آف دیوتی 4 بندازی اونجا هم مناطق رادیو اکتیویته هست که اگه واردش بشی اول ضربانت کند می شه و چشمات سیاهی می ره اگه بیشتر تو اون منطقه پیشروی کنی میمیری نه مثل این یه دفعه میوفته رو زمین بعد هم هیچی نمی گه چی شد مردی جالبه خون هم از بدنش می زنه بیرون مثل اینکه گلوله خورده.بعد هم مردن رو باز با همون کال آف دیوتی مقایسه کنید .اصلا دیگه تو بازی ها گیم آور نمی نویسن یاد بازی ماریو افتادم.حالا از همه اینا بگذریم اومدم بازی رو دوباره ادامه بدم دیدم باید برگردم روی سیوم و سیو هم نداشتم نگو بازی چک پوینت نداره. حالا هی بگید بازی قشنگیه.تو مایه های soldier of furtune اینا هست.باور کنید بازی لطفعلی خان ازین بازی قشنگ تره.هفته دیگه چند تا بازی خوب به دستم می رسه می خواستم بیکار نباشم دیروز رفتم این بازیو گرفتم .انگار امروز هم باید برم یکی دیگه بگیرم

برادر داری کم لطفی میکنی دیگه . . .
    35 خط نوشتی بگی بازی مزخرفه!!!!!!!!
    شما میگی اول بازی هیچ دکمه ای ست نشده من میگم برای شما اونطوری بوده.
    با تمام احترامات شما همه چی رو گندش کردی.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

شما اگر یک نگاه به صفحه های اول تاپیک بندازین می بینین که گرافیک بازی در چه حدیه
    در ضمن اون مناطقی که شما میگیدمنظورت همونه که وقتی داخلش میری یکدفعه داخلش به چرخش در میای؟
    اگه اونه باید بگم فقط رادیو اکتیو خالی نیست و مثل این میمونه که حالت گردباد های کوچک و پر فشار رو بوجود اورده
    اسلحه های جدید هم توی این بازی وجود داره...شما بخودت زحمت ندادی یکم بازی رو ادامه بدی
    شما یک نگاه به پستها بنداز...همه در بیشتر موارد از این بازی راضی بودن..البته نظر شما هم محترمه
    ولی یکم بیشتر وقتت رو صرفش میکردی بهتر بود
    لازم نیست به صفحه اول بازی نگاه بندازم!خودم بازی کردم گرافیکشو دیدم.اصلا چرا کار خودتو سخت می کنی...دوتا بازی که همزمان با این بازی عرضه شدن رو بگیر گرافیک رو مقایسه کن.اصلا این گرافیک مال الان نیست
    صلا شما دقت کردی دیگه تو بازی ها دمو فیلمی که جدا از بازی ساخته شده نشون نمی دن؟می دونی چرا؟چون گرافیک بازی ها اونقدر بالا هست که نیازی به این کار ندارن و حتی دمو های از قبل رندر شده از داخل خود بازی هاست.مثلا هیتمن 3 رو یادت هست؟چه دمو های جالبی داشت؟ و گرافیک بازی اصلا در اون حد نبود.اما هیتمن چهار دمو های از قبل رندر شده از کاراکتر های داخل بازی بودن و گرافیک دموها همون گرافیک بازی بود.چون گرافیک خود بازی در حدی بود که اجتیاج به ساخت دمو های جداگانه نداشتن
    نه...منظورم همون اول بازیه ...بعد ازینکه اصلحه می گیری

اسلحه های جدید هم توی این بازی وجود داره
    من از تنوع اسلحه ها حرفی نزدم...استیل اسلحه ها بد کار شده که نوشتم

شما یک نگاه به پستها بنداز...همه در بیشتر موارد از این بازی راضی بودن..ا
    فکر کنم کسایی که ازین بازی استقبال کردن معمولا سیستمشون بازی های گرافیک بالا رو جواب نمیداده ناچار این بازی رو بازی کردن که با سیستم خیلی پایین هم اجرا می شه.به خصوص که کاربرای حرفه ای انجمن بازی اینجا نظر ندادن

شما میگی اول بازی هیچ دکمه ای ست نشده من میگم برای شما اونطوری بوده.
    حالا از این مورد بگذریم.گرفیک چی؟لال بودن شخصیت بازی چی؟و صدتا چیز دیگه که تو همون 5 دقیقه اول به چشم میاد.

شرمنده قصد شلوغ کردن ندارم اما آدم وقتی از یه بازی تو تاپیکش کلی تعریف می شنوه پا می شه میره بازار دو تومن می ده دی وی دی اورجینال بعد میاد نصب می کنه با یه بازی به غایت مزخرف مواجه می شه...ضد حال می خوره.بعد هم میاد اینجا می گه که بقیه سراغ این بازی نرن

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اشتباه میکنید.
    در حقیقت کاملا اغراق آمیز صحبت کردین و خیلی راحت بازی رو لهگد مال کردی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب حامد خان:
    من این بازی رو با گرافیک بالا تونستم اجرا کنم و بازی گرافیک خوبی داره
    اگه سیستم شما قدرت اجرای بازی در بالاترین حد رو نداره دلیلی بر گرافیک بد بازی نیست

صلا شما دقت کردی دیگه تو بازی ها دمو فیلمی که جدا از بازی ساخته شده نشون نمی دن؟می دونی چرا؟چون گرافیک بازی ها اونقدر بالا هست که نیازی به این کار ندارن و حتی دمو های از قبل رندر شده از داخل خود بازی هاست.مثلا هیتمن 3 رو یادت هست؟چه دمو های جالبی داشت؟ و گرافیک بازی اصلا در اون حد نبود.اما هیتمن چهار دمو های از قبل رندر شده از کاراکتر های داخل بازی بودن و گرافیک دموها همون گرافیک بازی بود.چون گرافیک خود بازی در حدی بود که اجتیاج به ساخت دمو های جداگانه نداشتن
    بازی splinter cell double agent از دموهای از قبل رندر شده استفاده می کنه...این هم یک مثال بود برای شما از یک بازی معتبر و بزرگ که از این روش استفاده می کنه...بازی هم مال سال پیشه

من از تنوع اسلحه ها حرفی نزدم...استیل اسلحه ها بد کار شده که نوشتم
    من منظور شما رو درست متوجه نشدم...ولی جزئیات و صدا گزاری اسلحه ها بخوبی انجام شدن و نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته و در کل اسلحه ها و اثری که اونها میذارن بخوبی ساخته شدن ..در این نسخه از بازی قابلیت تعمیر و اپگرید اسلحه هم گنجانده شده

فکر کنم کسایی که ازین بازی استقبال کردن معمولا سیستمشون بازی های گرافیک بالا رو جواب نمیداده ناچار این بازی رو بازی کردن که با سیستم خیلی پایین هم اجرا می شه.به خصوص که کاربرای حرفه ای انجمن بازی اینجا نظر ندادن
    این از اون حرفا بود...من خودم همه نوع بازی رو روی سیستمم نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم.بازی هم اونقدر سطح پایین نبوده که روی همه سیستم ها جواب بده...خوب بود شما یک نگاهی به سیستم مورد نیاز این بازی مینداختی.
    در مورد این کاربران حرفه ای که میگی:(شما کل تاپیک رو نگاه کردین که این حرف رو میزنین؟)

شرمنده قصد شلوغ کردن ندارم اما آدم وقتی از یه بازی تو تاپیکش کلی تعریف می شنوه پا می شه میره بازار دو تومن می ده دی وی دی اورجینال بعد میاد نصب می کنه با یه بازی به غایت مزخرف مواجه می شه...ضد حال می خوره.بعد هم میاد اینجا می گه که بقیه سراغ این بازی نرن
    خوب این نظر شماست که بازی به مزاغتون خوش نیومده...همه که مثل هم نیستن
    شما هیچ کجا نمی تونی با 2000 تومن dvd اورجینال رو گیر بیاری...
    همه این حرف هایی که زدی نظر شما بوده و نظر شما محترمه.ولی بقیه دوستان و من از این بازی راضی بودن.
    کسی هم شما رو مجبور نکرده که بازی کنین
    فعلا...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان من این بازی رو نصب کردم و هم کرک داشت و هم پچ .

وقتی میرم توی بازی ، بازی به تیک زدن هستش یعنی انگار میخواد بره تو ویندوز ! خیلی آزاردهندست اصلا نمیشه بازی کرد .

وقتی هم از بازی میرم بیرون یه چیزی مثل داس پشت بازی داره اجرا میشه !

یه زاهنمائی کنین شاید بتونم درست کنم . سیستم منم توی امضام هستش .

مخلصیم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

اگه سیستم شما قدرت اجرای بازی در بالاترین حد رو نداره دلیلی بر گرافیک بد بازی نیست
    نمی دونم 4850 ati می تونه این بازی رو با بالاترین جزئیات اجرا کنه؟(اگه جزئیاتی وجود داشته باشه)

بازی splinter cell double agent از دموهای از قبل رندر شده استفاده می کنه...این هم یک مثال بود برای شما از یک بازی معتبر و بزرگ که از این روش استفاده می کنه...بازی هم مال سال پیشه
    بازی splinter cell double agent سال پیش عرضه شد؟مطمئنی؟یا حساب سال از دستت در رفته!
    بعد هم شما گرافیک splinter cell double agent رو میاری پای این بازی؟دموهای splinter cell double agent دقیقا گرافیک بازی رو نشون می ده.گرافیک بازی همون گرافیکیه که تو دمو ها نشون داده می شه .
    اصلا نمی دونم چرا الکی سر گرافیک بازی بحث می کنی. عکس زیر رو ببین.بازی کرایسیس یک سال قبل از این بازی عرضه شده.با چهره های صاف و کارتونی و بی رنگ استاکر مقایسه کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی جزئیات و صدا گزاری اسلحه ها بخوبی انجام شدن و نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته و در کل اسلحه ها و اثری که اونها میذارن بخوبی ساخته شدن ..در این نسخه از بازی قابلیت تعمیر و اپگرید اسلحه هم گنجانده شده
    در این مورد چیزی ندارم بگم.(قبلا گفتم)فقط شما دوتا بازی بدرد بخور بازی کن بعد از اسلحه های این بازی تعریف کن

کسی هم شما رو مجبور نکرده که بازی کنین
    کسی هم شمارو مجبور نکرده الکی از بازی طرفداری کنید.

اصلا بحث بی خودی چرا؟ تو همین انجمن تاپیک انتخاب بهترین بازی 2008 هست که تو 60 تا بازی اصلا اسم این بازی نیومده.ملاک انتخاب هم امتیاز کسب شده از سایت های معتبر بوده. البته اگه شما Game Ranking و Gamespot و ... رو قبول داشته باشی!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا واسه ما چه سودی داره از یه بازی طرفداری کنیم یا بد بگیم ؟
    ولی وقتی کسی بی مورد از روی غرض ورزی این حرفا رو میزنه و اینکه از بازی بدش میاد آدم شاکی میشه . . .
    شماهم بهتره تمومش کنی اصلا حق با شماست داداش!!

10. این کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی هم شمارو مجبور نکرده الکی از بازی طرفداری کنید.
    خوب خوش اومدی
    شما که نمی خوای اینو بازی کنی لزومی نداره که به تاپیکش سر بزنی و نظر بدی
    Last edited by B3HZ@D; 15-03-2009 at 22:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •