به صدتا دلیل...هر گیمری 5 دقیقه این بازی رو انجام بده پشیمون می شهبه چه دلیلی مزخرفه؟
خیلی حرف شما عجیبه..!؟
اول که بازی رو شروع می کنی هیچ دکمه ای برای کنترل ست نشده.من که مجبور شدم یه بار بازی رو با آلت اف 4 ببندم دوباره لود کنم تا کنترل کیبورد رو از تو آپشن تنظیم کنم.بعد تو بازی اولین نکته که به چشم میاد گرافیکه خیلی خیلی پایین بازیه.تو بالاترین تنظیمات مثل بازی های سه چهار سال پیشه .دیگه گفتن نداره کافیه دوتا بازی روز مثل فار کرای یا کرایسیس بازی کنید تا تفاوتشو متوجه بشید.نمی دونم چرا یاد مدال افتخار پاسیفیک اسولت افتادم.خب نسخه قبل بازی سال 2007 منتشر شده.معلومه که این همون بازیه با داستان جدید.گو اینکه نسخه ی قبلی هم چند سال ساختش طول کشیده و از همین می شه نتیجه گرفت گرافیک بازی قدیمیه.
بعد قبل از هرچیز شخصیت اول بازی حرف نمی زنه.مثل گوردون فریمن تو بازی هاف لایف با این تفاوت که اون اگه حرف نمی زد دیالوگ هم نداشت اما این بنده خدا حرف می زنه اما تو دلش.فقط باید روی حرفاش کلیک کنی و نفر مقابل هم به صورت تل پاتی می فهمه چی گفتی.وقتی بازی رو شروع می کنی اصلا درست راهنمایی نمی کنه کجا باید بری.مثلا بازی کال آف دیوتی 4 اول بازی خیلی قشنگ راهنمایی می کنه که نقطه هدف روی نقشه با یه ستاره مشخص شده و حتی مینویسه چند متر با مقصد فاصله داری و ...اما تو این بازی فقط روی نقشه یه نقطه قرمز خیلی کوچیک میاد هیچ اشاره ای هم بهش نمی شه.
بعد باید به چند محل بری و با همون روش تل پاتی و لال بازی با چند نفر صحبت کنی و ناگهان سه تا اصلحه می دن بهت که اصلا یه گیمر حرفه ای به این اسلحه ها نگاه کنه حالش بهم می خوره.اولی یه شاتگانه دوتا تیر می خوره 30 ثانیه هم ریلود کردنش طول می کشه و حتی تغییر اصلحه و سرعت شلیک یا ریلود کردن برای اصلحه ها یکشانه.اما مثلا توی کال آف دیوتی وقتی وسط درگیری تیرت تموم می شه و فرصت ریلود نداری اصلحه رو عوض می کنی و کلت رو انتخاب می کنی که این کار در کسری از ثانیه انجام می شه چون کلت سبکه و برای مثلا "ماشین گان" اینطور نیست و تا اسلحه رو دستت بگیری به دلیل سنگین بودن بیشتر طول می کشه.همچنین یه دکمه جداگانه برای چاقو در نظر گرفته شده که در مواقع ضروری مثلا وقتی یه سگ بهش حمله می کنه با چاقو بکشیش اما اینجا چاقو رو باید مثل یه سلاح انتخاب کنی بعد ازش استفاده کنی.(دیگه این چاقو به چه درد می خوره؟)
اصلا تو این بازی کافیه یه نگاه روی زمین بندازی.اولش فکر کردم یه نفر کنارم ایستاده بعد فهمیدم این سایه ی خودمه که دو متر جلوتر روی زمین افتاده.انگار که توی هوا معلق هستم که سایه پاهام دو متر جلوتر از خودم حرکت می کنه
خلاصه بعد از اینکه اسلحه گرفتم تو منطقه به اصطلاح رادیو اکتیو شروع به حرکت کردم یه دفعه کاراکتر بنده خدا پس افتاد دوربین عقب رفت و نوشت گیم آور.بازم یه نگاه به بازی کال آف دیوتی 4 بندازی اونجا هم مناطق رادیو اکتیویته هست که اگه واردش بشی اول ضربانت کند می شه و چشمات سیاهی می ره اگه بیشتر تو اون منطقه پیشروی کنی میمیری نه مثل این یه دفعه میوفته رو زمین بعد هم هیچی نمی گه چی شد مردی جالبه خون هم از بدنش می زنه بیرون مثل اینکه گلوله خورده.بعد هم مردن رو باز با همون کال آف دیوتی مقایسه کنید .اصلا دیگه تو بازی ها گیم آور نمی نویسن یاد بازی ماریو افتادم.حالا از همه اینا بگذریم اومدم بازی رو دوباره ادامه بدم دیدم باید برگردم روی سیوم و سیو هم نداشتم نگو بازی چک پوینت نداره. حالا هی بگید بازی قشنگیه.تو مایه های soldier of furtune اینا هست.باور کنید بازی لطفعلی خان ازین بازی قشنگ تره.هفته دیگه چند تا بازی خوب به دستم می رسه می خواستم بیکار نباشم دیروز رفتم این بازیو گرفتم .انگار امروز هم باید برم یکی دیگه بگیرم

جواب بصورت نقل قول