اول اکستراکتش میکنه توی درایو C بعد از اونجا نصب میکنه. دیسک کلین آپ رو اجرا کن تا توی درایو سی یه کم جا باز بشه. اگه لازم شد پی جی فایل هیدن رو هم ازش حذف کن.
اول اکستراکتش میکنه توی درایو C بعد از اونجا نصب میکنه. دیسک کلین آپ رو اجرا کن تا توی درایو سی یه کم جا باز بشه. اگه لازم شد پی جی فایل هیدن رو هم ازش حذف کن.
مال منم همینطور لطفا راهنمایی کنید![]()
دوستان معذرت میخوام ولی میشه یه دور از اول مراحل لازم برای online بازی کردن cod4 بگین؟
و در ضمن برنامه های لازم رو هم link اونا رو بزارین
مرسی
Last edited by jericho-sina; 07-03-2010 at 23:30.
.................................................. .................................................. .......
خوب به پست اول مراجعه کن .............سوال هم داشتی بپرس .من دارم الان بازی می کنم .......فقط یادت باشه برای آن لاین بازی کردن داخل خود بازی نرو یعنی بازی رو برای آنلاین بازی کردن اجرا نکن ( البته بعد از اینکه شماره سریال رو وارد کردی و یه پروفایل به نام خودت توی بازی ساختی دیگه نمی خواد بازی رو اجرا کنی ) ....بلکه باید از طریق نرم افزار Xfire بازی رو آن لاین بازی کنی ......
به این صورت :
تمام مراحل پست اول رو که رفتی ......نرم افزار Xfire رو بار کن و از منوی tools به قسمت option برو و از اونجا به تب game برو و در قسمت Not install game بازی رو با نرم افزار Add کن ..بعدش سمت چپ نرم افزار دوتا آیکون کامپیوتر میبینی روشون کلیک کن و به قسمت All برو و روش دوتا کلیک کن تا سرور ها رو برات لود کنه بعد روی سرور مورد نظر کلیک کن تا بازی رو برات لود و اجرا کنه.......
موفق باشی
برای online بازی کردنش به چه سرویس اینترنتی با چه سرعتی نیاز دارم؟
و مثلا برای 1 ساعت بازی چقدر از حجم adsl به طور میانگین کم میشه؟
مرسی
والا من سرویس اینترنتم 128 نامحدود هستش و از اینکه چقدر کم میشه بی اطلاعم ..........ولی با 128 بدون مشکل بازی می کنم .......مگه اینکه خود سرور دچار مشکل بشه که کم و بیش پیش میاد.......
بزرگترین و قوی ترین تیم cod 4 در ایران.تیم گیم نت ارام واقع در اصفهان(خانه اصفهان).برای هرگونه مسابقه با هر تیمی و از هر جای ایران اماده ایم![]()
دوستان من تازه میخوام بازی آنلاین شروع کنم ... چند تا سوال دارم ...
مهمترینش اینکه چقدر حجم از ترافیک کم میکنه بازی آنلاین Cod 4...؟؟
من بازی رو نصب کردم سریال نامبر نیمخواد فقط یه سری فایل کرک داره که باید کپی بشه...!!! نصبی نیست در حقیقت فقط یه سری فایل از حالت فشرده خارج میکنه...
به من هی گیر میده که code داره استفاده می شه چند تا code هم عوض کردم از کجا بفهمم کدم سالمه؟
همین الان بازی کردم اما یه error اومد گفت واسه 2 دقیقه kick شدم! چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)