دوستان توجه داشته باشن که این اسم توسط هوادار محسن انتخاب شده
به نظر من محسن یگانه اونقدر معروف هست که اسم البوم هرچیزی هم باشه. فروشش رو داره
چند عکس از اتاق کار محسن جان
![]()
دوستان توجه داشته باشن که این اسم توسط هوادار محسن انتخاب شده
به نظر من محسن یگانه اونقدر معروف هست که اسم البوم هرچیزی هم باشه. فروشش رو داره
![]()
تابـوت کجا ، این CD رو بخر کجا !
انتظار بیشتری از یگانه داشتم...
ای خاک بر سر من با این اسم آلبوم خواننده ی محبوبم .
این لوده بازیا چیه ؟ "این سیدی رو بخر"
فقط خدا کنه محتواش مثل اسمش ضایع نباشه .
من مطمئن هستم یکی از بهترین آلبوم ها خواهد شد . محسن یگانه قبلا خودش رو ثابت کرده . همچنان منتظریم .
اسم آلبوم هم جالبه![]()
چه اسم ضایعی.
داره التماس میکنه که cd شو بخرن.
اگه یک اسم توقیفی یا مثلا مارک بالای هیجده سال میزاشت فروشش بیشتر میشد تا بخواد همچین اسمی بزاره.
نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد آهنگ تلفنو بردار افتادم
خوانندش کی بود ؟
منم با این اسم اصلا حال نمیکنم! آدم یاد فروشنده های سر چهار راه می افته!! اما شاید با این اسم می خواد یه جورایی با کسانی که آلبوم رو دانلود می کنن برخورد کنه، تصور کنید: "دانلود آلبوم فوق العاده "این CD رو بخر!" از محسن یگانه" یه هشدار تو اسم آلبوم هست!! کسی که دانلود می کنه عذاب وجدان میگیره میره میخره..!
اما مهم آهنگ های آلبومه که به نظرم باید خیلی خوب باشن...![]()
درسته ولی توسط یکی از طرفدارای محسن انتخاب شده پس بقیه چیدوستان توجه داشته باشن که این اسم توسط هوادار محسن انتخاب شده
انصافا اسمش واسه آلبوم جدید اصلا خوب نیست ...
من خودم هم وقتی اسم البوم رو دیدم شوکه شدم ولی بعد که فکرش کردم دیدم برای تنوع کار بد نیست چون واقعا اسم خاصی هست ولی در کل محسن می تونست اسم بهتری انتخاب می کرد
بابا مهم تركهاشه اسم وللش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)