از دوستان محترم كسي سريال كسپر 7 رو نداره
از دوستان محترم كسي سريال كسپر 7 رو نداره
مشكل حميد حل شد.كليد هم درست بود و در ليست سياه هم نبود.اينكه چرا مشكل شما حل نشده من نظري ندارم.چون چيزي غير از اين مواردي كه قبلا هم به آن اشاره كردم وجود نداره.
اگر قبلا كليدي داده ايد كه در ليست سياه بوده ابتدا آنرا delete كنيد و مجدد اين كليدي را قرار دادم را به KIS بديد.تست كنيد و نتيجه را بفرماييد.
مشکل همون delete نکردن قبلی بود
دستت درد نکنه
خیلی اقایی
دوست عزيز اين key كه گذاشتيد تا 16/7/2007 كارمي كرده و الان ديگه فعال نيست بي زحمت يك دونه جديدش رو بزاريد.
دوست عزيز من رو سيستمم 2 تا ويندوز دارم (XP و Vista) که روی XP از Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 به همراه Avira Premium Security Suite 7.06.00.308 و روی Vista از Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125 به همراه ESET Smart Security 3.0.566 استفاده ميکنم...
، و کد هايی که برای کسپر معرفی کردم رو تست ميکنم، و تا الان که دارم اين پست رو ميزانم، با آپديت تمام کد ها فعال هستن،
حال من نميدونم شما چطور با کدها کار ميکنيد که هيچ کدوم رو ميگين عمل نميکنه!!!!
اين کدها آخرين کد های فعال ورژن 7.0.0.125 هستن،
مشکل شما ميتونه موارد زیر باشه:
1- ورژن کسپری که استفاده ميکنيد فرق داره (يا بالا تره که بتا هست يا پايين تره)
2- تاريخ سيستمتون دقيق نيست
3- زمانی که کد فعال رو به کسپر ميدين کد قبلی رو پاک نکردين
4- کسپر شما مشکل رجيستری پيدا کرده که با يک بار آنيستال کردن درست ميشه...
کدهای فعال برای :Kaspersky AntiVirus & Internet Security 7.0.0.125
(پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Markus; 28-12-2007 at 11:58.
البته سایت هایی هم هستند که به صورت هفتگی یا ماهیانه آپدیت ها را عرضه می کنند.
در ضمن دوستان کاسپراطلاعات کی هایی که در لیست سیاه قرار گرفتند را در همان پوشه ی آپدیت برای شناسایی قرار می ده نه با تغییر در رجیستری.
Markus جان
به جای آنیستال می تونید از Modify, Repair or Remove هم استفاده کنید.
اينهم يك كليد فعال براي KIS 6 كه هنوز در ليست سياه نيست و تا ماه 9 سال 2008 هم كار ميكنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز منظور من از اين که رجيستری اشکال پيدا کرده و آنيستال کردن زمانی هست که مثل تصوير پايين باModify, Repair or Remove درست نميشه، و ربطی به ليست سياه يا موارد ديگه نداره، فقط بايد، دوباره نصب بشه تا راه بيفته:
![]()
میشه یه key جدید برا anti virus kasper 7.0.0125 بزارید
ممنون
یعنی تو تموم دنیا کسی نتونسته یه کرک درست و حسابی واسه kis 7 بسازه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)