سلام
توی نسخه Xbox 360 چطور میشه اسلحه ها رو عوض کرد؟ راه سریعی وجود داره؟
سلام
توی نسخه Xbox 360 چطور میشه اسلحه ها رو عوض کرد؟ راه سریعی وجود داره؟
سلام
( تاپیک بیا بالا)
میگم بازم این تاریخش تغییر کردش یا نه ؟ اخه اولا تابستون 85 بود ! یادش بخیر 1 سال مارو الاف کردن![]()
بعد از کلی انتظار فردا رلیز میشه
شدیدا منتظرم
من 3 تاش رو تا آخر رفتم نسخه ی 2 اش زیاد جالب نبود اما 1 و 3 حرف نداشت این یکی هم فکر کنم جالب باشه فقط دانته و ورجیل رو عشقه![]()
آره.تو Gamespot نوشته 8 july . البته یادم نیست کدوم سال نوشته بود..
من بالاخره امروز نسخه آزمايشيش رو بازي كردم رو PC
حرف نداشت. فقط كارت گرافيك خوب جواب نداد.
سيستمي كه تست كردم اين بود:
Cpu 3000 Celeron
Ram 1Gig Kingston
VGA 7300 GS/XFX 256/512
با حداقل رزوليشن 640*480 و پاينترين جزئيات كمي روان بود!
البته سيستم مال خودم نبود.
سلام....امروز یه دموی قابل بازی به دستم اومد...بدون اغراق dmc4 یکی از بهترین بازیهایی هست که واقعا رقیب بزرگی برای بازیهای جدیده....بازی قابلیت پشتیبانی از dx10 رو داره بنابراین روی ویستا نصب کردم...گرافیک بازی رو روی ماکسیمم گذاشتم و شروع کردم به بازی ...با این که سیستم بسیار قوی دارم ولی با حداکثر جزییات بازی به صورت صحنه اهسته نمایش داده میشد !!..خلاصه گرافیکو یه خورده پایین اوردم و بازی کردم این دفعه خیلی روون اجرا شد...بازی ار لحاظ گرافیکی واقعا یه شاهکار محسوب میشه...همه چی در بازی در بالاترین گرافیک به سر میبره... از دیدن این همه جزییات همینطور به جای بازی داشتم محیط اطراف رو نیگا میکردم....مبارزها و موسیقی بازی در بههترین حد ممکنه....اونقدر مبارزاتش با موجودات بازی زیباست که شما اگه 4 ساعت بی وقفه بازی کنید خسته نمیشید..ولی مبارزه با غولهای بازی یه خورده سخته...کمبوها و جادوها افزایش پیدا کردند و نرو از یه دست جادویی برخورداره...مثلا من توی یه قسمت از بازی با دست جادوییش یکی از این موجودات رو گرفته بودم و همینطوری دور سرم چرخوندم و پرت کردم....!!...دیالوگها و دموهای بین بازی هم واقعا بی نظیر هستند...خلاصه در یک کلام dmc4 یه شاهکار واقعا عالیه...جای همتون خالی..من که دیگه نمیتونم واسه نسخه اصلی صبر کنم...تا الان که دارم اینو مینویسم شونصد دفعه دمو رو بازی کردم!
حسین جون شما هم بازی کری دمورو....کف کردی بازیرو؟
میگن 24 جولای میاد .
امیدوارم دروغ باشه و همین فردا بیاد .
منم نسخه آزمایشیش رو بازی کردم تو دی وی دی مجله بازی رایانه بود گرافیکش حرف نداشت
فقط با دست نرو حال نکردم فنایی که باهاش اجرا می کرد خیلی تخیلی بودش دانته خدائیش یه چیز دیگه ست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)