تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 83 اولاول ... 2363697071727374757677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 827

نام تاپيک: Gears of War

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنون
    ولی رفیق با توضیحات شما من فرق آنچنانی بین اول شخص و سوم شخص ندیدم که این دو سبک رو با هم مقایسه نکنم.
    مثل همون Half-Lfe 2 و Gears of War
    .................................................. .................................................. ....................
    یکی از مهمترین فرق هاش اینه که شما توی یه بازی مثل COD MW 2 یا همون Half life زاویه دیده شما محدود به جلوتونه و از کناره ها خبر نداری ...........فقط می تونی یه محیط بسته جلوتون رو نگاه کنید ولی توی شوتر سوم شخص زاویه دیده شما تقریبا برابر با 120 تا 170 درجه هست ( توی بعضی بازی ها مثا رزیدنت اویل زاویه دوربین یه کم فرق میکنه ) و احاطه کامل به محیط دارید ............بدن کاراکتر رو می بینید و از تجهیزات همراه کاراکتر اگاه میشید .. تعاملی که بدن کاراکتر بازی با محیط داره رو حس می کنید ....مثل سایه ها. .لرزش زمین .... عمق انفجار ها....و خیلی چیز های دیگه.........
    در مورد خرید کارت گرافیک هم بگم که فقط گرافیک تنها لازکه بازی نیست ........یه مادر بورد مناسب.........یه پردازنده مناسب....رم قابل توجه.....اینها همه از قیمت 3 تا 360 هم بالاتر میره......

نمیشه که یه کارت گرافیک خفن بندازی و با یه پردازنده تک هسته کار کنی........!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    من تازه این بازی رو گرفتم و نصب کردم ویندوز لایو رو هم نصب کردم اما موقع اجرا که رو ایکون بازی رو دسکتاپ کلیک میکنم متاسفانه یه صفحه میاد که میگه محل بازی رو بده از قسمت browse
    حالا چیکار کنم مسیر ویندوز لایو رو هم میدم نمیاد بالا بازی

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید آنتی ویروست پاک کرده کرک بازیو !
    کرک رو دوباره کپی کن ببین چی میشه
    در ضمن آنتی ویروس هم خاموش کن

4. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

شاید آنتی ویروست پاک کرده کرک بازیو !
    کرک رو دوباره کپی کن ببین چی میشه
    در ضمن آنتی ویروس هم خاموش کن
    سلام
    متاسفانه نشد
    انتی ویروسم کامل غیرفعال کردم اما راهی نداره
    کمکم کنین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    میگم نکنه این بازی از ویندوز هفت ساپورت نمیکنه و رو ایکس پی اجرا میشه

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من کمکی خیلی اساسی در مورد این بازی نیاز دارم
    بعد از نصب بازی کار نکرد بعد از جستجو فهمیدم باید تاریخ کامپیوتر را عوض کنم این کار کردم مشکل حل شد.
    بعدش خواستم برم تو بازیپWarGame-G4WLive را اجرا کردم رفت توی بازی و سه تبلیغ نشان داد و پرید بیرون .
    بعدش startup.exe را اجرا کردم اون می خواست بره توی بازی یه صحفه اومد گزینه ی play داشت زدم رفت توی بازی ولی اصلا وارد نشد همونجا پرید بیرون و نوشت to play gears of war please double click on startup.exe و گزینه ی ok را زدم و دوباره startup.exe را دوباره اجرا کردم ولی نوشت another instance of startup.exe is already runnig حالا نمی دونم چکار کنم
    لطفا کمک کنید 

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بعد از نصب بازی کار نکرد بعد از جستجو فهمیدم باید تاریخ کامپیوتر را عوض کنم این کار کردم مشکل حل شد.
    بعدش خواستم برم تو بازیپWarGame-G4WLive را اجرا کردم رفت توی بازی و سه تبلیغ نشان داد و پرید بیرون .
    بعدش startup.exe را اجرا کردم اون می خواست بره توی بازی یه صحفه اومد گزینه ی play داشت زدم رفت توی بازی ولی اصلا وارد نشد همونجا پرید بیرون و نوشت to play gears of war please double click on startup.exe و گزینه ی ok را زدم و دوباره startup.exe را دوباره اجرا کردم ولی نوشت another instance of startup.exe is already runnig حالا نمی دونم چکار کنم
    لطفا کمک کنید
    برای لایو من هم خیلی سعی کردم برم نشد من از بیت دیفندر استفاده میکنم هر کاری هم میکنم فایل کرک رو پاک میکنه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

لطفا کمک کنید
    خوب شما کلا سیستم رو ریست کن دوبازه روی گزینه startup کلیک کن ببین چی میگه...اگه بازم همون اخطار رو داد احتمالا یه مشکل اساسی پیدا کرده!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام . آقا من هم ریستارت کردم هم دوباره startup را اجرا کردم هیچ فرقی نکرد. در ضمن فایل کرک من پاک نمیشه فقط اجرا نمیشه.
    من اون ارور to play gears of war please double click on startup.exe را توی گوگل سرچ کردم برای خارجی ها پیش اومده.ولی سایت ها ف - ی - ل - ت - ر - شده و کاری نمی تونم بکنم شما اگه تونستید نتیجیه اش را به من بگید.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام مشکل حل شد . ویندوز را عوض کردم و xp زدم بعد الان دارم بازی میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •