قیمتش زیاد فرق می کنه؟ گارانتیش چطوریه؟
من تو شرجی تابستون 2تا کارت که تا خرخره اور شده بودو ترکوندموقتی بردم گارانتی طرف 1 نیگا به بردش انداخت بعدش 2تا کارت نو بهتر از قبلی بهم داد
![]()
چرا ؟ کارت خوبیه ؟ من که میخوام بعد عید بگیرم روش حساب کنم ؟!من اگه قصد خرید کارت داشتم حتما این برند رو میگرفتم
چطوری ترکید؟یه کم توضیح میدی که واقعا ترکید یا یه دفعه قطع شد؟من تو شرجی تابستون 2تا کارت که تا خرخره اور شده بودو ترکوندموقتی بردم گارانتی طرف 1 نیگا به بردش انداخت بعدش 2تا کارت نو بهتر از قبلی بهم داد
هوای اتاق خیلی گرم بود کارتمم تو اور بود - داشتم گوست ریکون بازی میکردم که یهو تصویر قطع شد . اولش فکر کردم برق قطع شده ولی دیدم فنا دارن خودشونو جر میدن![]()
ترسیدمو برقو قطع کردمبعد چند لحظه که روشنش کردم دیگه سیستم بوت نشد
![]()
دلیلشم افزایش زیاد حرارت بود تو او لحظه سنسورای کیس دمای داخل کیسو 42 نشون میداد دیگه حساب کن دمای gpu به چند رسیده بود !! بعد اون قضیه دیگه تو هوای گرم سعی میکنم بازی نکنم![]()
ممنون دوست عزیز.هوای اتاق خیلی گرم بود کارتمم تو اور بود - داشتم گوست ریکون بازی میکردم که یهو تصویر قطع شد . اولش فکر کردم برق قطع شده ولی دیدم فنا دارن خودشونو جر میدن![]()
ترسیدمو برقو قطع کردمبعد چند لحظه که روشنش کردم دیگه سیستم بوت نشد
![]()
دلیلشم افزایش زیاد حرارت بود تو او لحظه سنسورای کیس دمای داخل کیسو 42 نشون میداد دیگه حساب کن دمای gpu به چند رسیده بود !! بعد اون قضیه دیگه تو هوای گرم سعی میکنم بازی نکنم![]()
چون من سابقه خرابکاری و دستکاری کارت رو ندارم فقط میخواستم بدونم که راست راست کارت منفجر میشه یا فقط معمولی کارت خرایب میشه.
نه عزیز یه اصطلاحه
حتما باید یه محوطه رو هوا بره بگی که انفجار رخ داده؟
حرارت زیاد و سوختن خود کارت
برای من که می خوام 2 تا 8800gt 512 رو Sli کنم نمونه های مرجع بهتره یا اور شده؟
از یه طرف نمی خوام تا 3-4 سال دیگه کم بیاره و مجبور شم ارتقاش بدم دوباره و از طرف دیگه نمی خوام همیشه نگران درجه حرارت و دما و فشاری که ممکنه روی مدل های اور شده باشه ( نسبت به مرجع ) باشم.
سلام نمی دونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا نه !!!!! پس به بزرگی خودتون ببخشین
من یه xfx 8800gt extrem 512mb که رویه یه مادربورد asus اسمبل شده اما کارت گرافیکم 760mb از رم رو به عنوان shared memory می گیره من هر کاری کردم نتونستم این shared memory رو disable کنم حتی تویه بایوس(چون تویه کامپیوتر قبلی میشد این کار رو کرد)
لطفآ کمکم کنین؟؟؟؟؟؟!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)