میشه بگی اینو از کجا فهمیدی؟
.gif)
(یا بهتره بگم از کجا در اووردی؟).
همین که بازی ستینگ داره و کیبورد رو میفهمه چیه کاملا مشخصه که ماله pc هست
.gif)
.مگه X360 رزولوشن حالیشه؟کلا کونامی همیشه نسخه پیسیش رو از رو کنسول میزنه.اون عکسا هم ماله نسخه دمو هست حتما.[/QUOTE
اولا سلام
بعدشم عزیز دل من بنده که بیکار و الاف نیستم که بیام بشینم واسه شماها از خودم حرف در بیارم که میگی از کجا در آوردی این حرفو
بعدشم من توی چند تا سایت داشتم میگشتم هم فارسی هم انگلیسی چند تا خبر خوندم که مبنی بر این بود. شماهام نمیدونم سهامدار شرکت کنامی هستین که تا یکی یه چیزی میگه همتون شروع به دفاع میکنین
اینم یکی از سایتهایی که من این خبر رو خوندم
(این بازی با تبلیغاتی که داشت صدای زیادی به پا کرد و قرار بود نسخه پی سی آن همین روزها به دستمان برسه ولی در اقدامه عجیبی نسخه ایکس باکس ۳۶۰ آن پورت شد و ۴ آبان در اختیار عموم قرار گرفت همه از این بازی ایراد میگیرن که چرا اینطوری شده و نسخه قبلی خیلی بهتر بوده به این آقایان میخواهم بگویم همه بازیهای ۳۶۰ از پی سی گرافیکش بهتر است و ماها از خدامون بازهای ۳۶۰ را بازی کنیم ولی حالا که این مسئله پیش آمده همه داریم دادو فریاد میکنیم این عزیزان که ایراد میکیرن مستر لیگ را بازی نکردن این بازی از هر جهات عالی است به طوری که آدم محو بازی میشه همه چیزش از گیم پلی گرفته تا درون بازی مراسم افتتاحیه همه چیز عالی است پس پیشنهاد میکنم به جای غر زدن با این بازی حالی کنید چون بهترین بازی است)
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید