سلام
درایور خود را ارتقاء دهید ...
سلام
درایور خود را ارتقاء دهید ...
خوبه
حالا اشكال از چي بود ؟
آقا خسته نباشيد. من يكي از دوستام از دريكي از درايوهاش ايميج گرفته و الا ن ميخواد اونو پاك كنه ولي هر كاري ميكنيم و با هر برنامه اي امتحان ميكنيم پاك نميشه كه نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جوري ميشه اين فايل ايميج رو پاك كرد؟؟ حدودا 11 گيگ هم هست!!!!!!!!!!!!
دوستان لطف كنيد در مورد هر مشكل متن error را حتما بنويسيد در مورد سوال شما احتمل ميدم يا ميكه too larg file يا ميكه in used file
اين كارها را امتحان كن يه بار با shift+delete امتحان كن كه ديكه تو recycle bin نريزه
ببين اكه mount كردي unmount كن
برو توي folder كه image انجاست ببين توي view بالاي صفحه thumbnails تيك نخورده باشه جون اكه تيك خورده باشه مدام به fileور ميره ا يه preview ازش بسازه و براي همين in used ميشه تيك را بزار روي مثلا list حلا ببين delete ميشه
notepad را باز كن يه خط توش بنويس file -save as اونجا تويsave as type بزن all files بعد فايل image را بيار و روي همون بزن overwrite كنه اكه بشه كار تمومه
برو توي taskmanager يه بار explorer.exe را end process كن وبعد برو تو file -new task run ودوباره explorer.exe را run كن البته يه reset هم اي كار را انجام ميده كه explorer.exe را رهاش كنه
اكه باز هم نشد يه نرم افزاري است بنام File Shredder كه ميتونه هر فايلي را delete كنه
سلام
من ویندوزم Xp Sp2 هست , موقع بوت شدن اونجا که لوگوی ویندوز میاد یه مدت طولانی همونجا میمونه و چراغ Hdd هم متناوبا خاموش و روشن میشه ,
وقتی که ویندوز میریزم چند روز اول اینجوری نیست ولی بعدا اینجوری میشه ,
فکر می کنید مشکل از چیه ؟
سلام
به نظر می رسه شما نرم افزار های متعددی رو نصب می کنین یا اینکه میانبر اونها در استارت آپ قرار می گیره و باعث کندی می شه سعی کنید یک بار از نرم افزارهای بهینه ساز استفاده کنید که توانایی سازمان دهی رجیستری رو هم داشته باشه ، پراکندگی را از هارد دیسک بزداید . نوع سیستم عامل رو هم بگین.
موفق باشید
يك boot نرمال معمولا 30 ثانيه يا حتي كمتر طول ميكشه boot process بستكي زيادي به hardware داره اكه cpu 2G به بالا RAM 512 به بالا داشته باشي ميتونيم بكيم در يك boot معمولي bottleneck نداري
اكه برنامه هاي سنكيني مثل antivirus و firewall ووو نصب كرده باشي كه بخواهند با windows بياند بالا خوب يه مقداري طول ميكشه كه يه جيز عادي است
اما اكه جيز سنكيني نداري ببين درايوي كه windows روش نصب جه قدر free space داره اين درايو حداقل 2G فضاي free ميخواد تا به اصطلاح ويندوز smooth كاركنه
يه سري هم به msconfig بزن و در قسمتهاي startup ,services ببين جه جيزهايي زيادي هستند كه با ويندوز مياند بالاالبته براي تشخيص ميتوني اسمشون را تو search,internet كني
يه برنامه خيلي خوبي بنام bootvis هست كه هم براي troubleshoot و هم باي optimize كردن boot process ميتوني ازش استفاده كني
چه برنامه ای رو واسه این کار پیشنهاد میکنید ؟
نوع سیستم عامل هم XP version 2002 SP2
بوت شدن ویندوز من حدود 2 دقیقه و شاید بیشتر طول میکشه !
بعضی موقع ها هم همون موقع که لوگو ی ویندوز میاد و یه مدت روش میمونه , کامپیوتر ری استارت میشه!
cpu من AMD Athlon X2 4200 هست رمم هم 2 گیک هست
فعلا هم آنتی ویروس و فایروال نریختم و هیچ برتامه سنگینی ندارم
درایو ویندوزم حدود 15 گیگ free space داره
با این تفاسیر فکر میکنید مشکل از چیه ؟![]()
Last edited by pooyahacker; 28-06-2008 at 18:22.
دو سه روزه کا تا وصل می شم به اینتترنت خود به خود disconnect میشه ؟ حک شدم ؟ نوع اتصال هم dial up هست
بوت شدن ویندوز من حدود 1 دقیقه و شاید بیشتر طول میکشه !
cpu من AMD Athlon X2 4200 هست رمم هم 2 گیک هست
فعلا هم آنتی ویروس و فایروال نریختم و هیچ برتامه سنگینی ندارم
درایو ویندوزم حدود 15 گیگ free space داره
با این تفاسیر فکر میکنید مشکل از چیه ؟[/quote]
شما فكر كنم دو سطر اخر بيام قبلي را نخوانديد بحث msconfig و برنامه bootvis كه ساخته خود microsoft است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)