آقا اين گل زيباي من با Deco است كه توش برگردون ميزنه، لطفا دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اين گل زيباي من با Deco است كه توش برگردون ميزنه، لطفا دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک سوال داشتم تو یورو 2008 یک کلیپ هست که ضربه آزاد زدن رو با gamepad یاد میده ولی من با کیبورد بازی میکنم نمی دونین دکمه های معادلش چیه مثلا analog stick یا اگه می شه اصلا نحوه ضربه آزاد زدن و شوت رو با کیبورد یاد بدین ممنون
تو فيفا 08 كه اين طوريه:
1-يك كم كنار تر از گوشه دروازه رو نشونه ميگيري،3- با D ميزان قدرت ضربه رو تعيين ميكني ( 2-قبل از اين كار دكمه بالا + جهت ضربه ( خيلي مهم است، بايد طرفي رو نشونه بگيري كه بازيكنا ايستادن نه طرف دروازبان رو) ،را ميگيري و در عين حال كه اون دكمه ها رو نگه داشتي D رو ميزني ) با اين كار توپ كاد برميداره. بايد يادت باشه كه فقط يك ثانيه قبل از ضربه بايد كار بالا رو انجام بدي ، تعيين مسير اصلي رو اون اول انجام ميدي_ مرحله 2 رو بايد تا لحظه اي كه توپ حركت ميكنه انجام بدي_ يك كم تمرين كني تو اون قسمت هايي كه قرمز نوشتم و مهم اند مهارت پيدا ميكني.
من مهارت زيادي در زربه آزاد زدن دارم.از هر 10 ضربم حتما 7 تاش گل ميشه.
سلام دوستان
چرا fifa08 یورو جام جهانی لیگ اروپا وخیلی تورنمنت های دیگه رو نداره یا اینکه داره ونسخه ای که من دارم نداره
چه کنم ؟
بدون این تورنمنتها حال نمیده
ممنون با shift کاری نمی کنه چون تو یورو 2008 با شیفت مثل اینکه باید تنظیم کرد ولی تو fifa 08 من همیشه مستقیم می زدم هیچ وقت سعی نکردم بهش کاد بدم خیلی کمک کرد
واسه اين كه براي هر كدوم از اون ليگ ها EA يك بازي جداگانه مي سازه و فيفا در اصل فقط بايد تيم هاي باشگاهي و ليگ هاي هر كشور رو داشته باشه.
پچ یورو 2008 آخرین ورژن:
از خصوصیات این پچ میشه به بهتر شدن بافت بازی و اضافه شدن 30 چهره جدید و...
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه سوال :
من میخواستم فیفا 08 رو بگیرم . یه جا دیدم یه دی وی دی نوشته کاملا فارسی و با تحلیل و....
می خواستم بدونم گزارشگرش که ایرانیه کیه ؟
شما ها از بین 08 و pes7 کدوم رو بهتر میدونین ؟
(در ضمن اگه نسخه ی فارسیه خوبی سراغ دارید بگید چه 08 یا 07 و ... باشه چه pes )
ممنون
به نظر من فيفا بهتره البته اگه بلد باشي بازي كني:
منظورم اينه كه نحوه ي ضربه ازاد زدن يا دريبل كردن يا .... را بلد باشي فيفا خيلي بهتره و طبيعي تره
دريبل هم منظورم از چپ و راست كردن بازيكن نيست بلكه دريبل واقعي مثله دريبل زيداني يا سانتر مثل سانتر نوازي و .... هست
اگه گزارشگر خالي باشه به نظر من خوبه ولي اگه ليگ ايران را داشته باشه اشغاله
چون تيم هاي ايران را مثل تيم هاي هامبورگ يا ارسنال چهارستاره درست مي كنن
من يادمه تو فيفا 2004 مورال عنايتي از مورال رونالدينيو بيشتر بود
Last edited by Master generals; 18-06-2008 at 11:50.
من fifa 08 رو بهتر ميدونم، چون قسمت هاي باحال زيادي داره، از جمله manager mode كه توش مربي گري ميكني، اين قسمت بازي خيلي باحاله به شرط اين كه بفهمي داري چكار ميكني و بفهمي بهت داره چي ميگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)