گرون خریدی دوست من .... الان با گارانتیش این قیمت هست ....
گرون خریدی دوست من .... الان با گارانتیش این قیمت هست ....
من دو هفته پیش خریدم.
یه مشکل تازه. وقتی می خوام با کابل به کامپیوتر وصل بشم 4 حالت ازم می پرسه PC Suite ,Data transfer,Image print, Media player وقتی PC Suite رو انتخاب می کنم دوباره می پرسه بعد چند بار تکرار گوشی ریست می شه. وقتی Data transfer رو انتخاب می کنم این پیغام میاد:
unable to activate data transfer mode.mass memory is in use by another application.
inbox هم چک کردم روی phone memory هست . media player رو انتخاب می کنم این پیغام میاد USB disconnected
نمی دونم چی کار کنم گوشی رو ریست کردم . مموری رو فرمت کردم درست نشد که نشد هر کی راهی بلده راهنمایی کنه لطفا.
سامان جون الان بیگارانتی اش شده چفدر ؟
با توجه به چیزایی که گفتی فکر می کنم مشکلت از پر بودن پرتاست.یعنی یه نرم افزار دیگه داره از همون شماره پرت استفاده می کنه.برو تو قسمت device manager چکش کن
مال من تو قدم 2 که می خواد گوشیمو بشناسه میگه ساپورت نمیشه گوشی
تازه برنامه آپدیت هست
بعضی موقع ها هم میگه باید دانلود بشه برنامه جدید یکم که دانلود میکنه میپره بیرون
پاک کردم
دوباره نصب کردم بازم نشد
چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟![]()
من تو آپدیت یه ان73 همین مشکل رو داشتم که خودش درست شد! نمی دونم چش بود ولی هی نمی شناخت یا میومد بیرون...
مجتبی جون همه این کارها رو کردم حتی گوشی رو مثل روز اول که از کمپانی اومده بیرون کردم یعنی مستر ریست کردم مموری رو هم Format کردم ولی درست نشد به نظرت می تونه ایراد از فریم ور جدید باشه؟
v11.0.026
01-11-07
RM-320
Nokia N95(13.01
تازه مشکل آپدیتش حل شده که این مشکل تازه به وجود اومد.
Last edited by M@hdi-B; 23-12-2007 at 20:14.
آقا بلندی ان95 موزیک صداش برای موزیک تو هدست چطوریه
از ان73 موزیک بیشتره؟
یعنی چی کار کنم؟
تا کی صبر کنم؟؟؟
این آپدیته چه خوبی داره؟؟؟
سلام................
من میخواستم N95 8Gb رو بگیرم
اونهایی که گرفتن راضین ازش همه چی تمومه
یه کم از تجربه کار با این گوشی بگین
تا با خیال راحت برم بگیرمش
می دونم که می دونید کم پولی نیست اونم با گارانتی اصلی خدا تومن پولش میشه
مرسی از توجهتون..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)