پسر چلسی چیکار کرد
عجب بازی ای بود
دوست داشتم تو این بازی تعداد پاس های صحیح چلسی رو میگفت
جالب تر اینکه همین من سیتی منچستر یونایتد رو چند هفته پیش 1-0 برده بود![]()
پسر چلسی چیکار کرد
عجب بازی ای بود
دوست داشتم تو این بازی تعداد پاس های صحیح چلسی رو میگفت
جالب تر اینکه همین من سیتی منچستر یونایتد رو چند هفته پیش 1-0 برده بود![]()
این تیکه رو خوب اومدی اساسیجالب تر اینکه همین من سیتی منچستر یونایتد رو چند هفته پیش 1-0 برده بود![]()
خداییش این تن کاته که تازه اومده چلسی تاثیر خودشو به خوبی نشون داده
واقعا حال کردم با این بازیش
یاد بازیهای سه سال پیش چلسی افتادم![]()
تن كاته كه مال خودمون بود
ولي واقعا تاثيرش رو گذاشته ها. يادم نمياد اين يكي دوساله بالاي يه گل زده باشيد![]()
كاش مورينيو بر ميگشت
از ارسال پارازيت در اين تاپيك معذرت ميخوام ولي خدايي خوشحالم![]()
فعلا که تن کاته مال ماست
در ضمن حافظت اصلا خوب نیست![]()
ماشالا دروازه بان من سیتی هم فوقالعاده بود ها
-5-4 تا گل لایی خورد . یه لاستیک دود کنین براش چش نخوره .
آقا تبریک به همه نه دو تا نه سه تا بلکه 6 تا گل !!!؟
هیچ وقت اینقدر چلسی رو تهاجمی ندیده بودم ...
ولی خداییشلمپارد
چی کار کرد ... حضورش تو بازی مثل حضور یه مربی تو زمینه .
پاسای فرانک رو داشتید ؟
آورام گرانت، سرمربي چلسي اعتراف كرد واقعا نميداند در ماه ژانويه، وقتي ديديه دروگبا، مهاجم كليدي تيمش براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آفريقا استمفوردبريج را ترك خواهد كرد چه كسي را به جاي وي بگمارد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،دروگبا، مهاجم ساحل عاجي آبيهاي لندن از زمان رفتن خوزه مورينيو، سرمربي سابق از چلسي خوب بازي كرده و در 4 بازي اخير تيمش 5 گل نيز براي آنها به ثمر رسانده است.
گرانت درباره اين مهاجم كليدياش گفت: "ديديه يكي از بازيكنان تأثيرگذار تيم است. فكر نميكنم ديگر بشود مهاجمي به خوبي وي پيدا كرد. او بازي به بازي بهتر ميشود و به تيم كمك ميكند تا نتايج خوبي را به دست بياورد. با اين حال مهمترين موضوع اين است كه ديديه هم اكنون در كنار تيم است و تا ماه ژانويه 2 ماه فرصت داريم تا راهي براي پر كردن جاي خالي وي پيدا كنيم."
آبيها به دنبال جذب 2 بازيكن لكوموتيو مسكو
مقامات باشگاه چلسي نه تنها در تلاشند برانيسلاو ايوانوويچ، بازيكن تيم لوكوموتيو مسكو را به خدمت بگيرند بلكه در نظر دارند با هم تيمي وي دينيار بيليالتدنيوف نيز قرارداد امضا كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ امضاي قرارداد با 2 بازيكن تيم لوكوموتيو حدودا 20 ميليون پوند براي آبيهاي لندن تمام خواهد شد و آورام گرانت سرمربي جديد اين تيم قصد دارد به هر طريق ممكن آنها را به جمع شاگردانش اضافه كند.
براي تصاحب رونالدينيو چلسي دست به جيب ميشود
مقامات باشگاه چلسي قصد دارند با ارائه پيشنهادي 70 ميليون پوندي زودتر از همتايانشان در ميلان با رونالدينيو، فوق ستاره بارسلونا قرارداد همكاري به امضا برسانند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسئولان نيوكمپ ممكن است در بازار نقل و انتقالات ژانويه رونالدينيو، فوق ستاره برزيلي خط مياني خود را به معرض فروش بگذارند و آبيهاي لندن نيز عزم خود را جزم كردهاند تا اين بازيكن را به استمفوردبريج ببرند.
يك منبع آگاه خبري درباره رونالدينيو گفت: "دوران بازي رونالدينيو براي آبي و اناريپوشان رو به اتمام است."
با آنكه روسونوريها استطاعت اين را دارند كه با رونالدينيو قراردادي 70 ميليون پوندي امضا كنند اما نميتوانند از عهده حقوق 6/11 ميليون پوند در سالي كه مقامات چلسي حاضرند به اين بازيكن ارزنده بپردازند، برآيند.
شفچنکو ، فرشته نجات چلسی
چلسی ۴ - ۳ لسترسیتی
تیم فوتبال چلسی در دومین دیدار تیمش در چارچوب مسابقات جام اتحادیه ، میزبان لسترسیتی بود و در حالی که با نتیجه ۳ بر ۲ از حریف خود عقب بود, توانست با گل های دقایق پایانی شفچنکو شکست را با پیروزی عوض کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی با ترکیبی از بازیکنان کم تجربه و با تجربه به مصاف حریفش رفت که قبل از آن هال سیتی را با 4 گل در هم کوبیده بود.
ترکیب تیم چلسی در مقابل لستر: کودیچینی ، بلتی ، الکس ، بن هایم (اسین) ، فرییرا (مالودا) ، رایت فیلیپس ، سیدول ، لمپارد ، سیکلر (کالو) ، پیزارو ، شوچنکو
بعد از پیروزی 4 بر 3 چلسی در مقابل لستر سیتی باید منتظر قرعه کشی مرحله بعدی باشیم تا تیمهای صعود کننده حریفانشان را بشناسند.
--------------------------
به دلیل اشتباهات فاحش و فراوان در متن خبری که سایت کانون هواداران چلسی در ایران منتشر کرده بود , خودم متن خبر رو اصلاح کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)