مبارک باشه... خوب خریدی...دوربین خیلی خوبیه!!امیدوامر بتونی خیلی خوب استفاده کنی...
مبارک باشه... خوب خریدی...دوربین خیلی خوبیه!!امیدوامر بتونی خیلی خوب استفاده کنی...
سلام...چه بد...من میخواستم تا fz28بیاد یهw150 بخرم ولی...نیست که بدشانسی ...فعلا فعلا باید منتظر باشیم...اگه تهرانی میتونی از این سایت سفارش بدی یا بری نمایندگیشون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم به فروشگاهای مجازی اعتماد کنم ولی میتونی یه سر به دفترشون بزنی...حتما دارن!قیمتش هم 265000 تومنه!فک کنم از جشنواره ارزونتر باشه!
اینم آدرسش:
کمان رایانه
آدرس : تهران - تقاطع میرداماد و ولیعصر - مجتمع کامپیوتری پایتخت - طبقه دوم - واحد 253
تلفن : 88870775 - 88788096 - 88670319
فکس : 88785130
------------------------
اگه گیر اومد یه ندا بده!
سلام...بئق از ماست....درسته ولی من دورینامو نمیفروشم...ازشون یه موزه میسازم..آخه خیلی یادگاری باهاشون دارم!البته شاید در آینده ای نزدیک (تا fz28 بیاد) یکیشونو عمل جراحی کنم!!
...یا حق
موفق باشی...خیلی چیزا از محضرتون یاد گرفتیم...بخون امیدوارم سال دیگه همدیگرو شریف ببینیم!یا حق...
Last edited by r4deon; 17-09-2008 at 12:59.
دوستان عزیز...منم دیگه نمیتونم بیام...آخه بچه کنکور داره!ولی یه کاری میکنم ...میشینم میخونم...بعدش میرم سر جلسه...کنکور میدم...بعدش میام بیرون یه ماه بعد نتیجه میاد رتبه ی یک میشم...میرم برق شریف گرایش الکترونیک!بعدش معدلم 19 به بالا میشه!بعدش بعد کارشناسی میرم خارج ادامه میدم!!بعدش برمیگردم ایارن یه شرکت الکترونیکی میزنم!بعدش یه مدت که پیشرفت کردم!با اپتیک قاطیش میکنم...شروع میکنم دوربین سازی...بعدش بیاید هر دوربینی خواستید با هر مشخصاتی سفارش بدید تا براتون بسازم(فقط مخصوص بچه های فروم)خلاصه بچه های من وشما میان اینجا رو دوربینا بحث میکنند!بعدش معتبر ترین برند میشه برند Ic3(آیس)...خلاصه معتبرترین شرکت جهان میشه!!!!
البته به شرطی که از خواب بیدارم نکنن!
با تشکر فرزاد ت....مدیریت شرکت ice
IC3 Electonics® Co.Ltd
Bye 4Ever...
سبز یاشید و مانا...یا حق...
Last edited by r4deon; 17-09-2008 at 13:03.
آقا من تماس گرفتم طرف گفت که سایبرشات کلا تعطیله، که وقتی بهش گفتم بخاطر جشنوارست اونم گفت; دقیقا !اگه گیر اومد یه ندا بده!
همونطوری هم که قبلا گفتم اینا از یکی دو هفته پیش اصلا جنس به نمایندگیاشون ندادن فقطم بخاطر اینکه مثلا جایزشون از کفشون نره اونم قبل از تموم شدن قانونی تایم جشنواره. در اصل این جشنوارشون خیلی وقت پیش تموم شده و باید منتظر موند که پاییز بیاد و اینا دوباره جنساشونو بریزن تو بازار. خوب اینم یه نمونه از سرویس قشنگ یه همچین کمپانی بزرگی به اسم سونی ...
ممنون .
میشه نظرت راجبه دوربین H50 sony بگی؟من میخوام بخرم و در موردش پرس و جو کردم دوربین خوبی.شما هم یه نظر بدین.
اینم از معرفی دوربین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مموری رایگان که سونی میده فقط به خاطر جشنواره هست ؟
31 ام یکشنبه هم حسابه ؟
سلام به دوستان عزيز....
ميخوام يه دوربين بخرم با قيمت حدودا 350-370
به نظر شما sony t300 بگيرم ؟
خودم موندم كه اصلا سوني بگيرم يا كانن !
لطفا كمك كنيد
كسي نيست به من كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)