تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 73 از 1174 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اما جدا واسه رایکارد از فوش بدتراااا
    مورینیو ای که رایکارد شکستش هم داده بود، اینجوری داره تحقیرش می کنه!
    هرچندمن از اون اول به همه می گفتم این مربی نیست!!! همش رونالدینیو هست که... اما هیچ کی گوش نمی داد!
    میگفتن تو رئالی هستی....

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

خب دوسته عزيز در تصميم گيري براي انتخاب بهترين بازيكن جهان اين چيزا هم تاثير دارند ديگه ....
    اينكه نميشه كه مثلا كاكا بياد با ميلان قهرمان بشه اما مثلا روبينيو با رئال حذف بشه و روبينيو بهترين بازيكن بشه
    ولي كاكا بازيكن خوبيه ... در ضمن يه چيزي هم كه هست من هيچ كس رو با زيدان مقايسه نمي كنم
    زيدان بازيكنيه كه اگه تمام بازيكن هاي دنيا و اسطوره هاشونم جمع كنيد بازم از زيدان كم ميارن
    زيدان با اينكه از فوتبال باشگاهي خداحافظي كرده اما همچنان در آسمان فوق ستارگان رئال مادريد و اروپا و جهان مي درخشه ...
    منم از اين بحث خوشحال شدم و ان شالله ادامه خواهيم داد ...
    آقا ما یه چیزی گفتیم حالا بی خیال...فکر نمیکردم طرفدارای زیزو اینقدر زیاد باشن.مگه تو انتخاب بهترین بازیکن ، بازی های ملی تاثیرش بیشتر از بازی های باشگاهی نیست؟خوب اگه اینطوره روبینیو بیچاره که با برزیل قهرمان کوپا آمریکا شد در حالی که کاکا اعتنایی به تیم ملی نکرد.اگر هم تعداد گل زده مطرح باشه که روبینیو هم عنوان آقای گلی کوپا آمریکا رو کسب کرد.اگه تکنیک و ارائه بازی زیبا مطرح باشه خداییش همه میدونن که کاکا توانایی دریبل کردن مدافع مستقیم خودشو نداره ولی روبینیو مثل آب خوردن این کار رو میکنه.در مجموع باید قبول کرد که این انتخاب خیلی هم اصولی نیست.منم موافقم که باید همیشه زیدان رو انتخاب میکردن.هفته 15 فصل 2006 عادل داشت میگفت :"هنوز هم خلأ زیدان تو این تیم احساس میشه" به نظر شما این یعنی چی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

2 برند شوستر به سراغ تيم دوم رفت

خبرای بد بچه ها!
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه ديدار مقابل رئال وايادوليد، دست به دامن بازيكنان جوان تيم دوم خود شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر آلماني با توجه به مصدميت از ناحيه زانو در 5 بازيكن خود، به صورت كتبي اعلام وضعيت اضطراري كرده است.
    گوتي، فان نيستلروي، گاگو، متسلدر و هاينزه به همين دليلي در فهرست پزشكي هستند. اين بازيكنان در مصاحبه‌هاي خود آمادگي نسبي براي بازي در هفته بيست و سوم را تاييد كرده‌اند؛ اما تاكيد دارند كه نمي‌توانند مثل گذشته در خدمت تيمشان باشند.
    په‌په، مدافع پرتغالي رئال مادريد نيز با سرماخوردگي شديد و كشيدگي عضلاني، دست و پنجه نرم مي كند.
    وسلي اشنايدر نيز دوران استراحت خود را پس از جراحي زانو سپري مي كند.
    مربي رئال مادريد چاره اي به غير از كمك گرفتن از تيم دوم خود ندارد. او در اولين واكنش، دو مدافع جوان و يك مهاجم نوك از رئال مادريد B را انتخاب كرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 كابوس رائول، دل بوسكه و كاماچو در خواب آشفته آراگونس

خبرگزاري فارس: جدا از مردم اسپانيا همكاران آراگونس نيز از عدم دعوت رائول به تيم ملي ناراضي هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فرناندو ايه‌رو نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا در نامه اي از سرمربي تيم ملي خواست، هر چه سريع تر نام رائول گونسالس را در فهرست خود وارد كند.
    اين نامه به صورت مشترك به امضاي اكثريت هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال اسپانيا نيز رسيده است و به نظر مي رسد آراگونس به رغم تمام توانايي ها و اختيارات تامي كه از ويار رئيس فدراسيون و تنها حامي جدي خود دريافت كرده است، به شدت تحت فشار باشد.
    اين فشارها از سوي مطبوعات نيز به لوئيس وارد مي شود؛ اما اصرار به تداوم اين لجبازي دارد و مشخص نيست تا چه زماني در اين روند موفق عمل خواهد كرد.
    ايه‌رو، آراگونس را به اخراج قبل از يورو 2008 و معرفي دل بوسكه و يا كاماچو به جاي او تهديد كرده است.
    آراگونس همراه با اسپانيا ناكامي هاي تلخي را در يورو 2004 و جام جهاني 2006 ثبت كرده و اكنون در آستانه يورو 2008 است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نمی دونم این اراگونز چشه چرا رائول رو دعوت نمی کنه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

وحید جان من نمی دونم که تو چته که این قدر کم به ما سر میزنی؟(شوخی کردم)
    راستی اگر خبر چیزی نمیذارم واس اینه که من دنبال خبرهای جذاب حاشیه ای هستم مانند استالونه و نادال و غیره امیدوارم که من را عفو کنید .
    راستی کسرا جان و بقیه دوستان دیدید این رئال تو تاپیک لیگ قهرمانان چکار کرده!!!!!!!!!!!!!1

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

الان میام یه حالی به این تایپیک می دم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

این اوپاره هست بازیکن جوون رئال

دنیل اوپاره که چند روز پیش با قراردادی ۴ ساله رسما به رئال مادرید پیوسته بود بیان کرد که روز بستن قرارداد با رئال بهترین روز عمرش بود.

این بازیکن ۱۷ ساله غنایی گفت :

مذاکرات بین وکیل من و باشگاه اشانتی و باشگاه رئال مادرید با کمترین مشکلات ممکن جلو می رفت اما در همان موقع ها هم من فشار عصبی زیادی را تحمل می کردم.

وقتی که من خبر اینکه می توانم به رئال بپیوندم را شنیدم همراه با خانواده ام جشن ویژه ای گرفتیم.

در ان جشن مادرم تولولو ساخت غذایی که من واقعا ان را دوست دارم و ان روز بهترین روز عمرم بود و روزی فراموش نشدنی برای من و خانواده ام بود.

از وقتی یادم می اید همیشه دوست داشته ام برای رئال مادرید بازی کنم ۱۱ سالم بود که به هلند امدم و در یکی از اکادمی های اژاکس ثبت نام کردم اما جالب بود که در همان موقع هم به جای اینکه دوست داشته باشم برای اژاکس بازی کنم ارزو می کردم که در رئال بازی کنم.

من به اینجا امده ام که بجنگم و نشان دهم که رئال مادرید در خرید من اشتباه نکرده است و نشان دهم که من ارزش این همه زحمتی که رئال برای خرید من کشیده است را داشته ام.
    در افریقا فقط من نیستم که ارزو دارم در تیمهای بزرگ اروپایی بازی کنم بلکه هزاران بازیکن جوان هستند که این ارزو را دارند اما خوشبختانه من این شانس را داشتم که به ارزویم برسم.

او همین طور در مورد اینکه ممکن است در اسپانیا با مشکل نژادپرستی بر بخورد گفت :

من می دانم که بازیکنانی مانند کامنی و اتوئو در ورزشگاههای اسپانیا همچین مشکلی را دارند اما این نمی تواند مانع پیشرفت من شود و در حقیقت برای من نژادپرستی معنایی ندارد من به اینجا امده ام تا فوتبال بازی کنم و فوتبال برای من از همه چیر مهمتر است چون همیشه ارزو داشته ام تا برای این باشگاه بازی کنم و در این راه از هیچ چیزی نمی ترسم و فکر نمی کنم در اسپانیا به مشکلی بر بخورم و تنها نخواهم بود چون برادر بزرگم نیز با من در مادرید زندگی می کند.

او را با مدافع راست سالهای گذشته تیم ملی برزیل یعنی کافو مقایسه می کنند اما او گفت من دوست دارم در بال راست بازی کنم هرچند من را در پستهای دیگر بازی می دهند :

من به غیر از پست دفاع راست هم در مرکز و هم در سمت چپ خط دفاعی می توانم بازی کنم هر چند پای چپ من خیلی قوی نیست اما پست مورد علاقه من بال راست است.

او در مورد اینکه در بین بازیکنان رئال کدام را بیشتر می پسندد گفت :

زمانی که کوچکتر بودم همیشه بازیهای نیستلروی را می دیدم چون می دانستم که گل زدن چقدر سخت است.

رائول نیز در کشور من خیلی معروف است و همین طور دیارا که امیدوارم این بازیکن به من در وفق شدن با باشگاه کمک کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کالدرون از کاسياس تقدير کرد
    ایکر کاسیاس که در بازی مقابل ریسینگ سانتاندر چهارصدمین بازی خود را برای رئال انجام داده بود به پاس این بازیها و نمایش خیره کننده اش در لیگ امسال از سوی کالدرون مورد تشویق قرار گرفت و از دست کالدرون لوح تقدیر دریافت کرد.

این دروازه بان از کودکی عضو باشگاه بود و در تمام سطوح باشگاه بازی کرده است و حالا که به سن ۲۶ سالگی رسیده است با وجود سن کمش به یکی از با تجربه و بزرگان باشگاه تبدیل شده است.

او به همراه رئال مادرید ۳ بار قهرمان اسپانیا - ۲ بار قهرمان اروپا و یک بار قهرمان جام جهانی باشگاهها شده است.

بعد از تمرینات امروز صبح بود که کالدرون این دروازه بان را حیرت زده کرد رئیس باشگاه لوحی را که در ان عکسی از چهارصدمین بازی کاسیاس برای رئال قرار گرفته بود به وی داد.

در اتاق ملاقاتهای رسمی باشگاه این دو حدود نیم ساعت با هم صحبت کردند و در مورد موضوعات مختلف با هم صحبت کردند و کالدرون از او به عنوان بهترین دروازه بان دنیا نام برد.

کاسیاس بعد از دروازه بان بزرگ سالیان دور رئال یعنی - پاکو بویو - که ۴۵۴ بار برای رئال بازی کرده است در رده دوم بیشترین تعداد بازی در بین دروازه بانهای تاریخ رئال قرار گرفته است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مثل اینکه بازی رئال رو نشون نمیدن!
    وحید جون بازگشت رو تبریک میگم راستی کامپیوترت درست شد؟
    احمد جون اشکال نداره! تازه اینجوری تقسیم کار میشه، شما همون خبر های حاشیه ای رو بزار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •