بات رو خریدن انگار برای رزرو ولی خب میگن رنسینگ دست پرورده اولی هستش و باید بهش فرصت داد
بات رو خریدن انگار برای رزرو ولی خب میگن رنسینگ دست پرورده اولی هستش و باید بهش فرصت داد
با اينكه به مربي گري كلينز من ايمان دارم ولي نميدونم چرا نسبت به اينده اين تيم نگرانم!!!
فعلا دوتا بازي دوستانه با تيمهاي درجه يك انجام داديم كه هر دوشو باختيم!
اينم قبول دارم كه تاثير گذار ترين بازيكناي بايرن الان مصدومن(ريبري. توني)
معني خاصي نداره. بيشتر يك اسمه . البته المانيها بيشتر از اين اسم استفاده ميكنن.امريكاييها هم همين طور.
ولي كلا اسم كميابيه. يعني تكه. تو كل اروپا رو بگردي يه همچين اسمي رو خيلي كم پيدا ميكني![]()
حالا تو بگو برديا يعني چي؟
اسم خارجيه يا ايراني؟!
Last edited by franch; 06-08-2008 at 21:21.
کسی لیست خریدهای جدید بایرن رو داره
Last edited by FC Bayern; 06-08-2008 at 22:57.
پودولسکی
«به اندازهي كافي آماده هستم تا براي بدست آوردن جايگاهي ثابت در تركيب بايرن مبارزه كنم.»
بنظر شما پودولسکی میره باشگاه رم یامی مونه بایرن
![]()
Last edited by FC Bayern; 06-08-2008 at 23:02.
شوخی میکنی نه؟حالا تو بگو برديا يعني چي؟
اسم خارجيه يا ايراني؟!
بردیا(Bardya) به معنی ارشد و والا هستش که معانی دیگه ای هم داره که همه تو همین چارچوب هستن
FC Bayern یوزر جدید مبارک.مجبور بودی جنجال درست بکنی تا 2بار یوزرتو حذف بکنن؟
هيتزفلد:كلينزمن خودش را زير فشار گذاشته است
سرمربي سابق تيم فوتبال باشگاه بايرن مونيخ ،آلمان گفت : يورگن كلينزمن سرمربي فعلي اين تيم با اين صحبت كه ميخواهد بايرن مونيخ را بالا ببرد، خودش را زير فشار گذاشته است. به گزارش ايرنا از برلين،اوتمار هيتزفلد در پاسخ به اين سئوال كه آيا كلينزمن ميتواند با پشتكار و انگيزه بايرن مونيخ را به جايگاه شايسته اي در ليگ قهرمانان اروپا برساند، گفت: من فكر ميكنم بايرن مونيخ براي رسيدن به اوج نياز به زمان دارد.
سرمربي تيم ملي فوتبال سوييس افزود : كلينزمن با اين اظهارات كه ميخواهد بايرن را بالا ببرد تحت فشار رواني قرار گرفته است.
بهترين مربي فصل گذشته بوندسليگا، مربيگري در يك تيم باشگاهي به ويژه بايرن مونيخ را متفاوت از مربيگري در تيم ملي توصيف كرد و گفت: براي من جالب خواهد بود كه ببينم كلينزمن از نظر روحي در چند سال آينده چطور خواهد بود.
وي با بيان اينكه مربيگري در تيمهاي باشگاهي بسيار استرس زا و نگران كننده است، گفت: دوست دارم قياقه كلينزمن را در چند سال آينده تصور كنم.
هيتزفيلد درباره حضور تعداد زيادي مربي در كادر مربيگري يورگن كلنيزمن در تيم بايرن مونيخ گفت: من جرات نميكنم دركنار خودم ۷تا ۸مربي داشته باشم، اما كلينزمن اين تعداد مربي را كنار خود دارد.
تيم بايرن مونيخ سال گذشته باهيتزفلد توانست به قهرماني باشگاههاي آلمان دست يابد.
مدافع تيم فوتبال بايرن مونيخ جراحي شد
گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، ويلي سانيول به علت مصدوميت تاندون آشيل، تحت عمل جراحي قرار گرفت تا دوره نقاهتي طولاني را آغاز كند.
وي كه قبلا نيز از همين ناحيه مصدوم بود، به خاطر تشديد اين كسالت، تن به عمل جراحي داد. به اين خاطر در كلينيك دكتر زه بائور، پزشك مجرب بايرن جراحي شد.
اين بازيكن براي مدتي طولاني قادر به حضور در ميدان نيست و مجبور به خانه نشيني است.
سانيول از سال 2000 در خدمت اين تيم آلماني است.
پس اسم پر معنايي داري.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)