دوستان برای هزارمین بار میگم فقط طرفداراش بیان اینجا.
اینطور که معلومه به احتمال 75 درصد اون بازی رو هم میبازیم.
تاحالا اینقدر از بارسا نا امید نشده بودم.
دوستان برای هزارمین بار میگم فقط طرفداراش بیان اینجا.
اینطور که معلومه به احتمال 75 درصد اون بازی رو هم میبازیم.
تاحالا اینقدر از بارسا نا امید نشده بودم.
یاد دوران قدیم بخیر .... هرچند تو لالیگا ضعیف بودیم ولی عجب تیمی بود بارسا ... کوکو کلایورت.. جرارد(اسپانیایی) گابری و..... گفتم ریکارد شاید آدم بشه ولی دارم ناامید میشم دارم دیگه مطمئن میشم گودجانسن پسرخالشه ... بی خیال دیگه چی می تونم بگم .... خاک برسر کسی که می خواد دوس آنتوس رو بفروشه .... هییییییی یادش بخیر اونموقع که از یونتوس باختیم همه ی بازیکن ها گریه کردند و ما هم پای تلویزیون ولی دیگه الان عرق بارسا نیستش
راست میگیا . لوئیز انریکه هم بود
الان مث دوران ریوالدو شده که تیم با اون به اوج میرسید و در نبودش ...
برگردونایی که میزد و منجر به گل میشد
آخه دوس آنتوس کیفیت بازیش از گودجانسن خوب پایینترهباید تو تیم نباشه !!!!
FCBarcelona.ir
هر دو بازی که بارسا با گلهای بویان (دقیقه 17) و اتوو (دقیقه 56) پیش افتاد، آلمریا بازی را به تساوی کشاند. اخراج میلیتو در قسمت پایانی بازی سخت بود و بارسا را 7 امتیاز کمتر از صدرنشین رها کرد.
بارسا قادر نبود که با وجود دو بار پیش افتادن، هر 3 امتیاز را از سفرش به آلمریا بدست آورد. کارایی کاتالان ها در حمله، با سستی در خط دفاعی همراه شد و دو گل از روی دو ضربه کرنر، آلمریا را به یک امتیاز رساند. اخراج عجیب میلیتو (دقیقه 72) اوضاع را در لحظات پایانی برای مردان ریکارد سخت کرد و تک امتیازی که آنها کسب کردند، آنها را به 7 امتیازی رئال رساند.
بویان اثرش را گذاشت
در 15 دقیقه ابتدایی، هیچ کدام از تیم ها قادر به خلق چیز زیادی نبودند. سپس اینیستا، از سمت جپ نفوذ کرد و شوتی را شلیک کرد که دیگو آلوز تنها توانست آن را دفع کند و بویان همیشه اماده، از توپ بازگشتی استفاده کرد و نتیجه را 1-0 به سود بارسا تغییر داد. در این مرحله، بارسا بازی را به خصوص در خط میانی در اختیار داشت، اگرچه بازی کم کم کند و نفس گیر شد
بارسا اشباع شده. تو یه سال قهرمان همه جامها شدن دیگه انگیزه ندارن. زارت و زارت هم مصدوم میشن.
فکر کنم بدنسازاشون از تیم ملی ایران هم بدترن.
قدیما 90 دقیقه حمله میکردن و بدترین نتیجشون 2-0 بود . ولی حالا همش دفاع!
رایکارد بوخان رو میاره بیرون مدافع میبره تو. این یعنی تعویض های اشتباه رایکارد.
تو تعویض اشتباه کردن فکر کنم یکی از 2 3 تا مربی بد جهانه!
در مورد مربی هم از شوستر که بد تر نیست ...
با شعار قطع ارتباط با كرايوف در اولين گام
گاسپارت: زمان بازگشت من به بارسلونا فرا رسيده است
خبرگزاري فارس: شايد پس از ناكامي احتمالي بارسلونا در بازي هاي آينده، تنها مرد خوشحال كاتالونيا خوان گاسپارت رياست سابق باشگاه باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، گاسپارات براي فتح دوباره صندلي رياست دندان تيز كرده و اين بار اشتباه نخواهد كرد، مقصد اصلي وي شهرداري بارسلونا فرمانداري كاتالان است و دروازه اين راه روشن باشگاه بارسلونا است.
اسپورت كاتالونيا پاي صحبت اين مدير قديمي مي نشيند تا او را از لحاظ تبليغاتي به اهدافش رسانده باشد.
- پس از سالها ناكامي خداحافظي كرديد و خانه نشين شديد. اين بازگشت چه معني مي دهد؟
هرگز خانه نشين نشده ام. در اين مدت حداقل به عنوان يك هوادار بارسلونا وظايفم را انجام داده ام. احساس مي كنم زمان بازگشت است و هواداران خيلي خوب مي دانند كه چه هنگامي به كمك تيمشان بيايند. با بارسلونا زندگي كرده ام و ثروت كنوني خود را متعلق به مردم شهرم مي دانم، تجربيات من بايد در خدمت بارسا صرف شود.
-چه بخواهيد چه نخواهيد، بايد قبول كرد كه لاپورتا خوب نتيجه گرفته است.
هر مديري براي خود راه حل هايي دارد و همه اين راه حل ها هميشه كارساز نيستند. گاهي بزرگترين مديران جهان در كوچكترين شركتها ناموفق عمل مي كنند و بالعكس. بارسلونا در اين فصل هرگز در حد و اندازه هاي انتظار مردم ضاهر نشده و براي اصلاح اين نقاط ضعف آمده ام.
- پيش بيني شما از بازيهاي آينده چيست؟
من هم مثل همه مردم كاتالان از قهرماني تيمم خوشحال مي شوم و اين قهرماني هيچ تاثيري در روند انتخابات نخواهد داشت. هواداران بارسلونا خيلي حرفه اي هستند و با يك قهرماني همه چيز را فراموش نخواهند كرد. امكان پيروزي هاي پياپي رئال مادريد كم نيست و معتقدم كه بارسا بايد با اقتدار تمام و بدون توجه به نتايج ساير بازيها به پيروزي هاي ارزشمند خود دست پيدا كند.
-بارسلونا در زمينه اقتصادي رشدي داشته است؟
مسلما همين طور است. مثل اين است كه يك مدير را به خاطر ترميم ورزشگاهش پس از پنجاه سال تشويق كنيد. اين كوچكترين وظيفه او بوده است. بارسلونا هم پس از سال ها ركود اقتصادي بايد هم به يك وضعيت مطلوب رسيده باشد.
- آينده رايكارد در بارسلونا چگونه است؟
او را نياورده ام كه نگران رفتنش باشم. در هر حال اگر لاپورتا در بارسا بماندt رايكارد هم جايي به غير از بارسلونا نداردy اما به نظر من بهترين گزينه براي جانشيني رايكارد در بارسلونا، خوزه مورينيو است. مي شود او را متقاعد كرد كه اين كار را انجام دهد.
- نظر شخصي شما در مورد خوان لاپورتا چيست؟
مرد خوش پوش، باسواد و فوق العاده خوش برخوردي است و هميشه به روابط عمومي خوب او احترام مي گذارم.
-كسي كه مسي را براي بارسلونا آورد شما بوديد؟
بله همين طور است؛ اما اين برگ برنده من نيست، بلكه فقط خيلي خوشحالم چون احساس مي كنم وظيفه ام را به درستي انجام داده ام.
- اين صحت دارد كه شما در ميامي به خريد و فروش بازيكن مي پرداريد؟
اين شاعيات زاده فكر دشمنان من است و همه دوستان نزديك من از نوع تجارتم با خبر هستند. اگر بازهم به بارسلونا باز گردم از اين نفوذ در به خدمت گرفتن بازيكنان بزرگ بهره خواهم برد.
- فلسفه اصلي شما در زمينه مديريت در بارسلونا چيست؟
از رنگ نارنجي در بارسلونا بدم مي آيد و در اولين برخوردم ارتباط با كرايوف را قطع خواهم كرد.
بايد براي ارتقاي سطح كيفي مثل قديم به سمت بازيكنان برزيلي روي بياوريم.
Last edited by vahid_civil; 17-03-2008 at 17:54.
خیلی ممنون از لحن مودبتون!!
بارسا پارسال جام نبرد ولی عقب نمینشست. جلوی رئال 10 نفره بود ولی لهش کرده بود.
4 شگفت انگیز بارسا 90 درصد بازیها حداقل یکیشون همیشه مصدوم بود.
تکنیک به کنار . مثل اینکه شما تاکتیک بارسا رو تو 2 3 سال پیش ندیدی؟!
حرکتای سریع همه بازیکنا از دفاع به حمله. پاسکاریهای فوق العاده رونی و اتوئو و مسی.
حداقل گذشته که واسمون مونده. پس بهش پشت نکنید.
مثل جواد خیابانی نباشید که میگه چون دیگه بارسا نتیجه نمیگیره بریم طرفدار رئال بشیم!!!
viva barca viva catalan
وقتی حالا بارسا بد بازی میکنه هم شما نباید بگی بارسا قبلا بد بازی میکرد!
اگه بد بازی میکرد طرفدارش نمیشدی
ریکارد نشون داده که در نبود 2 تا 3 بازیکن کلیدی تاکتیک هاش از بین میره : در عوض شوستر ، اگه بازیهای رئال رو ببینی میگیری که در نبود مصدومان هفتگی ای که تیمشون داره داره نتیجه میگیره حالا چه با بازیه قشنگ چه با ...
سبک بازیه بارسا چون در طی فصول تکرار میشه برا تیمها مشخص شده
دلبستن به رونی یا مسی همین میشه که در نبودشون دیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)