تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 949 اولاول ... 236369707172737475767783123173573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

زهی خیال باطل !
    مشکل ! پشتیبانی گفت "فعلا اوضاع همین طوره"

دارن به مخابرات (در اصل به کاربر ها) مثلا به خیال خودشون، دهن کجی میکنن...ایشالا که دهنشون همین طوری کج بمونه، یا سر عقل بیان و به وظیفشون عمل کنند. گفتن مخابرات میای سرویس ارزون میدی ! ما هم کاربر ها رو اذیت میکنیم...

پ.ن: من به خاطر همین پست های شبیه 717 .و بعدیش هست که اعصابم میریزه به هم دیگه.
    ببین طرف داره پول (زور) 1024 رو میده به شرکت، بعد روش نمیشه زنگ بزنه پشتیبانی بگه "این چه وضعشه". زحمت عضو شدن توی یک فاروم رو به خودش میده، که بیاد این سوال رو اینجا بپرسه، اما به خود شرکت زنگ نمیزنه، همین کار ها رو میکنیم که شدیم ملت حرف گوش کن و هر روز هر ادایی میخوان سرمون در میارن دیگه
    من تا الان هرچی فروم و تاپیک که فکرش رو بکنین راجع به شرکت های ADSL تو این چند روزه بررسی کردم. پست های شما رو هم تقریبا تو همه این تاپیکا دیدم تو p30world . در تایید فرمایش شما باور کنید یه خبرایی شده. کل شرکتها وضعشون عجیب غریب شده!
    شما از کجا میدونی کساییکه پست میگذارن و شکایت میکنن با پشتیبانی تماس نگرفتن؟ معمولا وقتی آدم تماس میگیره و نتیجه نمیگیره میاد اینجا ناله میکنه. من حتی حضوری پاشدم رفتم دوست عزیز. شما نباید با این قطعیت اینجوری بگی. بعلاوه تماس با پشتیبانی معمولا فایده ای نداره. پشتیبانی معمولا چندتا جواب کلیشه ای داره فدای روی ماهت : 1 - ویندوزتون مشکل داره( بنده خدا میگفت هی میگفتم لینوکس دارم طرف میگفت برو تو start بعدش control panel بعد ...) 2 - خطتتون نویز داره 3 - مودمتون سازگار نیست 4 - مشکل از مخابراته . شما کمک بیشتری تا الان از پشتیبانی گرفتی؟
    یکی میگفت داره تو مرکز پیروزی مشهد شبی 4 گیگ دانلود میکنه! در مقابل عده زیادی از مشکل دانلود با سایتهای فایل شبرینگ مثل رپیدشیر خبر میدن یا اینکه مشکل در دانلود ندارن ولی صفحه باز نمیتونن بکنن. یکی میگفت فلان شرکت تو مشهد اومده کش سرور گذاشته و سرعت رو صوری بالا برده و ... عجیبه که هیچ مسئولی هم جوابی نمیده که چه خبره. چیزی که من میدونم ، مشکل از اوائل دهه فجر شروع شد و شخص وزیر هم خودش اعلام کرد بخاطر قطع شدن فیبر جاسک فجیره هست و طرح توسعه ارتباط مشهد - تهران ! تو شرایط فعلی چاره ای نیست جز صبر کردن و پیگیر مسئله بودن ، کار دیگه ای نمیشه انجام داد من از سرج کردن بیشتر هدفم اینه ببینم جایی مطلبی درز کرده که اصل قضیه چیه . ازین شرکت به اون شرکت رفتن هم فایده ای نداره لااقل فعلا.
    Last edited by Masoud.Neshat; 19-02-2010 at 11:55.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من اصفهان هستم و با شبانه مشكلي ندارم و مثل سابق با 256 حدود 35 تا 40 KB شب ها دانلود مي كنم ...

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من اصفهان هستم و با شبانه مشكلي ندارم و مثل سابق با 256 حدود 35 تا 40 KB شب ها دانلود مي كنم ...
    با اکانت خودت ؟!!!!
    یا با night@fanava ؟!

حتما مستحضر هستید که مشکل تو دومیه هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    شبانه فن آوا از ساعت چند شروع میشه؟
    اکانت میخواد یا با همون Night@fanava هست؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قرار نیست ما هیچی نمی گیگیم یزنید تو سر مون من هم خودم چندین بار زنگ زدم ولی مشکل از خود شبکه و به طور از کاهش پهنای باند مخابراته تازه در موقع قرار داد قرار بود من از اشتراک خودم در ساعت شبانه استفاده کنم و از اشتراکم کم نشه و من با این نظر این اشتراک رو گرفتم .
    این شبکه شبکه خوبیه ولی باید مشکل اساسی شو سریعا پیدا کنیم.
    کسی از شما ها تا از وی پی ان در ساعت شبانه استفاده کرده و نتیجه ای گرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوستان من پست‌های مربوط به اکانت شبانه رو از چند صفحه پیش تا این‌جا خوندم و ظاهراً اکثراً همین مشکل بنده یعنی محدود شدن سرعت شبانه رو دارند.

من و یکی از دوستام که از فن‌آوا (تهران) سرویس می‌گیریم هم چند شبه که با سرعتی بیشتر از ۱۲۸ کیلوبیت (۱۰ تا ۱۶ کیلوبایت) نمی‌تونیم دانلود کنیم.
    با پشتیبانی و مرکز هم تماس گرفتیم؛
    اون طور که به ما گفتند مسول فنی شبکه که آقای منتظری نامی هستند سرخود اقدام به کاهش سرعت‌ها کردند، حالا نمی‌دونم این چقدر صحت داره.
    چندبار تماس گرفتیم که با آقای منتظری صحبت کنیم که یک بار تو جلسه تشریف داشتند و یک بار نبودند و الخ. خلاصه موفق نشدیم و قرار شد فردا یعنی شنبه دوباره تماس بگیریم.

من وقتی این سرویس رو گرفتم شبانه‌ش خیلی واسم مهم بود و اگر این وضع ادامه داشته باشه سرویسم رو عوض می‌کنم از طرفی هم از سرویس روزانه ناراضی نیستم و نمی‌خوام زود اقدام کنم بخصوص که الان نزدیک عید هست و ممکنه کارم به تعطیلات بخوره.

حالا این چند خط رو نوشتم که دوستان دیگه هم که اینجا رو می‌خونن هم با مرکز تماس بگیرند و سراغ آقای منتظری را بگیرند و اگر هم موفق به صحبت با ایشان نشدند خلاصه به منشی یا مسولی که اونجا هست بفهمانند که برای چی تماس گرفتند.
    شماره مرکز فن‌آو ۰۲۱.۸۸۳۳۸۸۳۳ است.

شاید شما از سرویس شبانه استفاده زیادی نداشته باشید ولی اگر هرازگاهی هم بخواهید از آن استفاده کنید یا این سرعت چیز زیادی نمی‌تونید دانلود کنید.
    از همه دوستانی که این مشکل رو دارند خواهش می‌کنم تماس بگیرند و اعتراض کنند شاید اتفاقی بیفته و به وضع سابق برگرده
    ممنون
    Last edited by ali_n15; 20-02-2010 at 02:37.

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من هم بررسی کردم نتونستم با آقای منتظری تماس بگیرم ، گفتن تو ساختمون هستن ولی تو اتاقشون نیستن ، فکر کنم رفته بود ... !
    Last edited by Masoud.Neshat; 21-02-2010 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من گفتم که فقط میخوان با مخابرات لج کنن، شما باور نکنید.
    "اکثر کاربر های شبانه مشترکان خانگی هستند، اداری که نیستن، 128 هم نباید بیشتر داشته باشن، نباید بتونن زیر آبی برن که..."

ما که راضی هستیم، خدا ازشون نگذره !

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

با اکانت خودت ؟!!!!
    یا با night@fanava ؟!

حتما مستحضر هستید که مشکل تو دومیه هست
    بله با اكانت شبانه منظورم هست . مثل همون روزانه دانلود مي كنم و سرعت فرقي نداره ...
    ولي قبلا شبانه تا ساعت 9 صبح دانلود مي كرد ولي الان راس ساعت 7 صبح قطع ميشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله با اكانت شبانه منظورم هست . مثل همون روزانه دانلود مي كنم و سرعت فرقي نداره ...
    ولي قبلا شبانه تا ساعت 9 صبح دانلود مي كرد ولي الان راس ساعت 7 صبح قطع ميشه .
    شما مستقیم از خود شرکت اکانت گرفتید یا از نمایندگی ها؟

کدوم منطقه هستید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •