تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 73 از 75 اولاول ... 236369707172737475 آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حبیب کاشانی :
    پرسپولیس وابسته به تک ستاره ها نیست / باید به حجازی فرصت داد

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم همیشگی نبود و با 50 درصد توانش در دیدار برابر مس کرمان بازی کرد اما خوشبختانه موفق به کسب سه امتیاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی که پس از پیروزی پرسپولیس برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: به سه امتیاز این دیدار احتیاج داشتیم و خدا را شکر در روزی که پرسپولیس تیم همیشگی نبود و با 50 درصد توانش به میدان رفت، موفق شد سه امتیاز حساس این دیدار را بدست بیاورد تا همچنان صدرنشین باشیم.

وی ادامه داد: ازهمه کادر فنی، بازیکنان و حتی تماشاگران که تا دقیقه 90 ما را تشویق کردند تشکر می کنم. موضوعی که باعث شد در این دیدار به امتیاز دلخواه دست یابیم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: مس تیم بسیار خوبی بود که از مربی فهیمی چون فرهاد کاظمی سود می برد. آنها بازی پایاپایی را برابر ما به نمایش گذاشتند اما درنهایت پرسپولیس تیم برنده این دیدار بود.

وی درمورد وضعیت تیم فوتبال استقلال افزود: من مدیر ورزشی نیستم، ولی آقای فتح الله زاده بسیار باتجربه هستند و در دوران مدیریت خود این فراز و نشیب ها را دیده اند. مطمئنا حجازی یکی از اسطوره های فوتبال است و نباید در مورد او عجله کرد.

کاشانی دراین مورد افزود: باید تا پایان نیم فصل اول حوصله به خرج داد زیرا استقلال تیم خوبی است ولی از لحاظ روحی و روانی با مشکلاتی مواجه شده که این مشکلات به مرور زمان حل خواهد شد.

وی همچنین در مورد وضعیت محمود خوردبین گفت: ایشان به لطف خدا سلامتی خود را بازیافته و از امروز به بخش منتقل شده است و مطمئنا بعد از دوران نقاهت دوباره به پرسپولیس بازخواهند گشت.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد شیث رضایی که ممکن است در آینده مشکلاتی را برای پرسپولیس بوجود آورد خاطرنشان کرد: هر روز یک مشکل را برای پرسپولیس مطرح می کنند. یک روز می گویند قطبی با استیلی مشکل دارد و روز دیگر بحث مشکلات بین قطبی و شیث رضایی را پیش می کشند. اما مطمئن باشید این مسائل برای باشگاه پرسپولیس حاشیه سازی نخواهد کرد.

وی در مورد وضعیت نهایی شیث رضایی اظهار داشت: توانایی شیث بیش از اینهاست و همانند کشورهای اروپایی که یک بازیکن را برای بازگشتن به دوران اوج نیمکت نشینی می کنند، شیث نیز درحال حاضر از ترکیب اصلی دورشده است و هیچ مشکل دیگری وجود ندارد.

کاشانی اضافه کرد: کمیته انضباطی باشگاه در مورد شیث تصمیم گیری خواهد کرد و این تصمیم در صورت تایید بنده به صورت رسمی اعلام خواهد شد.

وی درپایان گفت: پرسپولیس وابسته به تک ستاره ها نیست زیرا تیمی است که تمام نفرات در موفقیت های این تیم نقش دارند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیرعامل باشگاه مس کرمان:
    نباید می باختیم / نیازی به تغییر و تحول در کادر فنی نیست

حمیدرضا نیک نفس گفت: تیم ما نباید بازی را به پرسپولیس واگذار می کرد و کمترین استحقاق ما در این بازی کسب نتیجه تساوی بود.
    به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل باشگاه مس کرمان پس از شکست یک برصفر تیمش مقابل پرسپولیس تهران با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی افزود: تیم ما توانست بازی خوبی را مقابل پرسپولیس به نمایش بگذارد و اگر شانس های گلزنی مان به ثمر می نشست قطعا در پایان بازی نتیجه ای غیر از برتری یک برصفر تیم میزبان رقم می خورد.

وی با اشاره به شانس های گلزنی که علی مولایی با بی دقتی از دست داد، افزود: به هیچ عنوان مسحتق شکست نبودیم. حداقل باید بازی مساوی تمام می شد. تیم مس در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیس شانس های گل بیشتری نسبت به این تیم داشت و نباید به همین راحتی بازی را واگذار می کرد.

نیک نفس درپاسخ به این پرسش که "آیا امکان دارد در ترکیب کادر فنی تیم فوتبال مس کرمان تغییراتی اعمال کنید؟"، گفت: تیم ما در دیدارهای اخیر نمایش خوبی را از خود برجای گذاشته و مدیریت باشگاه برای اعمال تغییرات درکادر فنی تصمیمی ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حاشیه دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و مس کرمان

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و مس کرمان از هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز با پیروزی یک بر صفر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد.
    به گزارش خبرنگارمهر، این دیدار در شرایطی برگزار شد که تیم فوتبال پرسپولیس از یازده دیدار گذشته 25 امتیاز کسب کرده بود و در صدر جدول رده بندی قرار داشت. حاشیه های بازی مس کرمان و پرسپولیس را در زیر می خوانید:

* افشین قطبی سرمربی پرسپولیس برای گرم کردن مردان اصلی اش دو تیم را به میدان فرستاده بود که یک تیم شامل بازیکنان ذخیره بود.

* مهدی واعظی به همراه حسن رودباریان وارد زمین شدند و به گرم کردن پرداختند که از میان این دو مهدی واعظی درون چارچوب قرار گرفت.

* علی گل تکین دستیار پیشین مصطفی دنیزلی با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی این دیدار را از نزدیک تماشا کرد.

* تا دقایقی قبل از شروع بازی طبقه اول ورزشگاه آزادی مملو از تماشاگر شده بود اما در طبقه دوم هیچ تماشاگری حضور نداشت و مشخص نبود به چه دلیلی اجازه ورود تماشاگران به نیمه دوم داده نشده بود.

* با نزدیک شدن به زمان آغاز دیدار مسئولان ورزشگاه آزادی یکی از درب های طبقه دوم ورزشگاه آزادی را بر روی تماشاگران باز کردند که در تصمیم تازه تماشاگران استقلال و مس کرمان تحت تدابیر انتظامی در جایگاه های ویژه مستقر شدند. اما با افزایش تعداد تماشاگران پرسپولیس این محدودیت برداشته شد.

* تماشاگران تیم فوتبال پرسپولیس در طول 90 دقیقه بازی تشویق تیمشان قطع نکردند و در پایان خوشحال ورزشگاه را ترک کردند.

* پیراهن بزرگی از کریم باقری با شماره 6 او در طبقه دوم ورزشگاه آزادی جلب توجه می کرد.

* شیث رضایی بازیکن کنار گذاشته پرسپولیس از روی سکوها این دیدار را تماشا کرد و در فهرست 18 نفره تیمش هم قرار نداشت.

* علیرضانیکبخت واحدی که مثل دیدارهای گذشته در دقایق پایانی تعویض شد با چهره ای گرفته زمین را ترک کرد و جایش را به فرزاد آشوبی داد.

* افشین قطبی و حبیب کاشانی در این دیدار بارها از سوی تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشویق شدند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شیث رضایی:
    کنار تماشاگران می نشینم و پرسپولیس را تشویق می کنم / تبعید نشده ام

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه تابع تصمیمات مسئولان باشگاه است، گفت: حاضرم کنار تماشاگران پرسپولیس بنشینم و با تمام وجود این تیم را تشویق کنم.
    به گزارش خبرنگار مهر، شیث رضایی پس از برتری یک برصفر تیمش مقابل مس کرمان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی افزود: نه در تمرینات پرسپولیس غایب هستم و نه به تیم "ب" تبعید شده ام. پرسپولیس یک تیم دارد و من عضو آن هستم.

وی در ادامه از توافق خود با حبیب کاشانی یاد کرد و افزود: من با مدیرعامل باشگاه توافق کرده ام که در این بازی هم در فهرست تیم نباشم تا در بازی های آینده با آمادگی بیشتر در خدمت تیم باشم.

رضایی همچنین به مصاحبه هایش با رسانه های مختلف اشاره کرد و گفت: گفتگوهایی با برخی از رسانه ها داشتم که موجب شد بین من و باشگاه سوتفاهم هایی به وجود آید. به همین خاطر تصمیم گرفته ام پیرامون اتفاقاتی که در هفته های اخیر رقم خورده است، صحبتی نکنم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس خود را بازیکنی تابع باشگاه خواند و گفت: من دراختیار باشگاه هستم و هرچه آقای کاشانی برای من صلاح بدانند انجام خواهم داد.

وی تصریح کرد: حتی حاضرم به خاطر مدیرعامل باشگاه روی سکوهای ورزشگاه بنشینم و در کنار مردم با تمام وجود تیم را تشویق کنم.

رضایی در واکنش به تشویق هواداران تیم فوتبال پرسپولیس و مقایسه توانایی های وی با بهادرعبدی گفت: در این مورد اظهارنظری ندارم، بهتر است قضاوت را به مردم بسپاریم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تغيير موضع مدافع تيم پرسپوليس تهران

رضايي: هيچ مشكلي با قطبي ندارم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هيچ مشكلي با سرمربي تيم ندارم و شايعات در اين خصوص بي مورد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي پس از پيروزي يك بر صفر پرسپوليس مقابل مس كرمان اظهار داشت: ‌خوشبختانه هر دو تيم بازي خوبي را انجام دادند و از پيروزي تيم خود خيلي خوشحالم.
    وي درباره علت عدم حضورش در فهرست هجده نفره پرسپوليس گفت: همچون يك كارمند در خدمت تيم هستم و بايد به دستورات احترام بگذارم. حبيب كاشاني تأكيد داشت كه من براي پرسپولس بازي نكنم.
    رضايي افزود: پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم و همواره با تمامي وجود براي اين تيم بازي مي كنم. در هر مسابقه اي كه به ميدان رفته ام اجازه هنرنمايي را به بازيكنان حريف نداده ام.
    وي عنوان كرد: پرسپوليس تيمي كاملا مردمي است و چنانچه روي نيمكت و يا سكوها باشم، اين تيم را تشويق خواهم كرد.
    مدافع سرخپوشان خاطرنشان كرد: در هر شرايطي تابع نظر سران باشگاه هستم و مسئولان مي‌توانند درباره بودن و يا نبودنم تصميم گيري كنند.
    رضايي به مشكل حاشيه اي خود با سرمربي پرسپوليس اشاره كرد و افزود: مطبوعات اين مسئله را بزرگنمايي كردند. مشكلي با قطبي ندارم و شايعات بي مورد است. قضاوت در اين زمينه را به مردم مي سپارم.
    رضايي در گفت و گوهاي قبلي عليه قطبي موضع گيري كرده بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشكيل كميته انضباطي باشگاه

تكليف رضايي فردا مشخص مي شود

خبرگزاري فارس: كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس روز آينده در مورد شيث رضايي تشكيل جلسه مي دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته انضباطي باشگاه ساعت 17روز آينده براي رسيدگي به وضعيت شيث رضايي تشكيل جلسه مي دهد.
    حبيب كاشاني با بيان اين مطلب گفت: وقتي رأي كميته انضباطي باشگاه در خصوص شيث رضايي اعلام شود، با نظر افشين قطبي تصميم نهايي را در مورد اين بازيكن خواهيم گرفت.
    شيث رضايي به دلايل انضباطي تا اطلاع ثانوي از تركيب تيم كنار گذاشته شده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمايت مديرعامل پرسپوليس از سرمربي استقلال

كاشاني: مديران استقلال نبايد حجازي را ناراحت كنند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: اگر به جاي مسئولان استقلال بودم، حجازي را ناراحت نمي كردم، چراكه تيمش فاصله زيادي با صدر جدول ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني پس از پيروزي يك بر صفر برابر مس كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تيم ما فقط در 28 يا 30 نفر خلاصه نمي شود. اين تيم 50 ميليون نفر عضو و حامي دارد كه از بين آنها اين تعداد بازيكنان دور هم جمع شده‌اند و در مسابقه نيز فقط 18 نفر در فهرست قرار مي‌گيرند، كادر فني نيز با هيچ بازيكني خصومت ندارد و بهترين ها را انتخاب مي كند.
    وي افزود: اگر امروز شيث رضايي هم در تيم بازي مي كرد، همه مي گفتند پرسپوليس برنده شده است نه شيث رضايي، زيرا همه بازيكنان براي كسب پيروزي تلاش مي كنند.
    كاشاني با اشاره به تشكيل كميته انضباطي باشگاه براي مشخص شدن وضعيت رضايي گفت: در بازي دوستانه با هما خيرخواه و ماماني از زمين اخراج شدند و براي آنها نيز كميته انضباطي تشكيل جلسه داد، چون مي دانستيم اگر با آنها برخورد نشود اوضاع بدتر خواهد شد.
    وي با اشاره به بيماري سرپرست تيم افزود: بايد براي سلامتي محمود خوردين دعا كنيم. او از زحمت كشان پرسپوليس است. فقط پيراهن پرسپوليس را بر تن كرده و به عشق پرسپوليس نفس مي كشد و نتيجه اين ديدار را هم از طريق خانواده اش دنبال مي كند.
    مديرعامل پرسپوليس با اشاره به شايعه اخراج ناصر حجازي عنوان كرد: فقط 131 روز تجربه مديريت دارم؛ اما حجازي اسطوره فوتبال ماست و بايد قدرش را بدانيم. اگر به جاي مسئولان استقلال بودم به خاطر مسائل كوچك سرمربي تيم را ناراحت نمي كردم. استقلال در حال حاضر فاصله زيادي با صدر جدول ندارد و بايد منتظر روزهاي خوش اين تيم هم بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وجود صدور راي كميته انضباطي باشگاه

قطبي: هنوز درباره رضايي تصميم نگرفته ام

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با وجود اعلام راي كميته انظباطي باشگاه، تاكنون تصميمي درباره بازگشت رضايي به تركيب نگرفته ام.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در پايان تمرين صبح امروز درباره ديدار حساس پرسپوليس در هفته سيزدهم ليگ برتر ايران تصريح كرد: تاكنون هيج فيلمي از بازي هاي شيرين فراز را تماشا نكرده ام؛ اما چند فيلم از بازي هاي اين تيم را در اختيار دارم و امشب به خوبي نماينده كرمانشاهي را آناليز خواهم كرد.
    وي ادامه داد: مي دانم كه در كرمانشاه بازي سختي را پيش روي داريم؛ اما مانند ديدارهاي قبلي فقط به پيروزي فكر مي كنيم و اميدوارم با جو مناسب در ورزشگاه شيرين فراز با خاطره اي خوش اين شهر را ترك كنيم.
    سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: از بدو ورود به باشگاه پرسپوليس، تفكرات حرفه اي را به اين تيم آورده ام و انتظار دارم همه بازيكنان رفتار كاملاً حرفه اي داشته باشند.
    وي در خصوص بخشيدن مدافع تيمش خاطر نشان كرد: تا كنون هيچ تصميمي درباره بازگشت رضايي به تركيب تيم اتخاذ نكرده ام. شنيده ام كه كميته انضباطي وي را 5 ميليون جريمه نقدي و از 2 مسابقه محروم كرده است؛ اما درباره زمان بازگشت وي به تركيب پرسپوليس حرفي نزده ام.
    قطبي افزود: در باشگاه پرسپوليس به دنبال منافع شخصي خود نيستم و سعي دارم بهترين تصميمات را بگيريم و راجع به رضايي نيز چنين خواهم كرد.
    وي درباره عملكرد دروازه بانان پرسپوليس گفت: در فصل جاري بهترين ها را در اختيار داريم و مهدي واعظي برابر مس كرمان با مهار چند موقعيت مطلوب نشان داد كه توانايي بالايي دارد، اگر چه حسن رودباريان نيز دروازه بان ملي پوش است كه نمي توان به راحتي وي را ناديده گرفت. رقابت ميان دروازه بان هاي پرسپوليس بسيار جدي است و آماده ترين نفرات مي توانند در تركيب ثابت تيم بازي كنند.
    دستيار سابق پيم وربيك درباره تخلفات بازيكنان تيم ملي كره جنوبي در جام ملت هاي 2007آسيا اظهار داشت: در 2 دوره جام جهاني همراه بازيكنان كره جنوبي بوده ام و باشنيدن تخلف آنها در مالزي شوكه شدم، چرا كه از بازيكنان حرفه اي ارتكاب چنين اعمالي برايم بعيد بود. با توجه به شناختم از اهميت اين موضوع براي كره اي ها ، اطمينان دارم فدراسيون كره جنوبي با آنها برخورد سختي خواهد داشت، زيرا علاوه بر مسائل ورزشي در زمينه فرهنگي نيز كره جنوبي را زير سوال برده اند.
    وي ادامه داد: اميداورم هرگز در پرسپوليس چنين اتفاقي رخ ندهد، اما مطمئن باشيد در صورت بروز چنين اتفاق هايي به شدت با خاطيان برخورد خواهم كرد، چرا كه بازيكنان پرسپوليس اجازه ندارند با احساس ميليون هوادار بازي كنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با موافقت شوراي استيناف

اعتراض رضايي به راي باشگاه پرسپوليس امكان پذير است

خبرگزاري فارس:با موافقت شوراي استيناف باشگاه پرسپوليس، مدافع اين تيم مي تواند به راي كميته انضباطي باشگاه اعتراض كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، شوراي استيناف باشگاه پرسپوليس متشكل از مدير عامل، نايب رئيس هيئت مديره و سرپرست تيم، آماده است در صورتي كه شيث رضايي به حكم صادره در كميته انضباطي باشگاه مبني بر پنج ميليون تومان جريمه نقدي و 2 جلسه محروميت از همراهي تيم، از زمان صدور حكم اعتراضي داشته باشد، آن را به صورت كتبي دريافت كرده و براي تصميم‌گيري درباره آن به شور بنشيند.
    رضايي در اين ارتباط تصميم نگرفته و هنوز فرصت دارد؛ اما به نظر مي‌رسد رأي صادره را پذيرفته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در پي سفر معاون حقوقي باشگاه به سوئيس

قاضي انگليسي پرونده پرسپوليس را بررسي مي كند

خبرگزاري فارس: در پي سفر معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس تهران براي رسيدگي به پرونده شكايت شركت كانادايي آلفا اسپورت، يك قاضي انگليسي به اين پرونده رسيدگي مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، چند بار عدم انجام تعهدات براي برپايي اردو و انجام بازي هاي تداركاتي در كانادا و ديگر كشورها كه از چند سال قبل موضوع آن آغاز شد، از چندي پيش تبديل به دعواي حقوقي و مطرح شدن پرونده آن عليه پرسپوليس در دادگاه داوري ورزش شد.
    باشگاه پرسپوليس در دوره جديد مديريت، همزمان با تلاش براي برقراري ارتباط با شركت كانادايي آلفا اسپورت، دفاع خود را براي C.a.s ارسال كرد.
    نكته مورد اشاره پرسپوليس در اين دفاعيه مبتني بر اين بود كه دادگاه مرجع تجديد نظر درباره احكام صادره از سوي كميته انضباطي فيفا است و بطور بدوي نمي‌تواند نسبت به آغاز بررسي دعوي اقدام نمايد.
    اين مطلب در سفر اخير معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس به سوييس مورد تائيد قرار گرفت.
    مصطفي شكري خود در اين باره گفت: ما استنادهاي قانوني خود را در اين ارتباط ارائه كرديم. براي اين پرونده يك قاضي انگليسي تعيين شده و قرار بر اين شد كه در مرحله اول، ابتدا به صلاحيت خودش براي بررسي اين پرونده، رسيدگي كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •