سلام دوست عزیز.
ببین به غیر از cpu یه عامل دیگه هم توی سرعت گوشی موثره: Ram شما یه HTC Touch enhanced بگیر که رمش 128 هستش. انشاا... هیچ مشکلی نخواهی داشت.
سلام دوست عزیز.
ببین به غیر از cpu یه عامل دیگه هم توی سرعت گوشی موثره: Ram شما یه HTC Touch enhanced بگیر که رمش 128 هستش. انشاا... هیچ مشکلی نخواهی داشت.
O2 xda atom هم مدل خوبی هست.
cpu 416
ram 64
rom 128
wifi
256 color
bluetouth 2
fm radio
Camera 2MP 1600 *1200
WM5
قیمتش هم حدود 480 تومنه.
Last edited by farzadsw; 24-08-2008 at 15:26.
ویندوز موبایل 5 مخصوص پردازنده 200 هست و ویندوز جامع و کاملی هست. امکانات جدید در ویندوز موبایل 6 و جدیدا 6.1 و در آینده 7 بیشتر بر روی ظاهر کار - Touch و ... هست.
ویندوز 6 بر روی پردازنده 200 فشار زیادی می آورد و مصرف باطری را چند برابر می کند.
متن بالا را یکی از دوستان توی یک فروم دیگه نوشته بودند به نظر شما حرفشون درسته یا نه
بین htc touch و o2 xda atom کدوم بهتره توی سرعت تاثیر رو بیشتره یا cpu یکیش cpu بالا تری داره یکیش رم ؟
ممنون از همه جواباتون
ویندوز موبایل 5 مخصوص پردازنده خاصی نیست.به علت اینکه ویندوز موبایل 6 یه سری امکانات(خودمم نمیدونم چه امکاناتی!!!)بیشتر داره مسلما از cpu بیشتر کار میکشه(باتری بیشتر مصرف میشه) ولی نه خیلی؛ مثلا 10 درصد.
htc touch کوچیکتر ، سبکتر و خوشگلتره! بلوتوث ورژن 2 داره(o2 xda atom ورژن 1.2)
ولی o2 xda atom رادیو و اینفرارد و cpu 416 داره همچنین باتریش بهتره(1530mAh > 1100 mAh )
اگه کارایی برات مهم تره o2 رو بگیر ولی اگه خوشکلی و جمع وجور بودن مهمه htc
کلا cpu تو پرفورمنس خیلی بیشتر تاثیر داره تا رم چون بیشتر برنامه های ppc کم حجم هستن و در حال اجرا کمتر از 30 مگ رم پر میکنن.برای همین اگه 3-4 تا برنامه سنگین با هم اجرا نشن 128 و64 با هم فرقی ندارن.در ضمن htc touch دو نوع داره یکی با رم 64 و یکی با رم 128.
همه ی این حرفا وقتیه که قیمتاشون با هم برابر باشن(من قیمتهای دقیقشونو ندارم).پس اگه اختلاف قیمت بیشتر از 20-30 تومنه ارزونتره بهتره!
فرزاد جان مرسی توضیح کاملی دادید و جای هیچ صحبی را نذاشیتید
لطفا یه گزینه برای خرید به منم پیشنهاد بدید
قیمت :زیر 500
O2 اتم بهترین گوشی در این رنج قیمت هستش
با سلام به همگی
من میخواستم گوشی Htc touch بخرم که البته 3g نداره و میخواستم بدونم آیا این ضعف بزرگی هست یانه؟
و بعد هم صدای اون،میخواستم بدونم صداش کیفیت نداره یا صدای کمی داره؟
و در کل اگر کسی میدونه گوشی ویندوز موبایلی در همین قیمت ها وجود داره که بهتراز Htc Touch باشه لطف کنه بگه.
مرسی.
Last edited by Mani Sasy; 01-09-2008 at 10:49.
در مورد 3G جای هیچ نگرانی نیست! چون الان سیستمهای ایران2G هستند(همون GPRS ایرانسل) و اگه 4 سال دیگه 2.5G (سیستم EGDGE) بشه دیگه تا 10 سال آینده 3G نمیشه! تازه اگه بشه از کجا پهنای باند 30 مگی برای هر موبایل فراهم کنن در صورتی که در حال حاظر کل پهنای باند ایران(60 ملیون جمعیت) 6.5 گیگه!!!
سلام بچه ها من عضو جدیدم البته تازه وارد فروم نشدم . قبلا در پرشین فروم فعالیت می کردم که با کم فعالیت شدن آن فروم عضو این فروم شدم.
سوالی که حالا از حضورتان دارم اینه که من مدتیه بدلیل دزدیده شدن گوشیم(گوشیم p990 بود) قصد دارم یه گوشی جدید بگیرم. با توجه به تحقیقاتی که کردم به نطرم iphone و HTC touch diamond بیشتر به علایق و سلایق من نزدیک بودن . تقریبا هم هر دو آنها شبیه به هم هستند و تفاوت عمده اونا سیستم عاملاشونه که مال iphone مک هست و مال HTC touch diamond ویندوز موبایل ۶.۱ هست .
خیلی توی انتخابم مردد شدم . هر دوشون عالین یکی صفحش بهتره یکی ضریفتره یکی سی پس یش قویتره یکی سرعتش بالاتره...
خلاصه اونقدر گوشیهای باحالی هستن که بشه از نقط ضعفشون چشم پوشید.
می شه کمی راهانماییم کنید...
مرسی دوستان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)