اي بابا لعنت به اين ارور 691 ؛من فكر كردم فقط برا من مياد ...
معمولا اگر ديس كانكت كني و دوباره بخواي كانكت بشي اين ارور 691 رو ميده.
شبانه هم ؛ من پريروز امتحان كردم نسبت به قبلنا خيلي كم شده سرعتش.
اي بابا لعنت به اين ارور 691 ؛من فكر كردم فقط برا من مياد ...
معمولا اگر ديس كانكت كني و دوباره بخواي كانكت بشي اين ارور 691 رو ميده.
شبانه هم ؛ من پريروز امتحان كردم نسبت به قبلنا خيلي كم شده سرعتش.
منم قبلا که با صبا داشتم بعضی وقتا همچین پیغامی رو میداد:
PAP Athentication Failed
البه این ارور مال خودم مودم هست و ربطی به ویندوز نداره ،معنیش اینه که سرور احمق اونا هنوز فکر میکنه که شما به اینترنت وصل هستید به همین خاطر اجازه ی ورود دو کاربر با یک یوزر رو نمیده.
برای امتحان میتونید بعد از اینکه این ارور رو گرفتید با دایل آپ به اینترنت وصل بشید و برید توی سایت صبا چک کنید ببینید میزنه کار بر در حال استفاده یا نه.
خوبهباید برم دیگه نمایندگی رو بگیرم
!!!!!!!!!
حالا میرسیم سره جایزه ؟!؟!! چی میخوای بهم بدی ؟؟؟
---------->>>>----------------
ارور 630 و 791 !!!!!!! :: تنها راه حلش اینه که مودم رو حداقل 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید و بعد دوباره روشن کنید و برید حالشو ببرید![]()
--------->>>>-----------------
شما هم که بهت B3: 93 days دادن برو خوش باشبابا اینا از کجا میفهمن که شما ماه پیش چند دادی !!!
فقط شانس بیاری که نفهمن![]()
فرس داره از شبکه رایانه سرویس میگیره
این آرانیک چی ؟؟؟ هم نماینده شاتل هست که تو تهران اکثرا ازش راضیا هم سرویساش مناسبه 64 اون که کاملا نامحدوده میده ماهی 15800 البته بدون عوارض و مثلا 128 با 10 گیگ محدودیت و شب از 1 تا 7 صبح و روزهای جمعه مجانیه میده 24800 البته بازم بدون عوارض حالا نمیدونم واقعا خوبه این آرانیک یا اینکه آواز دهل از دور خوش است؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقيقاشبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه![]()
هر دفعه یه ارور میده
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم
روزي ده بار اين طوري مي شه
لااقل اين امين نت هي چي بود
درست و حسابي كانكت مي شد
بازي در نمي آورد
آدم ممكنه فكر كنه اعتبارش تموم شده وبره تمديد كنه
خوب آرانیک آدماش واقعا خوبن !! سرعتش هم منطقیه !! من چند بار خونه یک نفر استفاده کردم ! نمیدونم چند kb بود ولی سرعتش بد نبود !
محسن جان ! من گفتم !! مودم رو چند دقیقه خاموش کنی درست میشه !!!!!! ولی خوب واقعا اذیت میکنه !!!
سلام
اگه خواستيد کانکت بشيد و کانکت نشد بريد به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد اگه نشد باز مودم رو خاموش کنيد و اگه نصف شب بود خواستيد تماس بگيريد کساني که صبا نت اشتراک دارند با اين شمارها تماس بگيرند:
021-88554123
مشكل همين پشتيباني هست
اگر شيراز هم پشتيباني خوبي داشت و 24 ساعته بود
خيلي خوب مي شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)