نويد جان تو هم اخرش با تهيه ليست فيلمهات منو سكته ميدي . فاتحه .....
نويد جان تو هم اخرش با تهيه ليست فيلمهات منو سكته ميدي . فاتحه .....
حالا نظر من
بهروز پسر خوبيه فقط يه خورده زود عصبي ميشه واكنش نشون ميده
من به شخصه تاحالا برخورد بدي ازش نديدم ولي از پستاش ميشه حس كرد
موفق باشي
.....
آقا مهدي گفتههاي شما درست. ولي هدف من اين نبود.
نميخواستم بنويسم. ولي حالا چون نقده ميگم.
اون سلام رو براي اين نوشتم تا ببينم آقا بهروز جواب سلام رو ميده يا نه. كه ديدم همانطور كه حدس ميزدم پاسخي نداد.
شايد الان بگه كه من فقط به نقدها پاسخ ميدم. ولي خودش هم حتما ميدونه كه بالاخره هر كسي وقتي مياد يه پستي ميده براي احترام به اون شخص هم كه شده بالاخره يه پاسخي بايد داده بشه. چه برسه به سلام كه پاسخش واجبه.
بچهها ميگن چرا اينقدر براي تاپيك صندلي داغ جديه. نبايد اينطوري باشه.
ولي معتقدم كه بايد هم جدي باشند. وقتي كسي مسئوليت كاري ( تاپيكي ) رو داره نبايد بيخيال باشه و حتما بايد در كارش جدي باشه. ميخواد اين تو دنياي واقعي باشه ميخواد تو اين دنياي مجازي.
اين جدي بودنش رو تحسين ميكنم و همين نشون ميده كه انسان مسئوليت پذيري هستند.
ولي به قول يكي از بچهها بهتره يك مقدار پاسخگو باشيم.
وقتي كسي مياد درباره كاربري صحبت ميكنه ، اونهم به گونهاي كه منتظر جواي هستند ، بايد اون كاربري كه ازش صحبت شده متوجه باشه كه جقدر براي اون كارير يا كاربران عزيز بوده كه نوشتهاي در رابطه با اون شخص نوشته شده. وقتي اون شخص مياد و مطلب رو ميخونه و ميره ، چه فكري ميتوان كرد.
مسأله كساني رو كه مسئوليتي در سايت دارند بنا بر اقتضاي مسئوليتي كه دارند ، كمي متفاوت ميبينم. (البته خوبه كه اونها هم همينگونه باشند ) ولي ديگه از بقيه انتظارات بيشتري ميره.
در مورد صندلي داغ هم بهتره يك مقدار بهتر عمل كرده و با مديريت بهتر و اينكه اينقدر به فكر اين نباشه كه كي اين تاپيك ميشه پربازديدترين تاپيك سايت. و بيشتر به اين فكر باشه كه بتونه كيفيت تاپيك رو بالا ببره نه اينكه به فكر بالا بودن كميت اون باشه.
قوانين فقط نبايد براي پرسشكنندگان باشه. صندلي نشين هم بايد به يك سري قوانين پايبند باشه و ... .
آقا بهروز. ما دوست داريم.
شما هم با ما بي از اين باش. ( مثل فتحعلي اويسي بخون )![]()
راه كوير جان
از مطلبي كه نوشتي ممنونم . راستش من فقط در تاپيك صندلي داغ ممكنه گاهي اوقات كمي عصبي بشم . كه اميدوارم كسي از من دلخور نشده باشه .
براي شما هم ارزوي موفقيت دارم .
ماريو عزيز حق با شماست . عليك سلام . حال شما چطوره ؟
در تاييد فرمايش شما بايد بگم كه صندلي داغ حداقل روزي 1000 نفر بازديد كننده داره و اگه به حال خودش رها بشه و فقط هفته اي يكي بار بيام نفر جديد رو معرفي كنيم و بريم واقعا چي ميشه به نظر شما ؟
حق با شماست . اين تاپيك هنوز كاستي هاي زيادي داره كه اميدوارم با پيشنهاد هاي خوب شما مسير بهتري رو طي كنه .
با تشكر از وقتي كه گذاشتي .
منم یه چیزی بگم ؟
من الان یه سال این بهروز و پستهاشو میبینم ولی تاحالا حتی تویه یه پست معمولی هم باهاش مستقیم صحبت نکردم ...
اصلا نمیشناسم ( منظورم اخلاقیاتشه) ظاهرا بچه خوبیه ... یه مدت هم آواتارش عکس آبجیای محترم و خوشکل بود ما چند باری اشتباهش گرفتیم.
سلام بهروز جان ...
چیز دیگه ای ازت نمیدونم و گرنه بیشتر پشت سرت حرف میزدم.
اين از بد شانسي من بوده كه افتخار اشنايي با شما رو نداشتم .
از گزاشتن اويتور بانوان هم فعلا معذوريم .
قربانت
بهروز
منم که تازه وارد تر از بقیه تعداد پست هامم که به آقا بهروز نمیخوره ولی از تعاریف دوستان که خوندم معلومه پسر گلیه
موفق باشی![]()
ممنون
بای بای
Last edited by FGi; 06-09-2007 at 12:37.
نوکرتم داش بهروز ...
ما لیاقت نداشتیم ...
.
.
.
خب دیگه تعارفات ایرونی رو کنار بگذاریم. آواتار بانوان رو یادت نره.
خوشحال شدم.
مرسي كه اومدي . همه چيز كه پست نيست .
من اخري معني اين اسمايل رو نفهميدم .
متوجه نشدم . منظورت اينه كه دوباره اويتور بانوان بزارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)