با تشکر از اینکه جواب می دی
عالي
متوسط
ضعيف
با تشکر از اینکه جواب می دی
با سلام
دوست عزيز اين پچ را نصب كردم ولي فلاشر زمان تماس كا ر نمي كند .
لطفا" بررسي كنيد مشكل از كجاست![]()
سلام
من w700 ندارم وگرنه تستش میکردم ولی خودم میدونم این پچ عین اون پچی که برای k750 گذاشتم نیست اون موقع زنگ خوردن گوشی چراغ فلش رو روشن میکنه ولی این یکی فکر میکنم کاربردش این باشه که اگه تماس از دست رفته داشته باشی با روشن کردم چراغ یاد آوری میکنه.
دنبال پچی که خواسته بودید هم گشتم ولی متاسفانه نتونستم پیدا کنم بخاطر همین این پچ رو گذاشتم.
موفق باشید![]()
خواهش میکنم وظیفمونه![]()
دستت درد نکنه گیر اوردم.سلام ایمان جان
همچین پچی ندارم
ولی درست متوجه مشکلت نشدم یعنی وقتی کاور دوربین رو باز میکنی وارد دوربین نمیشه؟
تو قسمت تست صفحه کلید تو منوی مخفی گوشی نگاه کن ببین اصلا کلید کاور کار میکنه یا نه؟
مگه قبلا این پچ رو نصب کرده بودی؟
مشکلم اینه که قاب گوشی رو عوض کردم.حین عوض کردن قاب اهرمی که برای سنسور دوربین به کار میرفت شکست.و با بازکردن کاور دوربین دیگه اون اهرم کار نمیکرد و گوشی متوجه نمیشد درب دوربین باز هست.
با نصب این پچ دیگهپیغام درپوش لنز را باز کنید نمیده و اگر درب دوربین هم بسته باشه عکس سیاه میگیره.یکجورایی مثل رادیو بدون هندزفری.البته الان گوشی دستم نیست و نصب نکردم ولی قبلا روی یک K750 نصب کردم کار میکرد.این برای W800 R1bc002:
;W800 SW-R1BC002
;©mobilefree.ru
;(p) -=Alex=-
44F8ECD8: 05D1 05E0
سلام
اگه خدا بخواد و با اجازه ی اساتید تا 1 هفته اینده تمامی پچ های گوشی های موجود رو به صورت کاملا update میزارم
انشاالله...
با سلام و تشکر از زحماتتون
پچ پسوورد رو می خوام واسه k750 با فریمور r1aa008 لطفا .
با تشکر .
Last edited by treat; 04-11-2007 at 18:44.
گشتم نبود
R1CA021 رو روش فلش کن بعدم حالشو ببر!![]()
سلام سلام .
40 تا patch واسه اونایی که 750 R1AA008 دارن و مجبور نشن مثل من تبدیل به R1CA021 کنن .
عضو بشین و دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)