شما مطمئنی ؟
من یادمه اوایل که PS2 مدل 30004 داشتم ، برای Save کردن بازی های PS1 باید از Memory خودش استفاده میشد که من هم استفاده کردم !
الان البته 70004 دارم با این مدل امتحان نکردم .
شما مطمئنی ؟
من یادمه اوایل که PS2 مدل 30004 داشتم ، برای Save کردن بازی های PS1 باید از Memory خودش استفاده میشد که من هم استفاده کردم !
من یک مدل فت و اسلیم داشتم که نمدونم شمارش چند بود اما هر چ سعی کردم.. رویه مموری های ps1 کار نکرد..شما مطمئنی ؟
من یادمه اوایل که ps2 مدل 30004 داشتم ، برای save کردن بازی های ps1 باید از memory خودش استفاده میشد که من هم استفاده کردم !
من با مدل 70004 به بالا رو امتحان کردم جواب داده!
موفق باشید.
کی گفته ور افتاد فعلا که داره بازی میاد !
وقتی ما همه قلق ps2 رو یاد گرفتیم میریم تو کاره ps3 !
فکر کنم هنوزم تا چند سال دیگه ارزش بازی کردن رو داشته باشه !
شما میتونی بری با ps3 به قول خودتون حال کنید
نمیتونید به دیگران امر و نهی کنید
دیگران خودشون تصمیم میگیرن که با چی و تا کی بازی کنن
با سلام و خسته نباشيد.. من 2 روز پيش يك PS2 خريدم از همين مدلهاي جديد بدون اداپتور 158000 تومان با 2 بازي و 1 مموري و 2 دسته.(مدل 90004) .بازيهايي كه دارم رو خوب اجرا ميكنه.مشكلم تو پخش فيلم DVD هستش. وقتي ميذارم ميگه No Data Disk. كسي ميتونه راهنماييم كنه؟ فيلم هام هم DVD هستش و مشكلي نداره.
در ضمن بازي GOW II,MGS3 ,WWE 2009,Hitman Blood Money,Farenhite رو روش بدون مشكل اجرا كردم
زمانی که ps2 داشتم برای دیدن فیلم های Dvd کافی بود اون رو داخل دستگاه بزارم و روشن کنم
اما بودن دوستانی که modchip اونها متفاوت بود و برای اجرای Dvd باید دوبار reset رو پشت هم میزدن
شما این روش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه
پدرام جان خدا عمرت بده بابا دمت گرم.با 2 بار ریست درست شد ممنون.من بالاخره تونستم SMS و Code Breaker رو اجرا کنم. کلی حال داد. با SMS اهنگ Mp3 و فیلم AVI هم راحت اجرا کردم.خیلی باحاله. sms v2.9 rev2
codebreaker 9.2
Last edited by sony_W810i; 12-02-2009 at 18:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)