محصولات Thermaltake توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشن اتفاقا اون مدل Kandalf رو وارد کرده.
محصولات Thermaltake توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشن اتفاقا اون مدل Kandalf رو وارد کرده.
دوست عزیز گرین کجا بود , گرین که کیس درست حسابی نمیتونه تولید کنه کیس های خفنش اکثرا Lian-Li هستن که یه کمپانی خیلی معروفه شاید در حد Thermaltake بعضی از مدلهاشم برای Tuniq هم که اونم یه کمپانی خیلی معروفه فکر کنم Icute هم داره و... فقط گرین وارد کنندشون هست یه اسم خودشم یه گوشه کناریش میزنه . شما نگاه نکردی انگار مدلاش رو اصلا همون challenger که لینکش رو براتون فرستادم نگاه کنید فوق العادست این کیس البته 360 تومن قیمتشه , ولی کیس خیلی خوبه دیگه ای هم داره . البته با تمام این تعریف هایی که کردم با این وجود به شخصه Thermaltake رو خیلی دوست دارم مخصوصا اون Armor لعنتی رو مخصوصا مدل FullTower .
Last edited by Bracket; 06-06-2008 at 13:21.
تعداد فن کیس منظورم همونی که هوای داخل کیس خنک میکنه مربوط به چیه؟اگر اشتباه نکنم بهش میگن کولر.درسته؟
مربوط به خنک کنندگی و تهویه مناسب هوای داخل کیس و در نتیجه عمر بیشتر قطعات است.البته بیشتر بودن تعداد فن دلیل بر برتری کیس نیست باید در جایگذاری و نصب فن در داخل کیس بهترین مدل تهویه را ایجاد کرد.تعداد فن کیس منظورم همونی که هوای داخل کیس خنک میکنه مربوط به چیه؟اگر اشتباه نکنم بهش میگن کولر.درسته؟
سلام
حالتون چطوره ؟
برای خرید کیس به چه مواردی باید توجه کرد ؟
یک پاور و کیس مناسب برای این سیستم پیشنهاد بدید:(80 تومان)
Amd Athlon 64 X2 +5000
Main Asus M2n-e
Vga Inno3d Geforce 9600 Gt 512
Dvd Rw Asus 20x
Ram Patriot Dual Channel 2gb-800
Hard Maxtor 160 Gb
Last edited by salieri; 08-06-2008 at 20:15.
کیس : Silent Stromیک پاور و کیس مناسب برای این سیستم پیشنهاد بدید:(80 تومان)
Amd Athlon 64 X2 +5000
Main Asus M2n-e
Vga Inno3d Geforce 9600 Gt 512
Dvd Rw Asus 20x
Ram Patriot Dual Channel 2gb-800
Hard Maxtor 160 Gb
پاور : GP 580 B
سلام
برای این سیستم
intel core 2 quad q6600 2.4 ghz
main: asus p5 kpl-c
vga: xfx geforce 8600 gt 1gb
dvd writer: asus drw1814bl
hard: hitachi sata 2 320 gb
ram: ocz dual channel 2 gb 800
چه پاوری مناسبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)