اين مين بورد چه sata raid رو ساپورت ميكنه ؟
ازش لينكي هم داريد بذاريد ؟
فكر كنم سري ASUS p5k پورت PS/2 ماوس نداشته باشه ؟ به نظر شما اين مشكل ساز نميشه ؟
با تشكر
اين مين بورد چه sata raid رو ساپورت ميكنه ؟
ازش لينكي هم داريد بذاريد ؟
فكر كنم سري ASUS p5k پورت PS/2 ماوس نداشته باشه ؟ به نظر شما اين مشكل ساز نميشه ؟
با تشكر
با تبدیل PS2 به USB اگه مشکلی هم باشه حله دوست من ...
متونید به سایت خود این شرکت مراجعه کنید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر اساتید کدوم یک از مادر بردهای زیر برای بازی مناسب است؟
XFX nForce 650 ULTRA یک
ASUS P5k دو
نظر شما چیست؟
اگه میشه دلایل برتری هر کدوم رو بنویسید؟
آیا XFX nForce 680 Ultra ارزش خرید رو داره؟
تا یک ماه آینده کدوم مین جدید بازار مییاد؟
سلام
به کمک دوستان نازنین یه لیست برا جمع کرن سیستم ok کردم، منتهی روی مادربردش مرددم
cpu : Q6600
ram: crucial 2x1gb 1066
vga: ATI 3850 club3d
hdd: western digitall 320gb
case: green silnet storm
power: green 580b eps
اگر مرحمت کنید مادربردی که حدود قیمت 250 باشه و مشکلی هم با قطعات بالا نداشته باشه و مسلماً راندمان خوبی هم با قطعات داشته باشه معرفی کنید. ممنون میشم
ضمناً دوست عزیز Mezzo مادربرد ABIT IP35-Pro يا MSI P35-Platinium معرفی کردند که خوشحال میشم نظر باقی رو بدونم.
مرسی از لطف شما
GIGABYTE X38-DS5 هم که به زودی توسط آواژنگ وارد بازار میشه و قیمتش هم حدود 250 است، میتونه مناسب باشه.
چند تا تصوير بزرگ از اين مادربورد ميخواستم ؟(asus p5k-e) تو سايت asus تصوير خوبي نبود .اگه كسي تصوير يا لينك داره بذاره ؟
يه سوال ديگه در مورد مقايسه اين مادر بورد با ABIT IP35 pro دارم . اينكه به نظر شما ويژگيهاي اوركلاك كدوم يكي بهتره ؟
البته خودم فكر ميكنم ABIT بهتر باشه . به خاطر سيستم خنك كننده بهترش ؟ درسته ؟
با تشكر
برا اور abit ip 35 pro برداری بهتره
چرا abit و msi مدل های ارزون x38 رو نمیدن؟ چرا اینتل اینقدر گرون x38 رو میده ؟70 دلار!!!!!!! امکان داره اینتل ارزونتر بده به کمپانی ها؟
X38 يه چيپست High-End است. معمولا با چيپست High-End مادربورد ارزان قيمت نمي سازند. ( مثل 975X يا 955X كه مادربوردهاي ارزان قيمت نداشتند. )
كسي كه دنبال چيپست High-End است مشكلي با قيمت بالاشون نبايد داشته باشه!
ممنون از جوابتون
در مورد تصوير چي كسي چيزي نداره؟
البته يه چيز ديگه اي كه asus داره ولي ABIT نداره اينه : sata on the go
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)