تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 225 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قیمت که دو برابر نیست ، الان E4500 تقریبآ 40 هزار تومان گرونتره !

از نظر اورکلاکینگ که دقیقآ توانایی یکسانی دارند .

بیشترین دلیل برای گرونی E4500 یکی ، داشتن 2MB L2 CACHE هست + یدک کشیدن معماری CORE .

البته این دو مشخصه تو خیلی از تست ها خودشون رو نشون نمیدن ( اختلاف محصوص نیست ! ) .

اون اختلاف چند درصدی رو که هم تو تست ها میبینی ، واسه برتری 200Mhz کلاک E4500 نسبت ، به E2180 هست که کمی بهتر عمل میکنه !

البته قیمت E2180 به زودی به 70 هزار تومان میرسه که باز هم نسبت P/P این مدل رو بهتر میکنه !
    توان مصرفی E2180 هم 65W هست . توان مصرفس E4500 هم 65W هست .

از نظر حرارتی هم E2180 یکی از خنکترین پردازنده های بازار هست ، دما در حالت IDLE در حالی 35 درصد اورکلاک شده رو مشاهده کنید ( فن استوک ) :

[][/]
    تشکر از اطلاعاتی که دادین،
    قیمت فعلی رو 74 دادن،کی ارزون میشه؟(24آوریل؟دراپ خوردن بعضی قطعات اینتل)

صلاح میدونین، همین 2180 روبگیرم؟

یا حق

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

تشکر از اطلاعاتی که دادین،
    قیمت فعلی رو 74 دادن،کی ارزون میشه؟(24آوریل؟دراپ خوردن بعضی قطعات اینتل)

صلاح میدونین، همین 2180 روبگیرم؟

یا حق
    قیمت box یا تلغ و فن !!؟؟ قیمت box الان بین 80 تا 85 هست .

آره همون موقع cut price .

من هم نظرم ، با توجه به قیمت ، رو همین E2180 هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان بايد منو ببخشيد اما عليرغم توضيحات قبلي من باز هم ميخواستم يه سوال تكراري رو با كمي تغيرات مطرح كنم!!

ميخواستم بدونم به نظر شما براي جمع كردن يك سيستم جهت مونتاژ و تدوين ويديئويي چه پردازنده اي بهتر عمل ميكنه!؟(بدون در نظر گرفتن هزينه)

من از كارت matrox rt.x2 HD استفاده ميكنم.حتما ميدونيد كه توي سيستمهاي تدوين اين از بهترين نمونه ها با قابليت پردازش و همينطور داراي پانل هست.
    اگه در مورد سيستم كيس به طور كل ميشه اينجا بحث كرد،ممنون ميشم از راهنماييتون.

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان بايد منو ببخشيد اما عليرغم توضيحات قبلي من باز هم ميخواستم يه سوال تكراري رو با كمي تغيرات مطرح كنم!!

ميخواستم بدونم به نظر شما براي جمع كردن يك سيستم جهت مونتاژ و تدوين ويديئويي چه پردازنده اي بهتر عمل ميكنه!؟(بدون در نظر گرفتن هزينه)

من از كارت matrox rt.x2 HD استفاده ميكنم.حتما ميدونيد كه توي سيستمهاي تدوين اين از بهترين نمونه ها با قابليت پردازش و همينطور داراي پانل هست.
    اگه در مورد سيستم كيس به طور كل ميشه اينجا بحث كرد،ممنون ميشم از راهنماييتون.
    تو ادیت فیلم و مخصوصا Encoding ها 4 هسته ای ها بهتر عمل میکنن و الانم بهترین انتخاب Q6600 هست که OEM رو با 240 تومن که قیمت عالی هست میشه خرید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو ادیت فیلم و مخصوصا Encoding ها 4 هسته ای ها بهتر عمل میکنن و الانم بهترین انتخاب Q6600 هست که OEM رو با 240 تومن که قیمت عالی هست میشه خرید .

لطف كردي brocket
    اما ميتونم بپرسم كه چرا 4 هسته AMD رو كنار گذاشتي؟
    و در ضمن من از چه مادر بردي و چه نوع چيپ بايد استفاده كنم؟(هم amd هم intel) اگر اختصارا توضيح بديد ممنون ميشم.
    چون دارم چندين ميليون هزينه ميكنم،دلم نميخواد بعدا پشيمون بشم!!

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لطف كردي brocket
    اما ميتونم بپرسم كه چرا 4 هسته AMD رو كنار گذاشتي؟
    و در ضمن من از چه مادر بردي و چه نوع چيپ بايد استفاده كنم؟(هم amd هم intel) اگر اختصارا توضيح بديد ممنون ميشم.
    چون دارم چندين ميليون هزينه ميكنم،دلم نميخواد بعدا پشيمون بشم!!
    چون 4 هسته ای اینتل بهتره و قیمت Phenom ها هم تو بازار ما واقعی نیست (تو پرانتز اینو بگم که خفنترین مدل Phenom یعنی 9850 از نظر پرفرمنس با Q6600 تقریبا برابری میکنه - که تازه با تخفیف چون در عمل باز هم Q6600 تا حدودی بهتره - قیمتشم هم تقریبا یکیه یعنی حدود 230 دلار ولی اصلا این CPU تو بازار ما نیست بجاش مثلا Phenom 9600 هست که ضعیفتره و اصلا در حد Q6600 نیست تازه اینا وقتیه که شما کاربر عادی باشی و قصد اورکلاک نداشته باشی وقتی بخوای اورکلاک کنی واقعا phenom 9850 ضعیفه البته 45nm های اینتل مثل Q9300 هست که بازم از Q6600 بهتره ولی فعلا چون کمه گرونه )
    مینبوردم بسته به بودجه مدل های مختلفی تو بازار هست اگه بودجتون میرسه X38 اگه نه P35 .
    Last edited by Bracket; 16-04-2008 at 13:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مینبوردم بسته به بودجه مدل های مختلفی تو بازار هست اگه بودجتون میرسه X38 اگه نه P35 .[/quote]

ميشه دقيقتر بگي مدل مادر بورد رو؟
    البته من نظرم روي برندهاي گيگا و اينتل هست و بسيار بسيار از مينبوردهاي ايسوز بدم مياد چون بارها و بارها منو متضرر كردن نامرداااااا

معمولا از كنترلر هاي ضعيف acpi برخوردارن.من ميدونم كه براي اين سيستم بايد از يك پاور قوي استفاده كنم اما ايسوز توقعش خيلي بيشتر از اين حرفهاس.
    براي پاور هم 1080 گيرين در نظرمه.
    Last edited by ~mohammad~; 16-04-2008 at 14:01. دليل: وقيقتر <>دقيقتر

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یه x38 ارزون بگیر
    asus p5e خیلی خوبه نسبت به قیمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه x38 ارزون بگیر
    asus p5e خیلی خوبه نسبت به قیمت
    ممنون actros اما من اصلا چيزي در مورد اين مدل نميدونم.ميشه كاملتر توضيح بديد؟چون آقاي bracket هم عقيده شمارو داشتن.
    البته مادر بوردم بايد 2xPCI رو پشتيباني كنه چون MATROX هم اكسپرس هست.
    ضمنا در مورد گرافيك هم اگه ممكنه توضيحاتتونو مرقوم فرماييد.

و در آخر اينكه من نميدونم توي اين فروم چطور ميشه از يك عضو ديگه و مطلبش تشكر كرد.؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ميشه دقيقتر بگي مدل مادر بورد رو؟
    البته من نظرم روي برندهاي گيگا و اينتل هست و بسيار بسيار از مينبوردهاي ايسوز بدم مياد چون بارها و بارها منو متضرر كردن نامرداااااا

معمولا از كنترلر هاي ضعيف acpi برخوردارن.من ميدونم كه براي اين سيستم بايد از يك پاور قوي استفاده كنم اما ايسوز توقعش خيلي بيشتر از اين حرفهاس.
    براي پاور هم 1080 گيرين در نظرمه.
    اتفاقا مینهای X38 اسوس مینهای خوبین در هر صورت رویه برند تعصب نداشته باشید هر برندی توش خوب و بد داره .
    اینتل رو خیلی قبول ندارم چون اینتل که نیست بهتره بگیم Foxconn البته Foxconn خودش غول ترین OEM دنیا هست و برای خیلیا مین میزنه ولی بازم انتخاب های بهتری هست . گیگا ولی مینهای خوبی داره .
    برد X38 میتونم بهتون Asus P5e (فکر میکنم ارزونترین برد X38 باشه حدود 140-150 باید باشه) یا Asus Maximus Formula یا abit x38 quad gt یا حتی DFI LanParty LT X38-T2R و حتی مدل های دیگه ای هم هست ولی اگر خودم میخواستم بگیرم یا Asus Maximus Formula رو میگرفتم چون دمو تشکیلاتش زیاده و منم خیلی خوشم میاد از این جینگولک بازیا مثلا کارت صدا داره یا LCD poster داره و... قیمتشم فکر کنم حدود 300 باشه یا DFI LanParty LT X38-T2R میگرفتم که حدود 270 باید باشه .
    برای برد ارزونتره P35 هم خوب بهترین انتخاب Abit Ip35-pro که برد خودمه و برد عالیه قیمتشم حدود 200 تومنه یا ارزونتر از اون Abit Ip35-e که حدود 120-130 باید باشه و جزو ارزونترین مدل های P35 هست Giga P35-dq6 هم برد خیلی خوبیه ولی چون تو اون رنج X38 هست دیگه نمیشه توصیش کرد .
    Last edited by Bracket; 16-04-2008 at 14:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •