تشکر از اطلاعاتی که دادین،
قیمت فعلی رو 74 دادن،کی ارزون میشه؟(24آوریل؟دراپ خوردن بعضی قطعات اینتل)
صلاح میدونین، همین 2180 روبگیرم؟
یا حق
تشکر از اطلاعاتی که دادین،
قیمت فعلی رو 74 دادن،کی ارزون میشه؟(24آوریل؟دراپ خوردن بعضی قطعات اینتل)
صلاح میدونین، همین 2180 روبگیرم؟
یا حق
قیمت box یا تلغ و فن !!؟؟ قیمت box الان بین 80 تا 85 هست .
آره همون موقع cut price .
من هم نظرم ، با توجه به قیمت ، رو همین E2180 هست .
دوستان بايد منو ببخشيد اما عليرغم توضيحات قبلي من باز هم ميخواستم يه سوال تكراري رو با كمي تغيرات مطرح كنم!!
ميخواستم بدونم به نظر شما براي جمع كردن يك سيستم جهت مونتاژ و تدوين ويديئويي چه پردازنده اي بهتر عمل ميكنه!؟(بدون در نظر گرفتن هزينه)
من از كارت matrox rt.x2 HD استفاده ميكنم.حتما ميدونيد كه توي سيستمهاي تدوين اين از بهترين نمونه ها با قابليت پردازش و همينطور داراي پانل هست.
اگه در مورد سيستم كيس به طور كل ميشه اينجا بحث كرد،ممنون ميشم از راهنماييتون.
تو ادیت فیلم و مخصوصا Encoding ها 4 هسته ای ها بهتر عمل میکنن و الانم بهترین انتخاب Q6600 هست که OEM رو با 240 تومن که قیمت عالی هست میشه خرید .
لطف كردي brocket
اما ميتونم بپرسم كه چرا 4 هسته AMD رو كنار گذاشتي؟
و در ضمن من از چه مادر بردي و چه نوع چيپ بايد استفاده كنم؟(هم amd هم intel) اگر اختصارا توضيح بديد ممنون ميشم.
چون دارم چندين ميليون هزينه ميكنم،دلم نميخواد بعدا پشيمون بشم!!
چون 4 هسته ای اینتل بهتره و قیمت Phenom ها هم تو بازار ما واقعی نیست (تو پرانتز اینو بگم که خفنترین مدل Phenom یعنی 9850 از نظر پرفرمنس با Q6600 تقریبا برابری میکنه - که تازه با تخفیف چون در عمل باز هم Q6600 تا حدودی بهتره - قیمتشم هم تقریبا یکیه یعنی حدود 230 دلار ولی اصلا این CPU تو بازار ما نیست بجاش مثلا Phenom 9600 هست که ضعیفتره و اصلا در حد Q6600 نیست تازه اینا وقتیه که شما کاربر عادی باشی و قصد اورکلاک نداشته باشی وقتی بخوای اورکلاک کنی واقعا phenom 9850 ضعیفه البته 45nm های اینتل مثل Q9300 هست که بازم از Q6600 بهتره ولی فعلا چون کمه گرونه )
مینبوردم بسته به بودجه مدل های مختلفی تو بازار هست اگه بودجتون میرسه X38 اگه نه P35 .
Last edited by Bracket; 16-04-2008 at 13:48.
مینبوردم بسته به بودجه مدل های مختلفی تو بازار هست اگه بودجتون میرسه X38 اگه نه P35 .[/quote]
ميشه دقيقتر بگي مدل مادر بورد رو؟
البته من نظرم روي برندهاي گيگا و اينتل هست و بسيار بسيار از مينبوردهاي ايسوز بدم مياد چون بارها و بارها منو متضرر كردن نامرداااااا
معمولا از كنترلر هاي ضعيف acpi برخوردارن.من ميدونم كه براي اين سيستم بايد از يك پاور قوي استفاده كنم اما ايسوز توقعش خيلي بيشتر از اين حرفهاس.
براي پاور هم 1080 گيرين در نظرمه.![]()
Last edited by ~mohammad~; 16-04-2008 at 14:01. دليل: وقيقتر <>دقيقتر
یه x38 ارزون بگیر
asus p5e خیلی خوبه نسبت به قیمت
ممنون actros اما من اصلا چيزي در مورد اين مدل نميدونم.ميشه كاملتر توضيح بديد؟چون آقاي bracket هم عقيده شمارو داشتن.
البته مادر بوردم بايد 2xPCI رو پشتيباني كنه چون MATROX هم اكسپرس هست.
ضمنا در مورد گرافيك هم اگه ممكنه توضيحاتتونو مرقوم فرماييد.
و در آخر اينكه من نميدونم توي اين فروم چطور ميشه از يك عضو ديگه و مطلبش تشكر كرد.؟![]()
اتفاقا مینهای X38 اسوس مینهای خوبین در هر صورت رویه برند تعصب نداشته باشید هر برندی توش خوب و بد داره .
اینتل رو خیلی قبول ندارم چون اینتل که نیست بهتره بگیم Foxconn البته Foxconn خودش غول ترین OEM دنیا هست و برای خیلیا مین میزنه ولی بازم انتخاب های بهتری هست . گیگا ولی مینهای خوبی داره .
برد X38 میتونم بهتون Asus P5e (فکر میکنم ارزونترین برد X38 باشه حدود 140-150 باید باشه) یا Asus Maximus Formula یا abit x38 quad gt یا حتی DFI LanParty LT X38-T2R و حتی مدل های دیگه ای هم هست ولی اگر خودم میخواستم بگیرم یا Asus Maximus Formula رو میگرفتم چون دمو تشکیلاتش زیاده و منم خیلی خوشم میاد از این جینگولک بازیامثلا کارت صدا داره یا LCD poster داره و... قیمتشم فکر کنم حدود 300 باشه یا DFI LanParty LT X38-T2R میگرفتم که حدود 270 باید باشه .
برای برد ارزونتره P35 هم خوب بهترین انتخاب Abit Ip35-pro که برد خودمه و برد عالیه قیمتشم حدود 200 تومنه یا ارزونتر از اون Abit Ip35-e که حدود 120-130 باید باشه و جزو ارزونترین مدل های P35 هست Giga P35-dq6 هم برد خیلی خوبیه ولی چون تو اون رنج X38 هست دیگه نمیشه توصیش کرد .
Last edited by Bracket; 16-04-2008 at 14:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)