ساعت 10:30 شب هستش
چقدر بي حس هستيد شما![]()
2 نفر فقط ؟؟؟؟؟
ساعت 10:30 شب هستش
چقدر بي حس هستيد شما![]()
2 نفر فقط ؟؟؟؟؟
سلام...
آقا جور شد منم میاد 100%...![]()
فردا ساعت 6 صبح راه میفتم که ساعت 10 11 دیگه نمایشگاه باشم...
فقط یه جای تابلو محل قرار باشه...
محمد جان این که مشکلی نیست هر کدوم یه پرچم با آرم پی سی همراه خودمون میبریم... تا همدیگر رو پیدا کنیمنوشته شده توسط mirmohammadi
![]()
اگه یه جای مشخص قرار بزاریم... احتمال اینکه همدیگر رو نتونیم نشناسیم خیلی کمه...
فقط زود تر مکان و زمان ملاقات رو مشخص کنید لطفا![]()
با تشکر مهران...
آقا من هم ميام ولي حيف كه دير گفتم . من فردا صبح زود اينجا را چك ميكنم اگر تونستم ميام.
مهرداد جان سلامنوشته شده توسط royaye_talkh55
من كوچيكتم داداش.
آخه من كي هستم كه نخوام جواب سلام تو يا هر دوست عزيز ديگري رو ندم. ولي چند وقته كه اينقدر كارم زياد شده و درگير چند مشكل بودم كه اصلاً فرصت نمي كردم در خدمت شما عزيزان باشم.
اگه از طرف من قصوري ديده شده همينجا از تو و ديگر دوستان عذر مي خوام.
سلام آقا مهديمهرداد جان سلام
من كوچيكتم داداش.
آخه من كي هستم كه نخوام جواب سلام تو يا هر دوست عزيز ديگري رو ندم. ولي چند وقته كه اينقدر كارم زياد شده و درگير چند مشكل بودم كه اصلاً فرصت نمي كردم در خدمت شما عزيزان باشم.
اگه از طرف من قصوري ديده شده همينجا از تو و ديگر دوستان عذر مي خوام.
شرمنده ولي من مجبور شدم كه اينجا پست بدم چون ديدم تنها جايي كه مهدي بست اونجا پست ميده همينجاست
خب لااقل يه پي ام ميدادي كه سرت شلوغه تا من افكارم منحرف نشه چون دوتا از پي ام ها رو جو.اب ندادي عرض كردم
نوشته شده توسط mostafaeshghi
دوست عزیز اگه مطلب من رو نگاه کنی می بینی که این جمله رو من نگفتمبه هيچ درددي نميخوره![]()
مهدی جان با بچه ها که بحث کرده بودیم قرار مرداد ماه رو گفتن معلوم نیست چی میشه حالا قرار شهریور رو هم گذاشتین؟؟؟؟اتفاقاً به دليل فرا رسيدن تابستان استثثنائاً در مرداد و شهريور قرار داريم.
تورو خدا بگین چی کار میکنین که من میخوام تو این دوتا قرار تابستون رو بیام!!!!![]()
![]()
نوشته شده توسط mahsoft
ولي جواب سوال منو ندادي حالا اين كه من يه ذره و روغن قاطيش گير نده به اون موضوع شما جواب شوال منو ندادي1
آخر چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
قرار هست یا نه؟
خواستم برای اولین بار بیام که اینطوری شد! پا قدمو حال کردین!
سياوش جان سلامنوشته شده توسط Siavash Y
قرار بعدي در روز پنج شنبه مورخ 26 مرداد ماه 1385 راس ساعت 16 انجام خواهد شد.
خوشحال مي شويم كه شما را هم در جمع خودمان ببينيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)