تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 73 از 358 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یا پاسخ ها ارزشی دارند؟
    این اصلی ترین ویژگی شبه علم، ارائه اطلاعات و بی توجهی به پاسخ های داده شده همیشه بسیار کارا بوده و همواره مورد استفاده سودازدگان دانش (اصطلاح مورد استفاده در کتاب علم و نابخردی) قرار گرفته.

از حدود سال 95 یا 96 این موضوع نقل مجالس شد. ( 2 مثال از همین انجمن)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به اینها جواب داده شده اما باز . هر سال ماجرا تکرار میشه . مریخ سالی یه دفعه و در یک شب قراره اندازه ماه بشه. تاکی این خبر مخابره خواهد شد؟؟؟ تا زمانی که تحقیق علمی نباشه. برای همیشه.

موضوع سفر به ماه و دروغ بودنش هم مشابه همین مطلبه.
    چند نفر آدم بدون هر نوع دانش مرتبط و البته دارای توهم توطئه ادعا کردن که سفر آپولو 11 به ماه دروغ بوده. من ندیدم درباره باقی آپولو ها ( 12 + 14 + 15 + 16 + 17 ) حرفی زده شده باشه.
    به این ادعا ها جواب داده شده.
    اما آیا پاسخ ها ارزشی دارند؟ پاسخ های سایت ستاره پارسی رو بخونیم

یک مورد خاص رو های لایت میکنم:

بنده خودم جزو همون افراد بدون دانش هستم. فقط در این مورد. آیا کسی تا بحال عکاسی نجومی کرده در بین کسانی که این مطلب رو میخونن ؟ نکره ؟ مهم نیست . آیا کسی تا بحال در شب از ماه عکس معمولی گرفته ؟ ( با در نظر گرفتن اینکه زمین از دید ناظری در ماه خیلی پر نور تر از ماه از دید ناظری در زمینه) آیا ستاره ها توی اون عکس بودن؟؟؟؟
    دقت میکنید که تهیه کنندگان این ادعاها حتی در حد ابتدایی یک عکاسی معمولی دانش ندارن. اما به خودشون اجازه هر نوع نظریه پردازی رو میدن.

و این که دیگه ترکونده . سواد زیر پنجم دبستان:

در چه سطح تحصیلی ما یاد میگیریم که نور برای انتقال نیازی به ماده ( از جمله هوا) نداره ؟

gilopa گرامی . منبع افسانه به ماه نرفتن انسان چنین افرادی هستند.
    و دقیقا بهترین کسی که میتونست ضایع کنه آمریکا رو خود روس ها بودن . اما اونا این کارو نکردن.
    این استدلال هیچ اعتباری نداره. انگار که "بگیم چرا فلانی دیگه پی سی ورد نمیاد. پس اینکه میگن قبلا میومده دروغه". در دانش فضایی خیلی کار ها بوده که یک بار انجام شده و دیگه تکرار نشده. به هزار دلیل. سفر انسان به ماه بیشتر از کارکرد علمیش کارکرد سیاسی داشته. داده در اون زمان کافی به نظر میرسیدن.و الی آخر.

تکمله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح : بازتاب صرفا در اینجا به عنوان مترجم وارد عمل شده.

عالی بود
    اما خیلی استدلالات دیگه هستا.. شما فقط به چند موردی که سایتهای ایرانی گفتند اشاره کردیا ؟

البته بابک جان من شنیدم سال 2004 ناسا پروژه جديدي با نام اوريون را آغاز كرده كه هدفش بازگرداندن انسان به سطح ماه است .. راسته ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

راستی نظرتون در مورد این چیه ؟

كمربند «ون آلن» كه توسط دانشمند امريكايي جيمز ون آلن كشف شد، بوسيله ابري نامرئي از ذرات الكتريكي زمين را محاصره كرده است. دانشمندان اين كمربند را كه مثل يك تله ذرات الكتريكي را در خود نگه مي‌دارد، منطقه تابش ون آلن مي‌نامند. دانشمندان زماني به وجود اين ذرات پي بردند كه درون سفينه‌ها تجهيزات آشكار سازي اين ذرات را بكار بردند. بنا به آن فضانوردان در ماه مستقيماً در معرض اشعه گاما ( GAMMA RAY ) و اشعه‌هاي طيف الكترومغناطيسي قرار مي‌گيرند.

انفجارهاي خورشيدي به جدار سطحي سفينه‌هاي فضايي و همچنين به سيستم شارژ و دشارژ آنها صدمه وارد مي‌آورد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

و این آخرین حرف من اگه دوست داریم با هم در این زمینه بحث علمی کنیم ..دلایل مخالف و موافق رو مطرح میکنیم
    اما اینم بگیم هیچ موقع با قاطعیت تمام سفر انسان به ماه رو منکر نمیشم اما فعلا احتمال این واقعیت رو در حد 10 درصد از نظر شخصی خودم میدونم .. دلیل اینکه احتمالش رو تازگیا خیلی پایین میبینم اینکه الولا اون موقع شوروی تا اومد بحث ماه رو مطرح کرد کرکری پیش اومد .. و دیگه اینکه بر طبق شنیده ها ناسا پروژه ای رو در سال 2004 آغاز کرده و قصد داره سال 2019 به ماه بره (انسان منظورمه) خواب در حالی که آپولو 11 چیزی در حدود 40 سال پیش پروژش ازآپلو 1 تا 11 فقط فکر کنم 2 سال و اندی طول کشید .تازه امکانات اون زمان با الان قابل مقایسست؟ اون وقت الان ناسا انقدر زمان میخواد ؟ از 2004 تا 2019 .. چه خبره این همه سال .اینهاست که من رو خیلی به شک میندازه

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

gilopa جان
    باید عرض کنم که این بخش از نوشته شما بسیار مهمه .

ببینید من از استدلالات علمی صحبت نمیکنم .. چون در حدی نیستم که حرفی بزنم .. به این دلیل که اگر بخوام استدلال کنم باید از منبع استفاده کنم و من از این طرز استدلال که متکی بر دیگران باشه خوشم نمیاد
    جدا از اطلاعات علمی زیادی که امروزه باعث شده ناسا به چالش کشیده بشه من دارم نظر شخصیم رو میگم
    من فقط یه نظر ساده و بدون هیچ علم خاصی رو مطرح میکنم
    نظر شخصی در این موارد اون هم بدون تکیه بر یک مبنای قابل بحث به کجا میتونه برسونه مارو؟ دقیقا در این دیدگاه ها نیاز دازیم به منبع و استدلال و مدرک و غیره.

به نظر شما بشر در سال 1969 اونقدر توان علمی داشت به کره ماه بره ؟
    بله
    ما گاهی فراموش میکنیم که تکنولوژی در سال های گذشته در چه حدی بوده.
    آپولو 11 سال 69 به ماه رفت
    لاکهید اس آر-۷۱ مروف به پرنده سیاه که هنوز رکورد سریع ترین هواپیمای جهان رو داره در سال 64 اولین پروازش رو انجام داد. شما در تکنولوژی پرنده سیاه که تردید نمیکنید؟

اطلاعات بیشتر :
    کد:
    کاوشگر ویه جر در سال 77 به فضا پرتاب شدند . یعنی 8 سال بعد از آپولو 11. امکان ارسال یک سفینه به مشتری زحل اورانوس و نپتون بطور پیاپی تکنولوژی بالایی میخواد.
    وایکینگ ها در سال 75 به فضا پرتاب شدن. اون عکس مناقشه برانگیز چهره مریخی رو وایکینگ گرفته. اون زمان به این وایکینگ یک سامانه حمل انسان اضافه کنید . تکنولوژیش در دسترس بوده.
    سفینه پیشتاز پایونیر 11در سال 73 پرتاب شد.
    ناسایی که اون موقع هنوز شاتل رو نساخته بود چطور شد در همون پرواز آپولو 11 اون سفینه غول پیکر همه چی موفقیت آمیز در اومد .. حتی یک خطا گزارش نشد ! این عجیب نیست آپولو 11 انقدر راحت رفت رو ماه انقدر راحتم برگشت؟ در حالی که آپولو 13 با اون بدختی به زمین برگشت و موضوعش رو همه میدونم
    آپولو ها همه یک پروژه بودند . از جمله آپولو 13. در مجموع این پروژه مشکلاتی پیش اومد که مهمترینش ماجرای آپولو 13 بوده . موفقیت آمیز بودن یک پروژه با نسبت 6 به 1 نشانه ای از واقعی نبودنه؟ این استدلال رو جایی دیگه من ندیدم. یا سخت گیری و دقت بالای کارشناسان همراه با شانس خوب؟ به لیست شکست های آپولو 1 رو هم اضافه کنیم البته که منجر به مرگ در آتش هر 3 سرنشینش شد.
    و یه سوال از نوشته خودتون . آپولو 13 از کجا برگشت؟

مگه شوخیه تنها تجربه بشر قبل آپولو 11 یه پرواز 20 دقیقه ای بوده
    واقعا ؟
    رنجر ها ؟ پروژه جمینی ؟ 10 تا آپولو قبل از 11 ؟ این یک پروژه یک شبه نبوده . هزاران متخصص با بودجه هنگفت با مدیریت افسر اس اس دکتر ورنر فن بران ( سازنده موشک و2 در جنگ دوم) پروژه از شکست های اولیه به موفقیت آپولو منتهی کردن.

چرا الان با اینکه امریکا شاتلهای فوق پیشرفته داره تصمیم نمیگیره بره ماه ؟
    جواب این سوال رو دادم قبلا. این جمله معلوم نیست چه نتیجه ای میخواد بگیره ؟ چرا دوباره نمیره زهره ؟ چرا اورانوس و نپتون رها شدن؟ چرا من دیگه یاهو چت نمیکنم؟
    و البته : به زودی دوباره میرن ماه.

اگه موضوع خرجه بالا هستش یعنی هزینش از این همه تحقیقات روی مریخ که از زمین خیلی بیشتر فاصله داره بیشتره ؟
    اولا سفینه های مریخی بی سرنشین هستند . یک سفینه حامل انسان باید امکانات حفاظتی گسترده تری داشته باشه . اکسیژن و غذا و آب کافی داشته باشه و فضا کافی برای سرنشین ها.
    اما مسئله صرفا بودجه نیست. مفیدتر بودن بودجه صرف شده هم هست. بعد از سفر به ماه داده های فراوانی از این جرم موجود بوده . در حالی که دیگر سیارات بدون داده بودن . در حالی که هابل وجود نداشت تا داد هایی از کیهان به ما بده . مسافرت توریستی که نبوده .

اما خیلی استدلالات دیگه هستا.. شما فقط به چند موردی که سایتهای ایرانی گفتند اشاره کردیا ؟
    به نظر من همون یک استدلال عکاسی کافیه تا هم من هم شما از سطح آگاهی و سواد اونها مطمئن بشیم . واقعا لازمه به همه این گفته ها جواب داد؟؟؟

الان این نوشته رو دیدم .

عكس‌ها
    اگر عكس‌هاي فضانوردان در جايي غير از زمين گرفته شده بود، فضانوردان چه احتياجي داشتند كه در جلوي صفحات آبي بايستند؟ شايد براي يك عكس ساختگي از ماه، ژست گرفته بودند و قرار بوده عكس آنها در آن تصوير جعلي قرار داده شود! دانستن اين مطالب در مورد اين عكس‌ها، موضوعاتي جدال‌برانگيز است. مثلا اينكه چرا ما در هيچ كدام از عكس‌هاي «ناسا» از ماه، ستاره‌اي نمي‌بينيم. آيا آنها به هنگام ساختن زمينه‌هاي جعلي براي عكس‌ها، فراموش كرده‌اند كه ستاره‌ها را اضافه كنند؟ «ناسا» مدعي است، خورشيد تمام انوار ستارگان در فضاي ماه را بلوكه مي‌كند. اين مسأله باوركردني نيست. تنها دليلي كه باعث مي‌شود آسمان ماه سياه و آسمان زمين آبي باشد، نبود جو و اتمسفر در ماه و در مقابل، وجود اتمسفر در زمين است. ما هيچ‌گاه در شب در كره ماه نبوده‌ايم. منظور من اين است كه ما به هزاران دليل نمي‌توانيم در قسمت تاريك ماه ـ كه همان قسمت دورتر و پشت ماه نسبت به زمين است ـ فرود آييم. يكي از دلايل آن، سردي بيش از حد آن قسمت و همچنين نبود امكان برقراري ارتباط‌هاي راديويي است. پس بنابراين زماني كه بشري بر روي كره ماه است، در اصل در قسمت نزديك‌تر آن است، طوري كه مي‌توانيم بگوييم آن لحظه، از لحظات روز در ماه است.

علت اينكه ما نمي‌توانيم ستاره‌ها را در روز ببينيم، وجود اتمسفر نيست. اگر اين طور باشد، پس چرا ما آنها را در شب مي‌بينيم؟ علت آن است كه خورشيد بسيار روشن‌تر از هر نور ديگري است و به اين دليل، نمي‌توانيم آنها را ببينيم. اگر شما اين مسأله را باور نداريد يك چراغ قوه را در روز روشن كنيد، و يك جنگ نوري با خورشيد به راه بيندازيد. مطمئنا فرد پيروز، شما نيستيد و .... شما نمي‌توانيد نور چراغ قوه را در روز هنگامي كه آن را در مقابل خورشيد گرفته‌ايد، ببينيد.

به عكس‌هاي زير نگاه كنيد. مطمئنا آنها را قبلا ديده‌ايد. اينها تنها عكس‌هاي عادي‌ هستند كه در طول 7 سفر به ماه گرفته شده‌اند.
    مي‌بايست آسمان ماه پر از ستاره باشد اما هيچ‌كدام از اين ستاره‌هاي درخشان آسمان در عكس‌هاي سفينه‌هاي آپولو پيدا نيست. «ناسا» اعتقاد دارد، به دليل اينكه عكس‌ها از سطح ماه گرفته شده و دوربين‌ها بر روي آن تنظيم شده است، بنابراين نمي‌توان ستاره‌ها را نشان داد به همين دليل، تصاويري كه از كره زمين از مدار آن گرفته مي‌شود بدون ستاره هستند. ستاره‌ها آنجا هستند ولي ظاهر نمي‌شوند و بين ديدن ستاره‌ها تا عكسبرداري از آنها تفاوت‌هايي وجود دارد. فضانوردان اگر بخواهند، مي‌توانند، ستاره‌ها را در عكسبرداري به نمايش بگذارند نمي‌خواستند كه از ستاره‌ها عكس بگيرند و فقط مي‌خواستند از فعاليت‌هاي انسان در كره ماه عكسبرداري نمايند. اين ادعاي «ناسا» بسيار عجيب و فريبكارانه است، زيرا عكس‌هايي كه تمامي آنها براي 4 ثانيه بوده و توسط سازمان «ناسا» در اين 32 سال تهيه شده و Ehdeavour و شاتل‌هاي ديگر از مناطق زمين تهيه كرده‌اند، به راحتي و به وضوح روشني كليه ستارگان نوراني را هم به نمايش مي‌گذارد و هر گاه از فضا عكسبرداري شده ستارگان در آن مشخصند به عكس‌هاي ضميمه در اين زمينه دقت نماييد.

هنگامي كه lunar modak ـ سفينه‌اي كه براي نخستين بار به كره ماه رفت و ما از اين پس آن را با «LM» نشان مي‌دهيم ـ روي ماه فرود مي‌آيد، موتورهاي قوي آن، فشاري معادل 3000 پوند بر سطح ماه وارد مي‌كند. اين امر باعث ايجاد سوراخي بزرگ بر روي سطح ماه خواهد شد كه محل آن دقيقا زير محل فرود «LM» مي‌باشد (در تصوير مقابل با حرف «E» نشان داده شده است. اگر شما همچنين به قسمتي كه با حرف «F» نشان داده شده، دقت كنيد، جاي پايي مشكوك را خواهيد ديد. حال، چگونه ممكن است زير يك سفينه ساكن ـ كه در طول حضورش در ماه تكان نخورده، جاي پايي به وجود آيد؟ براي اين كار آنها مي‌بايست، پيش از گرفتن عكس، «LM» را از جايي كه پيشتر در آن بوده، به مكان فعلي آن كه در تصوير مشخص است، جابجا كرده باشند.

عكس «A»: آيا تصاوير نيل آرمسترانگ را به هنگام پايين آمدن از نردبان در حالي كه با همه مردم جهان صحبت مي‌كرد، به خاطر داريد؟ و آيا به خاطر مي‌آوريد كه دوربين دقيقا بايد در كجا قرار مي‌داشت تا ما بتوانيم آرمسترانگ را از روبرو ببينيم؟
    پس چرا ما اين دوربين را در هيچ تصويري از جمله تصوير مقابل نمي‌بينيم؟ اين تصوير، عكسي است كه توسط نيل آرمسترانگ دقيقا پس از خروج وي از «LM» گرفته شده و نشان‌دهنده خروج باز آلدرين (Buzz Aldrinl) از «LM» و آغاز حركت وي به سمت پايين،‌ يعني پايين آمدن از نردبان و قرار گرفتن بر روي ماه است. دوربيني كه يك يا دو دقيقه پيش از فرود نيل فيلمبرداري كرده، كجاست و چرا در اين عكس ديده نمي‌شود؟
    از اینجا :
    کد:
    اینو به هر کسی که یکبار تو عمرش عکاسی نجومی کرده. نشون بدید.
    عكس «M»: اين عكس، آلدرين را در حال پايين آمدن از نردبان در عمليات آپولو 11 نشان مي‌دهد. او در سايه بزرگ ايجاد شده توسط «LM» قرار دارد و با توجه به نبود جو و مولكول‌هاي هوا در ماه، ما نبايد قادر به ديدن وي باشيم.
    یا اینو به هر کس که سواد در حد دبیرستان داره و فیزیکش رو هم تکماده نکرده . خودتون هم میتونید راحت آزمایش کنید.
    شکاکین اولیه سواد نداشتن.

انفجارهاي خورشيدي به جدار سطحي سفينه‌هاي فضايي و همچنين به سيستم شارژ و دشارژ آنها صدمه وارد مي‌آورد.
    این جمله شما تمام تاریخ فضانوردی رو زیر سوال برد. تمام فضاپیما ها مثل وایکینگ و مارینر و گالیله و ویه‌جر و کاسینی و پایونیر . همه و همه دروغن. همه کشور های دارای تکنولوژی فضایی هم دروغ میگن . امریکا شوروی چین ایتالیا ژاپن. چون همه فضاپیماهاشون باید تحت تاثیر انفجار ها خورشیدی نابود میشدن.
    درباره کمربند وان آلن من خدمت شما بگم سطح خطرات بسیار بسیار بیشتره. مثلا اگر در زمانی که فضانوردان در ماه بودن انفجار خورشیدی اتفاق میوفتاد جند تا جنازه زیبا برای همیشه رو ماه میموندن ( فاسد نمیشدن). فضانوردی رشته جذابی نیست . جونت رو میزاری کف دستت و میری فضا.
    خطر زیاده . و برای دفع هر خطری راهی وجود داره.

و دیگه اینکه بر طبق شنیده ها ناسا پروژه ای رو در سال 2004 آغاز کرده و قصد داره سال 2019 به ماه بره (انسان منظورمه) خواب در حالی که آپولو 11 چیزی در حدود 40 سال پیش پروژش ازآپلو 1 تا 11 فقط فکر کنم 2 سال و اندی طول کشید .تازه امکانات اون زمان با الان قابل مقایسست؟ اون وقت الان ناسا انقدر زمان میخواد ؟ از 2004 تا 2019 .. چه خبره این همه سال
    جواب اینو دادم.
    اولا پروژه اپولو دنباله پروژه های قبلیش بوده. مثل رنجر و جمینی. 2 ساله نبوده . ناسا زمان پروژه رو اعلام کرده. معنیش این نیست که از الان تا اون موقع میخوان موشکش رو بسازن. این یک زمانبندی و برنامه کاریه. به غیر از ماه کلی پروژه دیگه هم هست. همین.
    Last edited by Babak; 01-08-2009 at 14:58.

5. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظر شما بشر در سال 1969 اونقدر توان علمی داشت به کره ماه بره ؟
    در دنیایی که رقابت فاکتور اساسی برای بقاست در اکثر اوقات دستاوردهای بزرگ علمی و دانش پیشرفته تا سالها توسط کشوری که بهش دست پیدا کرده مخفی نگه داشته میشه و تنها زمانی برای مصارف عموم به بشریت عرضه میشه که قابلیت های قبلی خودش رو از دست داده باشه و دانشی جدیدتر جای اون رو گرفته باشه یا اینکه انگیزه های مادی و صنعتی این دانش به مراتب بالاتر از سود حاصل از مخفی نگه داشتنش باشه.

به عنوان مثال بعد از اختراع باتری های لیتیومی کاربرد اونها در تجهیزات جاسوسی که نیاز به اندازه و وزن کمی داشتند منحصر بود و حداقل 10 سال طول کشید تا به عنوان یک محصول تجاری و صنعتی از لیست اسرار نظامی خارج شد تا به بازار مصرف عرضه شود.

ما به درستی نمیدونیم که در سال 1969 امریکا چه دستاوردهایی داشته ولی مطعنآ دانش اونها در سال 69 بالاتر از سطح دانش عمومی روز بوده.

جالبه بدونید که میگن در امریکا سازمانی وجود که به طور غیر مستقیم به پایان نامه های دانشجویان علوم فنی و مهندسی دسترسی داره و وظیفه این سازمان به این صورت تبیین شده که پایان نامه های دانشجویی رو به لحاظ میزان کاربرد در علوم نظامی و دانش پیشرفته طبقه بندی میکنه و پایان نامه هایی که درجه فوق سری دریافت کنند از لیست خارج شده و از ارائه اونها به مجامع علمی خودداری میشه و شخص دانشجو نیز توسط سازمان های ذیربط جذب خواهد شد!

7. 3 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببینید دوستان منظور من استدلالی است که کلیشه ای نباشه ... چون مطمئنا همه شما انتقادهای دانشمندان رو خوندید و نیاز نیست با هم دوباره این حرفها رو مرور کنیم .. حالا با تمام این تفاسیر نه من و نه شما نمیتونیم با اطمینان بگیم این موضوع حقیقت داره ... بنده به شخصه تا سال 2019 اگر عمری باشه منتظر میمونم .خلاصش خدا میدونه حقیقت چیه

حالا الان چیزی که توجه من رو جذب کرده ایستگاه بین المللی فضایی هستش که تمام فکر و ذکر ناسا و سازمان فضایی روسیه رو به خودش مشغول کرده .. کشوری مثل مکزیک توش فعالیت داره اما متاسفانه کشور ایران با این همه سابقه و این همه نابغه !هی چی بگیم که دردمون زیاده

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در دنیایی که رقابت فاکتور اساسی برای بقاست در اکثر اوقات دستاوردهای بزرگ علمی و دانش پیشرفته تا سالها توسط کشوری که بهش دست پیدا کرده مخفی نگه داشته میشه و تنها زمانی برای مصارف عموم به بشریت عرضه میشه که قابلیت های قبلی خودش رو از دست داده باشه و دانشی جدیدتر جای اون رو گرفته باشه یا اینکه انگیزه های مادی و صنعتی این دانش به مراتب بالاتر از سود حاصل از مخفی نگه داشتنش باشه.

به عنوان مثال بعد از اختراع باتری های لیتیومی کاربرد اونها در تجهیزات جاسوسی که نیاز به اندازه و وزن کمی داشتند منحصر بود و حداقل 10 سال طول کشید تا به عنوان یک محصول تجاری و صنعتی از لیست اسرار نظامی خارج شد تا به بازار مصرف عرضه شود.

ما به درستی نمیدونیم که در سال 1969 امریکا چه دستاوردهایی داشته ولی مطعنآ دانش اونها در سال 69 بالاتر از سطح دانش عمومی روز بوده.

جالبه بدونید که میگن در امریکا سازمانی وجود که به طور غیر مستقیم به پایان نامه های دانشجویان علوم فنی و مهندسی دسترسی داره و وظیفه این سازمان به این صورت تبیین شده که پایان نامه های دانشجویی رو به لحاظ میزان کاربرد در علوم نظامی و دانش پیشرفته طبقه بندی میکنه و پایان نامه هایی که درجه فوق سری دریافت کنند از لیست خارج شده و از ارائه اونها به مجامع علمی خودداری میشه و شخص دانشجو نیز توسط سازمان های ذیربط جذب خواهد شد!
    در حالی که پنهان کردن تکنولوژی کاملا صحیح ( و منطقی) به نظر میرسه، این نکته فراموش نشه که با همون امکانات غیر مخفی و موجود در اواخر دهه 60 هم امکان سفر به ماه وجود داشت.

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در سال 2004 مریخ نورد " روح " ( Mars Spirit Rover ) یک تصویر " زاویه گسترده " یا پانوراما از سطح مریخ ارسال کرد , که به اعتقاد بنده و خیلی های دیگه , یکی از سوتی(!) های ناسا بشمار می رفت :

سمت چپ تصویر , پیکره ای باستانی دیده میشه:

اون رو از نزدیک می بینیم:

در نقطه ای دیگر , چیزی شبیه " سنگواره " می بینیم(با صخره های اطراف کاملا متفاوت هست):

در جای دیگر در همین تصویر , صخره ای رو می بینیم که روی اون نمیشه شکستگی طبیعی اسم گذاشت ; و مانند یک " حجاری ناقص " هست:

باز در نقطه دیگر شیئی غیر عادی دیده میشه ; که به باور خیلی ها , فلزی هست:

و بالاخره در منتهی الیه سمت راست منطقه ای هست که در اون ساختاری شبیه فونداسیون یا " پی " - نظیر پی هایی که از خرابه ای باستانی باقی میمونه - دیده میشه:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

چون جای این تصاویر در این تاپیک خالی بود , اونها رو آوردم.
    خواهشم از همه عزیزان این هست که فقط به تکذیب یا تایید اون نپردازن ; هرچیزی که در حواشی این موضوع بفکر خودشون میرسه رو ذکر کنن ; تا این تالار از حالتی شبیه به جلسه دادگاه(!) خارج بشه.
    ممنونم.

Last edited by Avalon1; 17-07-2010 at 02:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

آقایون
    میشه لطفا برام یه دلیل گنده بیارین که موجودات فضایی واقعا وجود دارن

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

آقایون
    میشه لطفا برام یه دلیل گنده بیارین که موجودات فضایی واقعا وجود دارن
    شما هم یک دلیل بزرگ بیار که وجود ندارند.
    در اصل این موضوع هم تایید میشه و هم تکذیب به دلایلی خاص

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •