سلام میشه راهنمایی کنید من توی آپارتمان زندگی میکنم توی یک پنت هوس.خیلی گل و گیاه باغچه ای رو دوست دارم اما چون مستاجر هیتم نمتونم گل کاری کنم آیا میشه گل هایی مثل رز رو توی جعبه های پلاستیکی میوه کاشت که من هم بی بهره از باغچه نباشم؟![]()
سلام میشه راهنمایی کنید من توی آپارتمان زندگی میکنم توی یک پنت هوس.خیلی گل و گیاه باغچه ای رو دوست دارم اما چون مستاجر هیتم نمتونم گل کاری کنم آیا میشه گل هایی مثل رز رو توی جعبه های پلاستیکی میوه کاشت که من هم بی بهره از باغچه نباشم؟![]()
با نام خدا و سلام.
دوستان من تو باعچه خونمون 4 تا سرو کاشتم که بعد از 3ماه شرع کردن به خشک شدن از نوک درخت مشکل از کجاست چی کار باید بکنم
دوستان یه نکته دیگه رو هم بگم که این سرو های باعچه من کلی دونه های سفید روشه که نمی دونم بهش شته میگن یا شفته . خودم احتمال خشک شدن را از همونا میدونم
خیلی خیلی سپاس گذارم اگه جواب سوالم را بدهید
اگه میشه ازون دونه های سفید یه عکس بذارین. بعد نوع خاکی که توش کشت کردین چجوری بود؟ کدوم شهر با چه اب و هوایی؟ اگه بتونم جوابشو پیدا میکنم و بهتون اطلاع میدم.![]()
سلام دوست من
رز رو نمیشه تو خونه نگه داشت چون طالب هوای خنک و نور زیاده شما بهتره دنبال گلهایی باشین که نور کم و خشکی رو تحمل میکنه مثل خیلی از گلهای آپارتمانی مثل سانسه وریا ،پوتوس، هیپوستس، فیلودندرون، سینگونیوم و... بکارین ، نگهداری کاکتوسهام تو خونه خوب جواب میده گلهای کامتوسم خیلی قشنگه هر چند دوام گل اکثر کاکتوس ها فقط یه روزه ولی تو.خونه راحت میشه نگهشون داشت![]()
با سلام .دو تا سوال دارم
1. درخت گيلاسمون خيلي زياد شيره از تنش ميزنه بيرون . آيا دليل بر بيماريه؟
2. پوست تنش در خيلي جاها حالت خشكي و ترك خوردن داره . علتش چيه؟
3. اگر دور يك درخت رو با يك سيم محكم ببنديم طوريكه دقيقا سيم مثل يك حلقه برنده عمل كرده و پوست درخت رو برداره چه بلايي سر درخت مياد .؟
آيا باعث مرگ درخت خواهد شد؟ چون ميگن ظاهرا تمام غذارساني از طريق پوست انجام ميشه
من گیاه مرزه کاشتم , حالا که بزرگ شدن روشون ( روی برگشون) سفید سفید شده, علتش چیه؟ چیکارشون کنم؟ خوردنشون ایرادی نداره؟
سلام . اگر ردهاي سفيد رنگي هست كه روي ريحان و ساير سبزيجات ميبينم مربوط ميشه به ردپا!
اونم رد پاي ليسه هاي لعنتي كه خدا نسلشون رو برداره![]()
لیسه چی باشه؟ بعد خوردنش اشکالی نداره؟
ليسه !
خدا ريششون رو از روي كره زمين برداره !
باغچه خونمون پره از اين حلزوناي بدون صدف ...
هر چي سبزي كاشته بوديم رو از ريشه كنديم انداختيم دور .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)