سلام
برنامه آنتی ویروس توپ برای گوشی 5700 می خواستم. از دوستان ممنون میشم کسی کمک کنه .
سلام
برنامه آنتی ویروس توپ برای گوشی 5700 می خواستم. از دوستان ممنون میشم کسی کمک کنه .
شرمنده یادم رفت ویرایش رابنیویسم
Last edited by 9228reza; 04-01-2008 at 13:14.
خب این چیه اونوقت؟ عزیز من تو کل این انجمن یه پست مثل مال خودت میبینی که الکی پست میزنی؟!!
این برنامه رو خودم آپ کردم لینک هم چک شد سالمه دوباره سعی کن وقتی صفحه لود شد روی (If your download doesn't start momentarily, click here to try again.) کلیک کن.
اگه برای استادان عزیز امکان داره برنامه خیلی خوبه Fexploler که بتوان برروی ان73 موزیکال نصبش کرد را در سایت قرار دهند
من قبلا ان70 موزیکال داشتم و این برنامه را به راحتی اجرا میکردم حالا که ان 73 خریدم چون symbian آن 9.1 برنامشو پیدا نکردم
لطفا کمک کنید
سلام و خسته نباشيد من هر فايلي رو كه مي خوام دانلود كنم يه فايلي به نام Attechment.php رو دانلود مي كنه . لطفا مشكل مرا حل كنيد ........
برنامه مدیریت فایل برای گوشی های سری OS9. این برنامه Cr@ck شده هست ولی برای استفاده از اون باید اونو Sign كنيد.
رامينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
rahnemoun جان خیلی ممنون از راهنمایی ولینک دانلودی که قرار دادی فقط من یک مشگلی که دارم نمیدونم به کدام آدرس باید برم تا بتوانم برنامه را Sign کنم در این زمینه هم اگه برات امکانش هست یک توضیحی میدی
ممنون
براي Sign کردن برنامه ها شما احتياج به فايل CER داريد که نحوه بدست آوردن اين فايل رو بصورت تصويري تهيه کردم که مي تونيد از لينک مقابل اونو ببينيد:براي استفاده از راهنماي بالا، احتياج به برنامه اي داريد که اونو مي تونيد از لينک اپايين دريافت کنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دريافت فايل CER با استفاده از برنامه SgnSis که لينک اونو در پايين براتون ميذارم، مي تونيد هر فايلي رو که خواستيد، Sign کنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا اگه تهيه فايل CER براتون مشکل بود، خيلي از دوستان در اينجا هستند که مي تونند زحمت اينکار رو براتون بکشند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رامين![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)