بازی از لحاظ موتور گرافیکی بسیار قوی هست و روی گرافیک های ضعیف هم تا حدودی خوب اجرا می شود.
بازی از لحاظ موتور گرافیکی بسیار قوی هست و روی گرافیک های ضعیف هم تا حدودی خوب اجرا می شود.
سلام دوستان چند روزه پیش پیشه یه مغازه فروشی رفتم گفتم یه بازی مثل سبک col4 ده به من بد گفت بازی battle for the pcifit همون col خودمونه ولی یه خورده عوض شده من بازی رو نگرفتم تا بیام از شما ها بپورسم آیا حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نام خدا
سلام..من بالاخره بعد از هفته اي 3 ساعت بازي كردن تمومش كردم......همه بحث هاي سياسي در مورد اين بازي به كنار... خود بازي آخررررررررررررررررررررررر ررررررررررررش بود ..خيلي با حال بود . رو حمون به پرواز در اومد.
ايووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووول![]()
دوستان با توجه به نقشه ها میبینم که بمب دقیقا در مرز یعنی منطقه صفر ترکیده وشاید هم یه قدم داخل ایران)
دوست عزیز اون ورژن ساختگی هست . یعنی مال شرکت سازنده نیست .سلام دوستان چند روزه پیش پیشه یه مغازه فروشی رفتم گفتم یه بازی مثل سبک col4 ده به من بد گفت بازی battle for the pcifit همون col خودمونه ولی یه خورده عوض شده من بازی رو نگرفتم تا بیام از شما ها بپورسم آیا حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا هم مشکلاتی دارند !
من که اسمش رو تاحالا نشنیدم ولی اگه از من میشنوی نخر .
اين سيستم منه
vga: xfx7100 geforce
cpu: dual core 4500
ram 1gig
بازي گير مي كنه يعني روونه ولي يه دفعه چند ثانيه بازي مي ايسته
اشكال از چيه؟
سلام حال و احوال همگی
من مجتبی هستم خواهش می کنم هر کی multi call of duty4 داره واسم بفرسته ممنونتون می شم چون می خوام شبکه بازی کنم باهاش
رو چه DETAIL یی این مشکل رو داری ؟؟
سلام من call of duty 4 تا مرحله سوم رفتم واونجا که رفیقم روآزاد میکنم بعد از اون تو loading این fastfile for zone 'armada' appears corrupt or unreadable (code 107.)اروور رومیده واز بازی خارح میشه
لطفا کمک کنی
منظورت رو متوجه نميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)