كسي راه حلي نداره؟
كسي راه حلي نداره؟
سلام
من مشکلی نداشتم و تونستم لود کنم و اتفاقا فونت بد رنگی هم داشت
برای خاطر جمعی زیرنویس رو با همون subresync باز کنید بعد دوباره save as با یک اسم کوتاه تر بکنید و ببینید حالا باز میشه با برنامه یا خیر .
عجيبه ! براي من ارور ميده و ميگه زيرنويس اعتبار نداره!
دوباره هم با نام ديگه اي سيو كردم فرقي نكرد
هم با Subtitle Workshop و هم با SubtitleCreator
محتوای مخفی: عكس ارور
فقطم اين زيرنويس نيست
چندين زيرنويس رو ارور ميده و ميگه فونتش نامعتبره
من كه خيلي گيج شدم
سلام دوستان
من با زیرنویس دو تا از فیلم هام مشکل دارم . لطفا یکی برای رضای خدا هم که شده ! یه کمکی بکنه ...
این فایلی که آپلود کردم براتون زیرنویس فیلم های Gomorra و A Beautiful Mind داخلش هست .
توی فولدر Gomorra دو تا زیرنویس هست یک زیرنویس SRT که انگلیش هست و یکی هم Sub/Idx که فارسی هست . من می خوام شما لطف کنید و اون زیر نویس Sub رو از لحاظ زمانی با اون زیرنویس انگلیش یکی کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی فولدر A Beautiful Mind یک زیرنویس فارسی SRT هستش که توی SW باز نمیشه که بخوام با فیلم هماهنگش کنم ! میگه یک زیرنویس بی اعتبار است ! اینم بی زحمت ببینید مشکلش چی هست و چرا اینجوری میشه !؟
از قبل از کمک شما دوستان عزیز سپاسگذارم !
سلام دوستان من ساب تایتل فیلم jackie brown رو از farsisubtitle گرفتم اما کار نمیکنه، وقتی هم بازش میکنم اجق وجقه!
codec هم رو عوض کردم اما باز نشد . لطفا کمک کنید ....
توی فولدر A Beautiful Mind یک زیرنویس فارسی SRT هستش که توی SW باز نمیشه که بخوام با فیلم هماهنگش کنم ! میگه یک زیرنویس بی اعتبار است ! اینم بی زحمت ببینید مشکلش چی هست و چرا اینجوری میشه !؟
از قبل از کمک شما دوستان عزیز سپاسگذارم !
من هم تقريبا چنين مشكلي دارم
خيلي از زيرنويس هام باز نميشه و ميگه نامعتبره البته زيرنويس هاي ساب ايديكس كه با سابتيتل كريتور باز نميشه!!!
راستي من زيرنويس A Beautiful Mind رو هماهنگ كردم يا دي وي دي ريپ
ببين به فيلمت ميخوره يا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadirani; 13-12-2009 at 23:42.
سلام
اول از همه عزیز من پیغام شما رو به کل یادم رفته بود.
دوم : برای زیرنویس Srt محتویاتش رو توی یک فایل تکست جدید بریزین و سیو کنید
برای اون یکی دیگه هم خیلی راحت آموزش پست اول هست تنظیم زیرنویس ساب با استفاده از زیرنویس انگلیسی مچ با فیلم .
سلام
تا جایی که من یادم میاد زیرنویس این فیلم به صورت ساب آیدیکس هست چیش رو میخواین باز کنید ؟ فونتش به صورت گرافیکی هست
کا ام پلیر رو نصب کنید زیرنویس رو روی فیلم با alt + o لود کنید همین.
اقا کامپایلر چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
من با media player ckassic کار کردم، همه sub/idx ها رو جواب میداد اما این یکی ... ؟
ممنون
Last edited by amiva; 14-12-2009 at 01:18.
با سلام
میخاستم بدونم چطور میشه کاری کرد که زیرنویس نمایش داده نشه
سسلام
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس ممکن چند زبانه باشه توی هر پلیری که استفاده میکنید دنبال گزینه های مربوط به سابتایتل بگردید و از قسمت زبان زبان فارسی رو انتخاب کنید
سلام
گزینه ی نشان دادن زیرنویس رو غیرفعال کنید
در Km Player با زدن کلید های ترکیبی آلت + ایکس امکان پذیر هست
+
راه حل بهتر زیرنویس رو اصلا لود نکید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)