بابا مشكل من هنوز پا بر جاست!!!!!
تا حالا 10 بار توي جاهاي مختلف نصب كردم ولي باز حرفه خودشو ميزنه.
ميشه يكي بگه وقتي general يك رو نصب ميكنه دقيقا توي چه آدرسي نصب ميشه؟
يعني فايل generals.exe دقيقا توي چه آدرسي وجود داره؟
باتشكر
بابا مشكل من هنوز پا بر جاست!!!!!
تا حالا 10 بار توي جاهاي مختلف نصب كردم ولي باز حرفه خودشو ميزنه.
ميشه يكي بگه وقتي general يك رو نصب ميكنه دقيقا توي چه آدرسي نصب ميشه؟
يعني فايل generals.exe دقيقا توي چه آدرسي وجود داره؟
باتشكر
و پست شما هم اصلا اسپم نیستش![]()
میشه بگی کجا اسپم دادم .؟؟؟؟ اسپم یعنی پیام دادن پشت سر همو پست شما هم اصلا اسپم نیستش![]()
سلام.
اقا پس این مد ایران چی شد ......همه رو سر کار گذاشتید؟![]()
این ایمیل من :gholam_hossein_nk@yahoo.com رلستی من زیاد آپ کردن بلد نیستم میشه یه آموزش بذاری؟اگه زحمتی نیست؟"
سلا م به عکس تو جه کن تعداد فایل و همه چیز هست:
البته ببخشید الان یا دم افتا د به تعداد فایل ها اهمیت نده چون من یک مد در یا ی رو ی جنر ال یک نصب کردم احتما لا مال شما کمتره ....
این جنر ال یک من هم مثل مال شما دو بله است و بر ای هر بار نصب این مشکل شما رو دارم ولی من به این طر یق حلش کردم ...
سلا م
دعوتنامه پر شین گیگ برات فر ستا دم طریقه آپلود سادست فقط به عکس دقت کن :
طر یقه آپلود از پرشین گیگ:
به تر تیب شماره ها دقت کن:
سلا م
دوست من اصلا هم سر کار نیستید و مطمئن باشید من اینقدر بی کار نیستم تا شما رو سر کار بذار م
به همتون قول می دم یکی از بهتر ن و خاطره انگیز ترین مد های باشه که تا حالا بر ای این بازی سا خته شده
به زودی ....دیگه داره واقعا تمام می شه ....![]()
Last edited by ufo-alien; 01-10-2009 at 01:40.
سلام ufo-alien. میشه وقتی کار مودها تموم شد آموزش ساخت یک مود هم بدی؟
اقا دقیقا یه جواب درست بدید کی مد ایران ساخته میشه ؟ من از دو سال پیش که عضو این فروم بودم قرار بود ساخته بشه ولظ ظاهرا ...... و.....
اقا پس این آموزشا برای هک جنرال چی شد؟راستی یه سوال دیگه مود ایران واسه دانلود میذارید یا برای خرید؟
سلا م
بار ها گفتم من قصدسر کار گذاشتن و بد قولی نیستم دو ستان بازی تقر یبا تمو م شده و به زودی طر یقه تهیشو می گم احتما لا به دلیل اینکه حجم بازی نزدیک به 1.3 گیگا بایت شده و دلیلش هم اینکه باز یقابلیتهای آپدیت فر اوانی داره یعنی اینکه شما به راحتی می تونید با سایتی که بعدا معرفی می کنم در ار تبا ط با شید و با کمترین حجم دانلود تعقییر ات دلخواه تون رو به بازی بدید ....و ضمنا من قصد دارم تا داستان بازی رو هم تعقییر بدم که مقدمات این کار انجام شده و شما با داشتن این مد همنطور که گفتم به راحتی با در یافت فایل های کم حجم که بعدا طرز تهیشو بهتون می گنم داستان بازی رو هم تعقییر بدید ...کار بازی 98% تمام شده است و تمام کار ها شده ....
و ضمنا دو ستانی که اینقدر عجله دارند ببینید دوستان عزیز این پک استار تش تقر یبا 50 روز که خورده با این حجم ! من روی این پک شب و روز دارم کار می کنم باور تون نمیشه من روز ی 16 ساعت هم شده البته مفید ...وگر نه تا بیست سا عت هم داشتم .....
پس می بینید که نه سر کارید و نه من قصد کم کاری دارم دو ستانی هم که می خواهند فشار کار و یا سختی کار رو درک کنند خواهش می کنم یک تانک یا هواپیمای جدید طر احی کنید و به بازی اضا فه کنید یا حداقل یک قابلیت جدید بر ای بازی تعر یف کنید تا ببینید چه کار پر دردسر و وقتگیر یه ...
البته و صد البته حق با شماست که بی صبری کنید چون مدت آغاز این تایپیک خیلی زیاده ومن هم سر همین موضوع قصد شر و ع این کار رو کردم ....
در مورد طرز تهیه بازی همنطور که گفتم چون حجمش زیا دشده و اکثر دو ستان دیا لا پیند و من خودم هم بر ای آپلود همچین حجمی مشکل فر اوان دارم به احتمال خیلی قوی به صور ت دی وی دی خد مت دو ستان ار ائه میشه ایم امید وارم با بازی کردن با او ن لذت ببر ید .........
تار یخ نها ئی انتشار بازی هم انشا ءالله به زودی می گم چون یک مورد ی هست که در تا ریخ انتشار بسیار تعین کنندست ....
Last edited by ufo-alien; 01-10-2009 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)