ذوست عزیز این کارت واقعا بی مضه بود!مثلا این همه صفحه رو پر کردی که چی بگی؟؟ تو 2 کلوم خلاصه میکردی هم میشد!
![]()
ذوست عزیز این کارت واقعا بی مضه بود!مثلا این همه صفحه رو پر کردی که چی بگی؟؟ تو 2 کلوم خلاصه میکردی هم میشد!
![]()
تائيد ميشه
در ضمن اين log هيچ چيزي رو ثابت نميكنه چون شما هر مسيري ايجاد كني اين برنامه اون مسير رو خودش ايجاد ميكنه و بهد فايلها رو توش آپلود ميكنه.اگه خودتم از اين روش استفاده كني مطمئن باش درايو صدات عوض نشده همون درايو اورجينال خود گوشي هست.
اصلا يه چيز منتقي بهت بگم تا قبول كني
درايو صدا و دوربين تو يه مسير قرار دارند فقط تو پوشه آخر با هم فرق دارند ولي شما براي درايو دوربين پوشه FS رو ايجاد نميكني ولي براي درايو صدا اين پوشه رو ايجاد ميكني!
فقط اين بگم سخت در اشتباهي حالا بازم باور نكن
يه چيز ديگم هست شما يه نگاه به log اي كه گذاشتي بنداز توش نوشته make Directory يعني اصلا همچين فوادري وجود نداشته و برنامه داره اين فولدر رو ميسازه!
آموزش تصویری خیلی خوب بود حالا فقط مشکلم اینه که هی گوشیم وسط کار xs روشن میشه.
منظور شما این که نمی شه به این روش اعتماد کرد .خوب شما که خیلی حرفه ای هستید این روش رو با رفع اشکال اگر مشکلی نیست توی تاپیک بذارید تا ما ها که سریالمون چنج شده است تو با روش قبلی به جایی نرسیدیم .شاید فرجی در حالمون بیشه.
با تشکر
دقـــیــــــــــقــــــــ ا درســــــــتـــــــــــه
خودتون یه نگاه به لینک های زیر بندازید بعد قضاوت کنید
ببینید مسیر درایور صدا رو چطوری معرفی کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميگم در اشتباهي![]()
اصلا ربطي به اعتماد و اينجو چيزا نداره !
آموزش كه دوستمون زحمتشو كشيدن خيلي خوبه ولي مسيري كه براي درايو صدا تعريف كردن اشتباه هست مسير درستشم تو پستهاي قبلي گفتم.
با فار هکش کن ...نهایتا سریال گوشیت میپره ... با 5 تومن یه سریال دیگه میزارن روش بدون پاک کردن FS
حالشو ببر
آقا شما درست می گفتید ولی باور کنید همونطور که گفتم و لینک هایی که تو پست بالای گذاشتم باعث شد این طوری قضاوت کنم در ضمن از شما ممنونم که فایل آموزش رو بررسی کردید و الا همون طور تا ثریا می رفت دیوار کج
لینک آموزش رو فعلا حذف کردم انشاء ا... پس از ادیت دوباره آپلودش میکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)