روزبه جان متاسفانه این بازی باگ گرافیکی زیادی داره !
مثلا من خودم یه دشمنی رو کشتم سرش رفته بود زیره زمین ! پاهاش توی هوا !!!!!!
مشکلات که زیاد داره .
امیدواریم در شماره ی بعدی جبران بشه ( STALKER : Clean Sky )
موفق باشید ...
روزبه جان متاسفانه این بازی باگ گرافیکی زیادی داره !
مثلا من خودم یه دشمنی رو کشتم سرش رفته بود زیره زمین ! پاهاش توی هوا !!!!!!
مشکلات که زیاد داره .
امیدواریم در شماره ی بعدی جبران بشه ( STALKER : Clean Sky )
موفق باشید ...
سلام دوست من
مشكل گرافيك داشت بازي ولي اونقدر زيادددددد كه شما مي گوييد
تازه اپديت ها زيادي براي بازي امده است شايد هم در همين پچ 1.5 برطرف شده باشد
من خودم پچ 1.5 رو نصب كردم يك خورد خوب شد بود
مد ها زيادي امد
تمام مد ها و پچ ها (90%) در اين قسمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش خردیم...پر از مشکل و باگ هست...
الان شرکتی چیزی این پازی رو داده که این پچ ها و اصلاحات روش اعمال شده باشه...من توی لینکی که دوستمون این بالا گذاشته بود رفتم کپ کردم این قد پچ دیدم...شرکتی نیست ؟؟
نسخه ای که من خریدم با اینکه از اولین ها بود بدون باگ بود من که اول تا آخر بازی مشکلی بر نخوردم تازه بازی mostwanted هم به همراهش تویه 1 dvd بود !!!
البته تبلیغ ممنوعه ولی چون بربچه ها یکم سردر گم هستن میگم من از metall earthگرفتم
سلام دوست من حق با شماست
اين بازي خيلي پچ داره اصلحه هاي جديد گرافيك بهتر شد ه نمي خيلي خيلي پچ داره
من كه خودم اين همه پچ نديم تازه هر چند وقت يك بار دوباره بهش اضافه مي شه نه تنها استالكر بلكه بازي هاي ديگه مثل call of dutty يا بازي ها ديگه پچ بهشون اضافه مي شه
![]()
تا حالا کسی هست همشونو دانلود کرده باشه.در اخر ما کدوم شرکتو بگیریم که سالم باشه؟
من بازی رو تموم کردم مثل اکثر بچه ها هم بجایی رسیدم که آرزوی پول دار شدن رو کرد .
مشکلاتی که توی بازی من بود اینها بود :
اکثر جاها تصاویر روشن نبود و برای دیدن رنگهای اصلی باید چراغ قوه رو روشن میکردم .
در بعضی مواقع دشمنها با صدای تیر هم متوجه من نمی شدند و خیلی راحت از پشت می کشتمشون .
گرافیکش هم که بعضی مشکلات رو داشت مثل غیب شدن جسدها در بعضی مواقع .
میخوام ببینم شما هم این مشکلات رو داشتید ؟
من اون patch fload32 رو نصب کردم اما تغییری ایجاد نشد یعنی تصویر روشن نشد .
ضمنا در این سایت برای گرفتن patch ورژن های مختلفی از بازی اعلام شده مثل usa یا uero یا جاهای دیگه از کجا ببفهمیم بازی ما جزو کدوم یکیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
من اين پكيج رو نصب كردم و تغيير ايجاد نشود
در مورد پچ هاي موحود در اين قسمت يك سري پچ ها وسايل رو بهش اضافه مي كنه مثلان بهش يك دستگا اضافه شده بود كه بهاش مي وشد اصلحه رو تعميير كرد يا اضافه شدن اصلحه ها جديد وچند وقت پيش يك اپديت داده بود بيرون كه باعث مي شود گرافيكش بهتر بشه اين اپديت 254 مگا بايت بود همچين چيزي بود عكساشم گزاشت بود بعد از تغيير اگر اين رو بتوني دانلواد كنيد فكر كنم تغييرات زياد پيدا كنه بازي
چند وقت پيش هم يك گيتار جديد درست كرده بودن 17 مگا بايت بود اصلحه ها جديد يك يوزي بهش اضافه شده بود كه تير هاي كلت بهش مي خورد جالب بود فكر كنم كلان تمام اصلحه هاي بازي به هرنوع اپديت بشه حدود 40 تا 50 اصلحه خيلي زياد اصحله بازي
در مورد اين اپديت 256 مگا بايت در اين پست برو
راستي دوست من پكيج 1.5 استالكر هم هست شايد مشكل شما رو بتونه حل كن 33 مگا بايت(نسخه جهانيش) استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در همون سايت كه بالا خدمتون دادم هم هست در قسمت patch
آقا این رو از youtube دانلود کنید :
تمام پایان های ممکن بازی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم دارم دانلود می کنم باید جالب باشه !!!!
لازم نیست دوست عزیز فیلم پایان بازی ها تویه خود پوشه بازی که نسب کردی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)