مصطفی جان من چند وقتی بود که نبودم ، میشه لینک دانلود برنامه بالا رو برای من بزارید ؟
مصطفی جان من چند وقتی بود که نبودم ، میشه لینک دانلود برنامه بالا رو برای من بزارید ؟
یعنی لینک دانلود مستقیم با قابلیت ریزومه میده ؟؟؟؟؟به نظر من 420مگ بهتره چون دعوت نامه هم نمیخواد سرعتشم خوبه به داش مصطفی هم قبلا گفتم.خودمم یکی دارم.
محمد جان 2 صفحه قبل لینکش گذاشته شده
یه سایت خودم گیر اوردم محشر
سایزهای مختلف رو میتونید انتخاب کنید...3تا 3تا هم میتونید اپ کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستان تا الان به لایوت ما کمتر توجه کردیم....هر کی هر چی داره رو کنه....طرفدارم کم نداره...مخصوصا اون خاصیتش که ir_tci رو حذف میکنه رو خیلی ها میپسندن
منم خودم یه چند تایی دارم با خاصیت های مختلف...تو اولین فرصت میگذارم
شاد باشید![]()
ممنون مصطفی جان دانلودش کردم (ورژن 1.3)
ولی ببین که دنیا چقدر کوچیکه ...
فاصله مصطفی خان با مصطفی جان همش تو یک نقطه هست !
ایول کارت خیلی گرفته و عالی شده تبریک میگم اینو خوب اومدی منم باlayout خیلی حال میکنم مخصوصا تو مایه های حذف(حالا هرچی)
سلام
بعد از flash یکی از مشکلات گوشیم اینه که دکمه میانبرش کار نمیکنه و وقتی میزنم میگ
connection failure.check settings.if problem persists,please content your operator for support
میشه بگین مشکل از کجا هست ؟ لطفا کمک کنید.تازه شکل که تو sms هم هست تغییر کرده من همون قبلی هارو میخوام. تو رو خدا کمک کنید. اشکال از فایل های flash بوده؟ میشه سریع کمک کنید میخوام مثل قبل بشه مخصوصا دکمه میانبرش که کار نمیکنه و اون پیغام رو میده.
سلام به همه
آقا من اینو دانلود کردم
SETool2lite رو هم دانلود کردم
آموزش هاتونم تقریبا دیدم
اما اصلا نمیدونم این اسکین ها رو چیکار کنم
یکی بگه چیکارش کنم که بریزم تو گوشی
در ضمن یه سوال:
من همه اینها رو میتونم بریزم و تو گوشی قابل انتخاب باشه؟
یا یکی فقط میشه ریهت و به جای اسکین الانش نشون میده؟
و اگه به جای اسکین دیفالت نشون بده بعدا میشه دیفالت رو برگردوند؟
اینم مشخصات گوشیم :
DBID: db2020
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
Phone: W850
Firmware: R1ED001
ممنون
سلام
من یه layout میزارم خودم امتحان نکردم چون خوشم نمیاد tci حذف بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پیغام خصوصی بهت گفته بودم مثله اینکه نخونده حذفش کردی.دیگه تقصر من نبود.
این قانون تو چیزای دیگه هست ولی تو اسکین پلیر گوشی نه.چون هر گوشی پلیر از ساختار جداگانه ای ساخته شده.مثلا اسکین k750 ممکنه از 3تا عکس ولی w800 از 5 تا عکس تشکیل شده باشه.به همین خاطر چندتا فایل کم یا زیاد به گوشی آپلود میشه.
Last edited by vodka; 17-09-2007 at 13:31.
آره لینک مستقیم میدهولی ریزومه یعنی چی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)