سلام
واسه سوال اول من هم سه بعدی ریختم اجرا نشد ولی فکر نکنم قابلیتشو نداشته باشه چون همون بازی های اورجینال گوشی فکر کنم یکی شون سه بعدی البته اگه اشتباه نکنم
2- اطلاعی ندارم صبر کن دوستان دیگه هم بیان نظر بدن زیاد عجله نکن
سلام
واسه سوال اول من هم سه بعدی ریختم اجرا نشد ولی فکر نکنم قابلیتشو نداشته باشه چون همون بازی های اورجینال گوشی فکر کنم یکی شون سه بعدی البته اگه اشتباه نکنم
2- اطلاعی ندارم صبر کن دوستان دیگه هم بیان نظر بدن زیاد عجله نکن
در مورد بازي تا اونجا كه من يادمه 3 بعدي نداره پك اورجينال
در مورده باتري هم من اطلاعاتي ندارم
شايد اقا ناصر يا مسعود و......... اطلاعاتي داشته باشن
بله. مجتبی جان به گفته ی سازنده ی این مانستر پک هم این Itunes درست کار نمی کنه. منم اصلا نیازی بش
ندارم. اضافیه. وکاریم بم نداره...
ببین دوسته عزیز در مورده این که دقیقا چه بازیرو میگین سه بعدی نمی دونم. ولی این پیغام نشونش اینه که رو
این گوشی اجرا نمیشه... تا اونجایی که میدونم... بازیرم لینک کنی تست میکنم...
2. بله همچین باتری وجود داره. به شکله زیر که میبینی. ولی من تا حالا اورجینالشو ندیدم... با MOTOROKR E6
یکیه..
![]()
نا مرتب میشد.شرمنده..MOTOROKR E6
![]()
Last edited by Corvette; 17-11-2007 at 02:55.
مسعود جان ممنون
با سلام و تشكر
1 - منظورم اون دسته بازيهاي JAVA هستش كه حتي رو گوشي هاي تابلو و ضعيفي مثل W810 و K510 و حتي اون K310 اجرا ميشه . بازيه هاي سه بعدي مثل همين RESIDENT EVIL يا FIFA يا همون 3D RALLY كه تو گوشي هاي NOKIA 6280 هست كه JAVA هستن . اگه اين گوشي نتونه اينا رو اجرا كنه واقعا ديگه .....
2 - مرسي . درسته همين باتريه . BC70 . قيمت اين باتري ---- ؟ به V3X ميخوره ؟ يعني مشكلي به وجود نمياد ؟ چون اگه قرار بود اينجوري باشه موتورولا V3X رو با اين باتري ميداد بازار . راستي اگه اين باتري رو بگيرم اين باتري خودش تكليفش چي ميشه ؟ ردش كنم يعني ؟ كسي از اين باتري رو V3X امتحان كرده ؟![]()
خاهش عزیزان. خب همون طور گفتم بازی رو بزار تا تست کنم !!
2.بله به v3x میخوره.یه بار شنیدم یکی استفاده کرده.. به هر حال هر آپشنی رو گوشی میزاره شرکته تولید
کننده.. به خاطره یک سری از فاکتور ها مثله قیمتو.... همونطور که گفتم تا به حال ندیدم. امروزم دارم میرم
علاعدین.. بازم نگاه میکنم. اگر دیدم خبرشو میدم.![]()
مشکل با
info serve v3i
سلام
مرسی مسعود جان درسته زیاد لازم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)