تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 729 از 942 اولاول ... 229629679719725726727728729730731732733739779829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,281 به 7,290 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

براي اعتباري : *140*3*6# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع

براي داييمي : *130*3*6# ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع

يا مدل گوشيتو رو به اين فرم براي 2225 اس ام اس كن

شركت گوشي مدل گوشي S
    مثل : S Sony Ericddon K750i
    S Nokia 5700

يا اگر هيچ كدوم نشد شماره IMEI گوشي رو به 2225 بفرست
    منظور دوست عزیزمن که اشتباها کلید کناری s رو زدن این بود
    S Sony Ericsson K750i

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من پريروز واسه سيمكارتم طرح قرمزو فعال كردم گفت 24 ساعت ديگه تاييد ميشه برات يه sms مياد ولي هنوز نيومده
    كسي ميدونه چرا؟
    دوست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد....
    دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود)
    Last edited by hamed1987; 21-10-2007 at 23:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الان میشه از mms استفاده کرد؟ یعنی فعاله؟ یا باید واستیم قانونش تصویب بشه!!!
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی
    رامین جان اینجا هم سلام
    نه عزیز تا اطلاع ثانوی غیر فعاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی
    لازم نیست واستی تا فعال بشه ... گاهی اوقات هم می تونی بشینی یا دراز بکشی ... اینجوری شاید زدوتر فعال شد ...

از شوخی گذشته فکر کنم 2 ماه دیگه باید صبر کنی ... کار تجهیزاتی مهمی نداره ... فقط منتظره یه امضاست ...

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه دوتا سوال دارم.
    1- من اگر فردا برم یه خط دائم ایرانسل بگیرم قیمت اس ام اس و مکالمه اش چند میشه؟؟؟؟
    2- اونوقت اگر بخام توی طرح طلایی شرکت کنم باید برای هر ماه 15 تومن بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوریه؟ یا اینکه وقتی تازه میخرم طرح طلاییش اوتوماتیک روشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

یه دوتا سوال دارم.
    1- من اگر فردا برم یه خط دائم ایرانسل بگیرم قیمت اس ام اس و مکالمه اش چند میشه؟؟؟؟
    2- اونوقت اگر بخام توی طرح طلایی شرکت کنم باید برای هر ماه 15 تومن بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوریه؟ یا اینکه وقتی تازه میخرم طرح طلاییش اوتوماتیک روشه؟
    دوست عزیز بابت سوال اولت برای گرفتن جواب کامل به سایت ایرانسل به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برو و بعد قسمت تعرفه رو پیدا کن ، ریز اطلاعات اونجا هست
    2. طرح رو باید فعال کنی باید ببینی میارزه واست یا نه، چون جدیدن 2ماه به 2 ماه قبض میآد اگه فعال کنی حداقل بدهیت 30,000 تومن میشه، باید نیازتو ببینی و بعد وارد کار بشی
    بازم سوالی بود در خدمتیم
    Last edited by hamed1987; 22-10-2007 at 03:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
    1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
    2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
    3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
    پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
    4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
    مهم: نمیدونم چرا جایی که من هستم با وجود اینکه ایرانسل توی اون منطقه آنتن میده اونم قوی اما گاهی آنتندهی صفر میشه. گاهی مبایلمو خاموش روشن میکنم خط برمیگرده و آنتن میده. میدونمم که مشکل از گوشیم نیست. کسی میدونه چرا گاهی اینطور میشه این ایرانسل؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
    1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
    2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
    3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
    پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
    4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
    1- ینی میتونی خط ایرانسلت را ببری خارج از کشور و ازش استفاده کنی (البته فقط سیم کارت دائمی هستش)
    2- خوب معلومه که فرقی نداره....ارسال sms به کلیه نقاط کشور 16 تومان و در ساعت خلوت به 12.8 تومان خواهد رسید (البته سیم کارتهای اعتباری روز و شب نداره همیشه 16 تومنه . اینی که گفتم برای دائمی هستش)
    3- هیچ فرقی نداره ....ولی هزینه های تماس به ایرانسل حدود 25 درصد کمتر خواهد شد
    4- اگه از کاراکتر های انگلیسی استفاده کنی هر 160 کاراکتر برات یک sms حساب میشه و هزینه یک sms را خواهی پرداخت....مسلما اگه تعداد کاراترهات بیشتر باشه به همون نسبت هزینه را خواهی پرداخت
    ولی اگر از کاراکتر های فارسی استفاده کنی فکر کنم هر 76 کاراکتر یک اس ام اس خواهد شد....

در مورد اون مشکلت منم نمیدوم ماجرا چیه خودمم یه همچین مشکلی دارم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    میشه کمک کنین Gprs گوشیمو فعال کنم؟؟؟ گوشیم موتورلا هست L7 و به صورت اتوماتیک تنظیم نمیشه
    به صورت دستی چطور تنظیم میشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •