منظور دوست عزیزمن که اشتباها کلید کناری s رو زدن این بود
S Sony Ericsson K750i
منظور دوست عزیزمن که اشتباها کلید کناری s رو زدن این بود
S Sony Ericsson K750i
دوست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد....
دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود)
Last edited by hamed1987; 21-10-2007 at 23:56.
الان میشه از mms استفاده کرد؟ یعنی فعاله؟ یا باید واستیم قانونش تصویب بشه!!!
مرسی
رامین جان اینجا هم سلام
نه عزیز تا اطلاع ثانوی غیر فعاله![]()
لازم نیست واستی تا فعال بشه ... گاهی اوقات هم می تونی بشینی یا دراز بکشی ... اینجوری شاید زدوتر فعال شد ...
از شوخی گذشته فکر کنم 2 ماه دیگه باید صبر کنی ... کار تجهیزاتی مهمی نداره ... فقط منتظره یه امضاست ...
یه دوتا سوال دارم.
1- من اگر فردا برم یه خط دائم ایرانسل بگیرم قیمت اس ام اس و مکالمه اش چند میشه؟؟؟؟
2- اونوقت اگر بخام توی طرح طلایی شرکت کنم باید برای هر ماه 15 تومن بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوریه؟ یا اینکه وقتی تازه میخرم طرح طلاییش اوتوماتیک روشه؟![]()
دوست عزیز بابت سوال اولت برای گرفتن جواب کامل به سایت ایرانسل به آدرسبرو و بعد قسمت تعرفه رو پیدا کن ، ریز اطلاعات اونجا هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. طرح رو باید فعال کنی باید ببینی میارزه واست یا نه، چون جدیدن 2ماه به 2 ماه قبض میآد اگه فعال کنی حداقل بدهیت 30,000 تومن میشه، باید نیازتو ببینی و بعد وارد کار بشی
بازم سوالی بود در خدمتیم![]()
Last edited by hamed1987; 22-10-2007 at 03:10.
سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
مهم: نمیدونم چرا جایی که من هستم با وجود اینکه ایرانسل توی اون منطقه آنتن میده اونم قوی اما گاهی آنتندهی صفر میشه. گاهی مبایلمو خاموش روشن میکنم خط برمیگرده و آنتن میده. میدونمم که مشکل از گوشیم نیست. کسی میدونه چرا گاهی اینطور میشه این ایرانسل؟
1- ینی میتونی خط ایرانسلت را ببری خارج از کشور و ازش استفاده کنی (البته فقط سیم کارت دائمی هستش)سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
2- خوب معلومه که فرقی نداره....ارسال sms به کلیه نقاط کشور 16 تومان و در ساعت خلوت به 12.8 تومان خواهد رسید (البته سیم کارتهای اعتباری روز و شب نداره همیشه 16 تومنه . اینی که گفتم برای دائمی هستش)
3- هیچ فرقی نداره ....ولی هزینه های تماس به ایرانسل حدود 25 درصد کمتر خواهد شد
4- اگه از کاراکتر های انگلیسی استفاده کنی هر 160 کاراکتر برات یک sms حساب میشه و هزینه یک sms را خواهی پرداخت....مسلما اگه تعداد کاراترهات بیشتر باشه به همون نسبت هزینه را خواهی پرداخت
ولی اگر از کاراکتر های فارسی استفاده کنی فکر کنم هر 76 کاراکتر یک اس ام اس خواهد شد....
در مورد اون مشکلت منم نمیدوم ماجرا چیه خودمم یه همچین مشکلی دارم
سلام
میشه کمک کنین Gprs گوشیمو فعال کنم؟؟؟ گوشیم موتورلا هست L7 و به صورت اتوماتیک تنظیم نمیشه
به صورت دستی چطور تنظیم میشه؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)