و آخرین سوال : (دیگه چیکار کنیم شما مارو قانع کردید ibeats نگیریم)
AKG مثال بود.چون من بیس بالا میخوام و فکر کنم Klipsch s4 بیس بهتری داشته باشه نه؟
klipsch هم با توجه به 18 اهم بودن هم میتونه درایو کنه؟؟ قیمت حدودیش رو در تهران دارید؟
![]()
و آخرین سوال : (دیگه چیکار کنیم شما مارو قانع کردید ibeats نگیریم)
AKG مثال بود.چون من بیس بالا میخوام و فکر کنم Klipsch s4 بیس بهتری داشته باشه نه؟
klipsch هم با توجه به 18 اهم بودن هم میتونه درایو کنه؟؟ قیمت حدودیش رو در تهران دارید؟
![]()
Last edited by ArashMiniStar; 16-05-2012 at 16:02.
از اینا بهترینش AkG 99 دیگه؟یا کدوم مدل بین اینا از همه بهتره؟
بله s4 بیس خیلی خوبی داره.و براحتی هم با انواع پلیر های پرتابل درایو میشه.
حدود قیمتش 110 هزار تومان هست .میتونین با گارانتی اواسان یا ارتافورود تهیه کنین.
موفق باشین
خیلی خیلی از شما ممنونم.قیمت واقعا خوبی داره.با توجه به اینکه قیمت دلاریش زیاده!(تا 150 هم میارزه)
فقط شما آدرسی از نمایندگی این 2 گارانتی در مشهد دارید یا باید از تهران تهیه کنم؟؟
در ضمن هدفون klipsch در لیست محصولات گارانتی شاب نیست!!
شرمنده سوالم خارج از تاپیک هست.
سالار جان من دنبال هدفون فول سایز باکیفیت و با بیس خوب میگردم تو رنج 100 تومن به من akg k 77 پیشنهاد شد
شما نظرتون چیه؟
بعد اصطلاح درایو کردن یعنی چی بچه ها درموردش حرف میزنن؟چه اهمیتی داره این موضوع ؟
akg k77 هدفون خوبی هست ولی بیس قوی نداره.برای چه سبکی از موسیقی هدفون میخواین؟و سورس پلیرتون چی هست؟
درایو کردن هدفون یعنی جریان لازم برای اینکه درایو هدفون بطور کامل بکار بیوفته.بعضی از پلیرهای پرتابل توان درایو کردن هدفونهای فولسایز رو ندارن .(بعنوان مثال ساده مثل این میمونه که به یه لامپ 200 واتی جریانی با توان 50 وات برق وصل کنیم.نتیجه چی میشه؟)
در مورد k77 نظر من هم مثبت هست ولی اگه بیس خوب میخواین بهتره pioneer se-m390 رو تهیه کنین و اگه بیس مهم نیست و شفافیت و کیفیت براتون ملاک sennheiser hd201 یا همون k77 مناسب هست.موفق باشین
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
متاسفانه از بازار مشهد خبر ندارم.در تهران میتونین از مجتمع پایتخت تهیه کنین یا بگین دوستان یا اشنایانتون براتون تهیه کنن.محصولات klipsch با گارانتی اواسان و ارتافرورد عرضه میشه فعلا.و قرار نیست که همه هدفونهای ایران رو شاب گارانتی کنه.شاب فقط محصولات فروشگاه خودش رو گارانتی میکنه .
موفق باشین
سالار جان pioneer se-m390 کیفتشم خوب؟دلم بهش چسبید
تقلبیشم هست؟؟
تو سایت چاره زده بود 85تومن خوبه بگیرم؟
درکل شما کدومو بیشتر پیشنهاد میدید طبغ تجربه ی خودتون akg k77 یا pioneer se-m390؟
pioneer se-m390 هم کابلش بدون اکسیژن؟
Last edited by mourners; 16-05-2012 at 19:59.
sony بهترینه به نظر من البته کمی گرونه![]()
...این مدل با چه گارانتی تو ایران پیدا میشه؟AKG K99
کسی میدونه قیمت دقیقش این روزا چنده؟
Last edited by khorzo_khan; 16-05-2012 at 20:07.
خوب سبک مورد علاقتون رو بفرمایین تا هر کدوم مناسبتره بهتون معرفی بشه.
se-m390 بیس قوی داره بهمراه جزییات و تفکیک خوب صدا.
k77 مید خوبی داره همراه با شفافیت و تفکیک خوب صدا و البته بیس متعادل.
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
بله با انواع اقسام گارانتی ها موجود هست ولی بدون گارانتی هم تهیه کردین مشکلی نداره چون تقلبی نداره و اینکه تو ایران اصلا گارانتی برای هدفون معنی نداره.
قیمتش حدود 130 هزار تومان هست
موفق باشین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)