تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 729 از 754 اولاول ... 229629679719725726727728729730731732733739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,281 به 7,290 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

snr یعنی نسبت سیگنال به نویز هر چی عددش بیشتر باشه بهتره بالای 10 خوبه که از شما 12 است زیر 10 وضعیت را ناپایدار میکنه
    منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم هر چی بیشتر باشه بهتره چه down چه up

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان سلام. من بعد از اینکه مدتها از پشتیبانی پارس انلاین شاکی بودم وقتی سرویسم تمام شد رفتم از مخابرات سرویس 16 مگ گرفتم ( چندتا از همکاران 8 مگ داشتن و راضی بودن) خلاصه روزای اول بشدت افتضاح بود و پشتیبانی گفت خط نویز زیادی داره. منم کل سیمکشی مودم روجدید کردم و روکار از در خونه تا مودم سیم کشیدم.

مودم رو به ورودی خونه وصل کردم و snr رو چک کردم روی 21 بود (دیگه در کمترین نویز ممکن) به سیم جدید هم وصل کردم نویز نداشت و همون حدود 22 بود که عکسشو میذارم.

منتها مشکلی که دارم من سرویس 16 خریدم ولی روی 16 بخاطر نویز سرعت میومد پایین که پشتیبانی روی 12 خطم رو گذاشت که کمترین تاثیر نویز رو داشت (پشتیبانی آشنا بود و برام همه حالتها رو تست کرد و گفت سرعت 12 بهترین گزینه است)

حالا همه چی اوکیه ولی به محض اینکه میخوام چیزی دانلود کنم نت قط میشه و انگار اصلا وصل نیست. سرعت دانلود توی دانلود منیجر 0 میشه و عملا هیجی دانلود نمیکنه. چندین بار مودم رو خاموش روشن میکنم تا بلخره به زور راه میفته. بعضی وقتها هم مشکلی نداره و درست دانلود میکنه ولی اکثر مواقع به محض فعال شدن دانلود منیجز، سرعت یا 0 میشه یا نزدیک صفر. . وقتی دانلود رو قطع میکنم بعد چند لحظه دوباره همه چی درست میشه

مطمئنم که خطم نویز نداره مشکل از چی میتونه باشه؟!!!

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by moriss; 11-07-2021 at 14:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام. من بعد از اینکه مدتها از پشتیبانی پارس انلاین شاکی بودم وقتی سرویسم تمام شد رفتم از مخابرات سرویس 16 مگ گرفتم ( چندتا از همکاران 8 مگ داشتن و راضی بودن) خلاصه روزای اول بشدت افتضاح بود و پشتیبانی گفت خط نویز زیادی داره. منم کل سیمکشی مودم روجدید کردم و روکار از در خونه تا مودم سیم کشیدم.

مودم رو به ورودی خونه وصل کردم و snr رو چک کردم روی 21 بود (دیگه در کمترین نویز ممکن) به سیم جدید هم وصل کردم نویز نداشت و همون حدود 22 بود که عکسشو میذارم.

منتها مشکلی که دارم من سرویس 16 خریدم ولی روی 16 بخاطر نویز سرعت میومد پایین که پشتیبانی روی 12 خطم رو گذاشت که کمترین تاثیر نویز رو داشت (پشتیبانی آشنا بود و برام همه حالتها رو تست کرد و گفت سرعت 12 بهترین گزینه است)

حالا همه چی اوکیه ولی به محض اینکه میخوام چیزی دانلود کنم نت قط میشه و انگار اصلا وصل نیست. سرعت دانلود توی دانلود منیجر 0 میشه و عملا هیجی دانلود نمیکنه. چندین بار مودم رو خاموش روشن میکنم تا بلخره به زور راه میفته. بعضی وقتها هم مشکلی نداره و درست دانلود میکنه ولی اکثر مواقع به محض فعال شدن دانلود منیجز، سرعت یا 0 میشه یا نزدیک صفر. . وقتی دانلود رو قطع میکنم بعد چند لحظه دوباره همه چی درست میشه

مطمئنم که خطم نویز نداره مشکل از چی میتونه باشه؟!!!

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    به نظر میاد مشکل از مودمه ریستش کنید دوباره کانفیگش کنید اگر درست نشد با یه مودم دیگه امتحان کنید ضمناٌ اگه از کابل لن استفاده می کنید اونم چک کنید

5. 2 کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

snr من روی 6 و 8 زنگ زدم پشتیبانی مخابرات یکم سرعت دانلود کم کردن snr اومد روی 12 مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پیش اومده و در استریم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید به پشتیبانی بگم چیو کم کنه این مشکل حل بشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

snr من روی 6 و 8 زنگ زدم پشتیبانی مخابرات یکم سرعت دانلود کم کردن snr اومد روی 12 مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پیش اومده و در استریم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید به پشتیبانی بگم چیو کم کنه این مشکل حل بشه
    تو پنل مودم از حالت adsl2+ به gdmt که مخصوص خطهای نویزدار هست برید ضمناً میتونید بگید سرعت رو هم باز کم کنن و از بی عیب بودن سیمکشی داخلی هم مطمئن بشید در پنل مودم هم اگر روی حالت Annex m هست به annex a تغییر بدید و به پشتیبانی هم بگید این تغییرو اعمال کنه

8. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دررود رفقا ی سوال :

وقتی کیفیت خط در طول شبانه روز تغییر میکنه و نویز کم و زیاد میشه میتونه مربوط از شرکت نت باشه؟ مثلا الان رو 7مگ هست ی ثانیه قطع میشه و میبینم اومده ر 4

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دررود رفقا ی سوال :

وقتی کیفیت خط در طول شبانه روز تغییر میکنه و نویز کم و زیاد میشه میتونه مربوط از شرکت نت باشه؟ مثلا الان رو 7مگ هست ی ثانیه قطع میشه و میبینم اومده ر 4
    درود
    اگه از بی عیب بودن سیمکشی داخلیتون مطمئنید اشکال میتونه از مرکز مخابراتی باشه اگه قبل کرونا مشکل نداشتید از ترافیک زیاد کاربرا هم میتونه باشه

11. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود
    اگه از بی عیب بودن سیمکشی داخلیتون مطمئنید اشکال میتونه از مرکز مخابراتی باشه اگه قبل کرونا مشکل نداشتید از ترافیک زیاد کاربرا هم میتونه باشه
    ممنون از پاسخگویی شما ، والا الان یه هفته ده روزی میشه اینطوری هست و ب شرکت هم میگم جواب میدن باید کارشناس بفرستیم و اینا در صورتیکه قبلا مشکل نداشتم و بدون این از مرکز مخابرات چک نمیکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان

این مشکل من یکی دو ماه پیش شروع شد. snr خط یکدفعه میاد پایین فرضا روی 12 هست و چند دقیقه بعد یکدفعه میاد روی 6 و این باعث میشه که نت قطع شه
    تا چند روز پیش از اسیاتک میگرفتم و سرعت رو گفتم پایین تر بزارن تا وقتی snr کاهش پیدا میکنه زیر 6 نیاد که قطع شه, این ماه از شرکت دیگری روی خط دیگری که دارم سرویس گرفتم ولی هنوز این مشکل پابرجاست
    درضمن سیم کشی بصورت مستقیم از سر خط هست و با یک مودم دیگر هم تست کردم و اوضاع تفاوتی نکرد

کیفیت این دو خط شبیه هم هست , snr وقتی خط روی 8 بسته شده 12 هست, Attenuation هم 29-30

قبلا این مشکلات رو نداشتم الان یکی دو ماهه که اینجوری شده کسی اگه میدونه از چی میتونه باشه ممنون میشم کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •