منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من میدونم هر چی بیشتر باشه بهتره چه down چه up
دوستان سلام. من بعد از اینکه مدتها از پشتیبانی پارس انلاین شاکی بودم وقتی سرویسم تمام شد رفتم از مخابرات سرویس 16 مگ گرفتم ( چندتا از همکاران 8 مگ داشتن و راضی بودن) خلاصه روزای اول بشدت افتضاح بود و پشتیبانی گفت خط نویز زیادی داره. منم کل سیمکشی مودم روجدید کردم و روکار از در خونه تا مودم سیم کشیدم.
مودم رو به ورودی خونه وصل کردم و snr رو چک کردم روی 21 بود (دیگه در کمترین نویز ممکن) به سیم جدید هم وصل کردم نویز نداشت و همون حدود 22 بود که عکسشو میذارم.
منتها مشکلی که دارم من سرویس 16 خریدم ولی روی 16 بخاطر نویز سرعت میومد پایین که پشتیبانی روی 12 خطم رو گذاشت که کمترین تاثیر نویز رو داشت (پشتیبانی آشنا بود و برام همه حالتها رو تست کرد و گفت سرعت 12 بهترین گزینه است)
حالا همه چی اوکیه ولی به محض اینکه میخوام چیزی دانلود کنم نت قط میشه و انگار اصلا وصل نیست. سرعت دانلود توی دانلود منیجر 0 میشه و عملا هیجی دانلود نمیکنه. چندین بار مودم رو خاموش روشن میکنم تا بلخره به زور راه میفته. بعضی وقتها هم مشکلی نداره و درست دانلود میکنه ولی اکثر مواقع به محض فعال شدن دانلود منیجز، سرعت یا 0 میشه یا نزدیک صفر. . وقتی دانلود رو قطع میکنم بعد چند لحظه دوباره همه چی درست میشه
مطمئنم که خطم نویز نداره مشکل از چی میتونه باشه؟!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by moriss; 11-07-2021 at 14:26.
به نظر میاد مشکل از مودمه ریستش کنید دوباره کانفیگش کنید اگر درست نشد با یه مودم دیگه امتحان کنید ضمناٌ اگه از کابل لن استفاده می کنید اونم چک کنید
snr من روی 6 و 8 زنگ زدم پشتیبانی مخابرات یکم سرعت دانلود کم کردن snr اومد روی 12 مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پیش اومده و در استریم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید به پشتیبانی بگم چیو کم کنه این مشکل حل بشه
تو پنل مودم از حالت adsl2+ به gdmt که مخصوص خطهای نویزدار هست برید ضمناً میتونید بگید سرعت رو هم باز کم کنن و از بی عیب بودن سیمکشی داخلی هم مطمئن بشید در پنل مودم هم اگر روی حالت Annex m هست به annex a تغییر بدید و به پشتیبانی هم بگید این تغییرو اعمال کنه
دررود رفقا ی سوال :
وقتی کیفیت خط در طول شبانه روز تغییر میکنه و نویز کم و زیاد میشه میتونه مربوط از شرکت نت باشه؟ مثلا الان رو 7مگ هست ی ثانیه قطع میشه و میبینم اومده ر 4
درود
اگه از بی عیب بودن سیمکشی داخلیتون مطمئنید اشکال میتونه از مرکز مخابراتی باشه اگه قبل کرونا مشکل نداشتید از ترافیک زیاد کاربرا هم میتونه باشه
ممنون از پاسخگویی شما ، والا الان یه هفته ده روزی میشه اینطوری هست و ب شرکت هم میگم جواب میدن باید کارشناس بفرستیم و اینا در صورتیکه قبلا مشکل نداشتم و بدون این از مرکز مخابرات چک نمیکنن
سلام دوستان
این مشکل من یکی دو ماه پیش شروع شد. snr خط یکدفعه میاد پایین فرضا روی 12 هست و چند دقیقه بعد یکدفعه میاد روی 6 و این باعث میشه که نت قطع شه
تا چند روز پیش از اسیاتک میگرفتم و سرعت رو گفتم پایین تر بزارن تا وقتی snr کاهش پیدا میکنه زیر 6 نیاد که قطع شه, این ماه از شرکت دیگری روی خط دیگری که دارم سرویس گرفتم ولی هنوز این مشکل پابرجاست
درضمن سیم کشی بصورت مستقیم از سر خط هست و با یک مودم دیگر هم تست کردم و اوضاع تفاوتی نکرد
کیفیت این دو خط شبیه هم هست , snr وقتی خط روی 8 بسته شده 12 هست, Attenuation هم 29-30
قبلا این مشکلات رو نداشتم الان یکی دو ماهه که اینجوری شده کسی اگه میدونه از چی میتونه باشه ممنون میشم کمک کنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)