سروری که یه زمان با سرعت 960 نا 1 مگ ازش دانلود داشتم حالا شده 8.
چه روزایی بود.
امروز خیلی بد تر از دیروزه. دیروز همین سرور سرعتش حداقل تا 30 نوسان داشت ولی الان تا 8.
سروری که یه زمان با سرعت 960 نا 1 مگ ازش دانلود داشتم حالا شده 8.
چه روزایی بود.
امروز خیلی بد تر از دیروزه. دیروز همین سرور سرعتش حداقل تا 30 نوسان داشت ولی الان تا 8.
شما مودمتو یه بار ری استارت کنی میشی مثل ما
دوستان از قرار معلوم سرعتا رو واقعی کردن فقط من نمی دونم چرا 128 رو کردن 8 باید 16 میشد دیگه 8 که از فحش هم بدتره دایل اپ شرف داره به adsl با سرعت 8 حداقل اونطوری سرتو مثل یه مرد بالا می گیری می گی دایل اپ دارم![]()
Last edited by maskot; 01-08-2013 at 14:46.
عزیز برای تست گذاشتم که سرعت دانلود رو بسنجم. 16 تا کانکشن به نظرت خیلی زیاده؟ 16 تا کانکشن idm منظورم بود( از دو تا لینک دانلود). حالت عادی 5 تا تب تو مرورگر باز کنی 30-40 تا کانکشن میشه. اون کاری که پهنای باند رو به فنا میده اینه که دوستان 5-6 تا فایل همزمان میذارن رو دانلود که کانکشن بالای 100 میره و پهنای باند رو میکشه.
Last edited by Senator_Offline; 01-08-2013 at 14:48.
سرعت gprs از مخابرات مازندران بیشتره،کلا" تو این 1 سال پس رقت داشت،با 20 مگ شروع کرد،رسید به 64![]()
ای بابا این چه وضعیتیه , ما همه کارامون با اینترنته اونقت اونا خراب کردن رفتن
سرعت من با 10 تا لینک 16 کانکشن هم از 32 بیشتر نمیشه !
لعنت بهشون
واسه من دیگه تک لینک با چند تا لینک فرقی نمیکنه.
تک لینک سرعت 8،
7 لینک بازم سرعت 8.
حداکثر پهنای باند خطم شده 8.
دیگه چند تا لینک جواب نمیده.
دوستان هم استانی مازنی های عزیز خواهشا بیاید اینجا تو قسمت انتقادات پیام بفرستیم لااقل یکی شاید جواب درست حسابی بده.
خواهش میکنم .از کار و زندگی افتادیم.اخه چرا اینا لقمه گنده تر از دهنشون بر میدارن.وفتی میبینن وضعیت اینجوری جرا 2020 و از این دم و دستگاهها راه انداختن والان به قول بعصی ها پهنای باند کم اوردن .پست مردمو کندید خدا از شما............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این محدودا رو حداقل درست نمی کنند؟ حالا میگیم ما نا محدود داریم نباید سرعتمون زیاد باشه.ولی محدود چرا دیگه سرعتش باید کم باشه.
من خودم حاضرم محدود هم بگیرم از مخابرات فقط بخاطر پینگش.
داداش اکثرا فرستادن و همه هم جواب یکسانی گرفتن.
اینجوری فکر نکنم فایده ای داشته باشه.
من میدونستم مخابرات پشتیبانی درست و حسابی نداره.
ولی نه دیگه اینقدر. این دیگه اوج بی لیاقتیه.
دوستان اینقدر عصبی نشین تازه 3-4 ساعته اینطوری شده شاید باز دارن جایی رو سیخ میدن اینطوری شده یه 24 ساعت تحمل کنید مخابرات از این گند بالا اوردنا زیاد داشته اینگه روزی سرعتا رو محدود کنند جز احتمالات بود ولی نه تا این حد خود مخابرات هم هیچ وقت تا این حد محدود نمی کنه احتمالا زدن یه جا گند بالا اوردن دارن درستش می کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)